Şimdi Ara

Android 4.1.2 Kısayol Oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Android 4.1.2 işletim sistemine sahip tabletimde SD kartta bulunan bir dosyanın kısayolunu oluşturmaya çalışıyorum, fakat beceremiyorum.

Masaüstü olarak kullandığım alanda bir türlü SD kartta kayıtlı olan dosyanın kısayolunu oluşturamadım. Masaüstüne kısayol oluşturuluyor fakat dosyaya tıkladığımda sadece dosyanın adını düzenleyebiliyorum. Zaten kartın içerisinde bulunan dosyanın kısayolu oluşturulmuyor. Dosya kısayolunu oluşturabileceğin bir program varmıdır?

Tabletler konusunda acemiyim, basit bir işlem olabilir ama beni 2 saattir uğraştırıyor. Yardımcı olursanız sevinirim ...

• Hiçkimsenin bir bilgisi yok mu bu konuyla ilgili? SD karta fotograf atacağım ve o klasörü Widget kısmına oradan da kullanmakta olduğum masaüstüne ekleyeceğim ama bir türlü beceremedim ve bunu yapan bir programada rastlamadım. Yardım bekliyorum ...
  • cevabı ben de merak ediyorum.
  • soru kolay olunca kimse cevap için kendini zorlamıyor.

yeni klasör yaratma seçeneği zaten hemen hemen her dosya yöneticisinde vardır. arayın bulun..

Bu klasörü desktopa yani homescreene koymak ise launcher yani açılış programının bir seçeneği olup her launcherda yok.

Hangisinde var dersen Novalauncherda var.

Biraz google amcaya sorsan şimdiye kadar hepsinin cevabını öğrenmiştin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.