|
Android 16 HyperOS 3.0 alacak Xiaomi, Redmi ve POCO cihazlar

-
-
Rezilsin çöpomi daha 2 senelik poco x5 pro ya güncelleme bile vermiyorsun ezik firma
-
IMEI gider mi
-
IMEI ile ne alakası var?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Liste eksik. 12T Pro var 13T ve 13T Pro listede yok.
-
bir daha xiaomi almam redmi note 12 pro 4g hala yeji Android sürümü almadı tavsiye etmiyorum bu markayı önceden iyiydi artık bozmaya başladı note 12 pro 4g iç donanımi bile daha eski olan note 9 pro ile aynı bilseydim almazdım boşluğuma geldi ayrıca modemlerinide tavsiye etmem faraday kafesi koymayip ucuza kaçıyor bu da rfi parazit sorunlarına neden oluyor
-
note 12 pro 4g iç donanımının daha eski olan note 9 pro ile aynı olduğunu almadan önce bilmiyor muydunuz hocam. güncelleme konusunda samsung da mimli. iphone de güncelleme veriyor ama pili öldürüyor güncelleme ile sana yeni tel aldırmak için. bu kadar güncelleme delisi olmak saçma. güvenlik güncellemesi olayı da fazla abartılıyor. yani 2 sene güvenlik güncellemesi almayınca cihaz hemen teröristlerin hackerlerin hedefi haline gelmiyor.
-
Harika haber
-
Şimdilerde moda oldu herhalde en düşük Redmi Pocoları alıp alıp Xiaomi bitmiş demek
-
Çinde bu telefon redmi k60, k60pro, k60ultra isimleriyle satılıyor. Muhtemelen o yüzden listede yok. Güncelleme alacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung A56 aldım 5 6 sene kafa rahat güncelleme konusunda.
-
Orta segment için normal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harbi ya Redmi, Poco alıp Xiaomi berbat falan diyorlar her yerde haterlık yapıp markanın adını lekeliyorlar. Bmw 1 serisi alıp M5 kalitesi bekliyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet var böyle bir sorun. Redmi Note 13 cihazla aynı yerde aynı hatla arama yapınca seste titreme olur bağlantı daha sık kopar ancak yine aynı yerde aynı hatla iPhone’la arama yapınca seste en ufak bir titreme olmuyor.
Hatta bunun testi de var. Telefonu açık bırakıp, (wifi aramayı kapatın) çelik kapaklı bir tencerenin ortasına koyup kapağını kapatıp telefonunuzu başka bir telefondan arayın.
- Eğer telefon tencere içinde bile çekiyorsa, kendi EMI koruması zayıf olabilir.
- Tencere içinde tamamen körleşiyorsa, hem dış parazitlere karşı daha korunaklıdır hem kendi devre parazitlerini daha az yayar.
Tabii bu tek başına yeterli değil anakartı açıp bakmak lazım. iPhone’larda ayrı ayrı hep oluyor bu elektromanyetik gürültü izolasyonları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Veriyor ama bir değişiklik olmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Şimdilerde moda oldu herhalde en düşük Redmi Pocoları alıp alıp Xiaomi bitmiş demek
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X