|
Bildirim
Paylaşılan medya dosyaları için daha fazla izin kontrolü
Bekleyip görücez tam olarak ne işe yarayacak. Yeni fotoğraf seçici Fotograf seciciden kastedilen nedir anlamadım. Bahsedilen sey galeriyse cok önemli değil. Yeni Bluetooth LE ses desteği LE= Low Energy ise zaten dandik olan blutooth ses kalıtesi daha da dusebilir yada blutooth kulaklık kullanırken telefonla kulaklık arası 10m degıl bosa enerjı harcamayayım dıye blutoothun gucunu dusurup daha uzun pıl olabılır am ane kadar ıse yarar ayrı konu. USB üzerinden MIDI 2.0 enstrüman desteği Midi nedir diye lafa baslayacaktım ama 2.0 versiyonuymus ne ise yara bilemem millet telefonuna polifonik melodimi yukleyecek. en fazla dj setuplarında belkı ıse yarar. Tek eSIM üzerinden çift hat desteği hala eSIM in son kullnıcı acısından avantajını anlamıs degılım uretıcı ıcın ayrı konu. cift hat destegı cok kullnılmasada kullananın ısıne yarayabılır. İnternet bağlantı hızlarını yavaşlatma seçeneği millet hzıı arttırmaya calısyor amam belkı gereksız bant genıslıgı dusunule bılırde artık 5g fiber gibi teknolojıler varken bant genıslıgı atamak nekadar verımlı olur bılmem. Pil katili uygulamaları görebilme zaten bunu androıdın en eskı surumlerı bıle pıl tuketımı ayarlarında gosterıyor nasıl bır ozellık anlamadım. Fast Pair eşleştirme özelliğinin yaygınlaşması Umarım ise yarar cunku blutooth lu herhangı bır urunu eslestırebılmek gıdıp 12 ay askerlık yapmaktan daha zor (12 ay askerlık yaptım) Oyunların daha hızlı yüklenmesi zaten donanım guncellemesı bu sorunu cozuyor belkı max %5 yazılımsal optımızasyon vardır. Daha hızlı dinamik renk teması Dunyanın en gereksız ozellıgı. Kısacası SUREYYA HANIM |
|
|