|
Bildirim
Aceba google amca bu sefer nerenin rengini değiştirip allayıp pulladı, hiçmi hiç merak etmiyorum.
Güvenlik güncellemelerini kenara bırakırsak, android 6 ile android 13 arasındaki "çağ atlatan" yenilikleri sayabilecek var mı? Bu gelen teknolojileri kaç kullanıcı kullanıyor? Zaten custom uilerde yıllardır olan şeyleri, saf androide gömünce yenilikmi oluyor yani? Bi ara androidi vendor ile ayıracağız dediler, sistem a/b dediler kendileri bile efektif kullanmadılar :D Apk yerine yeni uzantı dediler(ne gerek varsa) ismini hatırlayan bile yok. Windows bir bilgisayarın içinde 7 mi 10 mu 11 mi yüklü olduğunu görür görmez anlarsınız, w7 den w10 a geçmeliyim, çünkü dx12 var, UWP var dersiniz. w11'e geçmeliyim çünkü directstorage, Subsystem for android var dersiniz. Yenilik budur. Netdir. 3 tane butonu süslemekle işletim sistemini güncelliyorum diyemezsiniz. Milletin aklıyla alay eden google sırf ilk olmanın getirisini götürüyor. Bunların yerine keşke Windows Phone ayakta kalsaydı. Bu işletim sistemi bunların elinde heba oluyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 14 Temmuz 2022; 20:4:43 > |
Yine dedigime geliyor :/ . |
Mesele de ordan basliyor. Kendileri her marka bastan yapmiyorlar kabaca hazir tabir-i caizse kaliplar var onun uzerinden kendi ozellestirmelerini ince ayarlarini yapmaktalar.. Neticede sorun yasaniyor :/ hepimiz de az cok yillardir yasamaktayiz. Apple gibi tek ortak tek merkezden yazilim ile gelse . Firmalar kendi arayuzlerini filan bu islere bulasmasa ... Son kullanici bizlere moduler arayuz gecisleri sunulsa da biz yapmaz ... |