|
Android 11 Go ile RAM sınırı 2GB’a yükseldi
-
-
2gb ve altı tüm telefonların bundan sonra GO olacak olması çok iyi bence. Zaten kaldırmıyor.
-
Android söz konusu olunca 32GB RAM’dan aşağısı kurtarmaz. O yüzden iPhone kullanıyoruz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
evet bence de çok iyi bir gelişme. Google birşeyleri yoluna koyuyor gibi
-
4gb nin altı çöptür !
-
2 GB ramin maliyeti ne kadar ki üreticiye. Google, 4 GB'ı zorunlu yapmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haberi nasıl okudunuz acaba çok merak ettim? dünyanın yarısı hala ortalama 100 dolarlık cihazlara zor ulaşıyor. hedef kitle burada belli. sen gelmiş iphone diyorsun
-
Iphone kullanan birisi olarak senin gibilerle aynı cihazı kullandığıma utandım.
-
Go olarak çalışacak cihazların minimum 2gb ramli olması acınası gerçekten.. ios'un 3gb ile yaptığı multitaskingi andorid 6-8gbde ancak yapabiliyor sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FantomİçinF
Go olarak çalışacak cihazların minimum 2gb ramli olması acınası gerçekten.. ios'un 3gb ile yaptığı multitaskingi andorid 6-8gbde ancak yapabiliyor sanırımSiz yanlış anlamışsınız. Haberde "Android 11 Go işletim sistemi; RAM bellek üst sınırını 2GB seviyesine yükseltti." diyor.
Yani Android Go ile çalışan cihazlar minimum 2GB RAM değil, en fazla 2GB RAM kullanacak.
-
Evet yanlış anlamışım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2gb nedir zati
-
İnsan gözü 1 gb ram üstünü göremez
-
quote:
Orijinalden alıntı: maximus8282
Android söz konusu olunca 32GB RAM’dan aşağısı kurtarmaz. O yüzden iPhone kullanıyoruz.Yav hehehehehehehe. 500 şarj döngünü kaç ayda bitirdin yeğen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoubleDragonSiz yanlış anlamışsınız. Haberde "Android 11 Go işletim sistemi; RAM bellek üst sınırını 2GB seviyesine yükseltti." diyor.
Yani Android Go ile çalışan cihazlar minimum 2GB RAM değil, en fazla 2GB RAM kullanacak.
Alıntıları GösterEn fazla 2gb degil sizde yanlis anlamissiniz...
Onceden secim hakkin vardi google diyor ki bu secim hakkini kaybediyorsunuz ya 2 gb ustu ram koyun yada mecburen go kullanacaksiniz bunun anlami budur android go 2gb dan fazla kullanamicak degil. 3gb da kullanir 4gb da kullanir. Ama isterse go isterse normal 11 kullanir 2gb ise 11 kullanamaz 11 go kullanabilir demek bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 13 Eylül 2020; 16:54:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Iphone kullanan birisi olarak senin gibilerle aynı cihazı kullandığıma utandım.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X