Şimdi Ara

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
103
Favori
167.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ad block için geçmişi silme felan konuşuluyor ama bilemiyorum.
  • Rom İnanılmaz seri geçişler yeni özellikler harika ama buna bi cozum varmi trye gelecek olan acaba düzgün mu bilemiyoruz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyuNKoliX

Hata verdi rom yüklerken ve geri kurtarma yapacam fakat desteklenmeyen cihaz hatası veriyor Smart Switch. Ne yapmam gerekiyor ?

Sıkıntı bir durum, araştırdım bir sonuç çıkmadı Smart Switch'in güncellenmesi beklemekten başka yapacak birşey yok diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Mart 2016; 16:18:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix31

Ya bu marshmallow inanilmaz seri vazgeçmek istemiyorum ama bu bağlantı surekli tekliyor bekliyor bağlanmıyor chrome deyim bisiteye giricem birturlu girmiyor delircem ya simdi kalkip lollipop a donsem neyapacam ben?

Ben öyle bir sorun yaşamıyorum.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hadi ya. Dur bir de başka bir pc'de deneyeyim.
  • quote:

Ben diğer bilgisayarda denedim olmadı gene, Rusya romunu mu desteklemiyor nedir, gerçi benim tel şuan acil kurtarma modunda değil ama şu telefonun kodunu felan girmeye çalışıyorum sadece olacak mı diye.

Heh dur bak buradan oluyor gibi.

http://www.samsung.com/tr/support/usefulsoftware/KIES/

Araçlar >> Üretici Yazılımı Yükseltmesi ve Başlatma Durumuna Getirme'ye tıkla, telefonun arkasındaki bilgileri harfiyen doğru gir devam et bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Mart 2016; 16:29:55 >

Daha once baska bir arkadaş ta da ayni sorun olmus onun hattu vodafone benimkisi turk telekom acaba 4.5gye geçilecek diye mi bağlantı boyle kilitleniyor anlamadim ki? 5.1.1dede sebeke ara ara hic çekmiyor sıfıra iniyordu servisi aradim bu aralar cok fazla sikayet var bu konuda türk Telekom dan dolayi calisma var diye dediler

• quote:

Daha once baska bir arkadaş ta da ayni sorun olmus onun hattu vodafone benimkisi turk telekom acaba 4.5gye geçilecek diye mi bağlantı boyle kilitleniyor anlamadim ki? 5.1.1dede sebeke ara ara hic çekmiyor sıfıra iniyordu servisi aradim bu aralar cok fazla sikayet var bu konuda türk Telekom dan dolayi calisma var diye dediler

Tamam işte dostum, MM ile bunun ne alakası var ben Turkcell'deyim sorun yok.
  • Yok bahsedilen menü internet tarayicisinda bulunmuyor. Block content menüsü benim tarayıcıda yok.

• Şu menüde olması gerekiyor ama yok. Ekran görüntülerinize bakabilir miyim arkadaşlar?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM

dostum ben s6 edge plus kullanıcıları konusundan indirmiştim ırak surumunu sendekıyle bır fark varmıdır zannetmiyorum ama lollipopa mı donsem marshmallow u tekrar mı yuklesem ne onerırsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qukkarccx

Şu menüde olması gerekiyor ama yok. Ekran görüntülerinize bakabilir miyim arkadaşlar?

Neden ingilizce Türkçe dili yok mu ? Irak romu mu bu ?

O ekranda İçeriği Engelle ayarı var bende.

Web >> Ayarlar >> En altta Hakkında var internet sürümü bende 4.0.01-74 seninki daha düşükse ondandır belki bak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Mart 2016; 17:00:47 >
  • quote:

dostum ben s6 edge plus kullanıcıları konusundan indirmiştim ırak surumunu sendekıyle bır fark varmıdır zannetmiyorum ama lollipopa mı donsem marshmallow u tekrar mı yuklesem ne onerırsın?

Kendin diyorsun 5.1.1'de de kesiliyordu diye bunun yazılımla alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Şu menüde olması gerekiyor ama yok. Ekran görüntülerinize bakabilir miyim arkadaşlar?

Neden ingilizce Türkçe dili yok mu ? Irak romu mu bu ?

O ekranda İçeriği Engelle ayarı var bende.

Web >> Ayarlar >> En altta Hakkında var internet sürümü bende 4.0.01-74 seninki daha düşükse ondandır belki bak bakalım.

Cihazı normalde de ingilizce kullanıyorum dilini Türkçe de yaptım ama değişen olmadı.

• quote:

Gelişme var mı ? Kies için resimli anlatım hazırlıyorum eğer olursa söyle.
    Komple verileri sildim. Durdurmaya zorladım ve geldi o menü. Eğer bu sorunu yaşayan olursa uygulamalar menüsünden tarayıcıyı komple sıfırlayın ve zorla durdurun yeniden başladığında sorun çözülecektir. Tarayıcı sürümü de 4.0.10.23

Dostum bende aynı sorunu yasıyorum 5.1.1 e donemedım hata verdı desteklenmeyen cihaz diye marshmallow oldugu ıcın buyuk ıhtımalle şimdide odinde tekrar 6.0.1 yukliyeyim dedim custom binary(BOOT) blocked by fap lock yazıyor ve yüklenmiyor?yardımcı olursan sevinirim kardeşim
  • quote:

Komple verileri sildim. Durdurmaya zorladım ve geldi o menü. Eğer bu sorunu yaşayan olursa uygulamalar menüsünden tarayıcıyı komple sıfırlayın ve zorla durdurun yeniden başladığında sorun çözülecektir. Tarayıcı sürümü de 4.0.10.23

Notumu aldım, gerekli yerler güncellenecektir teşekkürler.
  • quote:

Dostum bende aynı sorunu yasıyorum 5.1.1 e donemedım hata verdı desteklenmeyen cihaz diye marshmallow oldugu ıcın buyuk ıhtımalle şimdide odinde tekrar 6.0.1 yukliyeyim dedim custom binary(BOOT) blocked by fap lock yazıyor ve yüklenmiyor?yardımcı olursan sevinirim kardeşim

Kies anlatımı eklendi, bakarak işleminizi halledin adımları iyi takip edin ve harfiyen uygulayın.
    isteyen olursa direkt buradan türkiye stock rom agustos ayı 5.1.1 stock romu indirip odinden yükleyebilir
    yadi.sk
    Samsung Galaxy S6 Edge+ Türkiye 5.1.1 (SM-G928C) – Ağustos 2015_tabletformat.net.rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/mLilx9G_mv5QV
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.