Şimdi Ara

Android 4.3 S3 e nezaman gelecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen varsa söylesin hergün bakıom hala gelmedi kasım başı note 2 ile s3 e gelcek dediler ama?

• dogacang kullanıcısına yanıt
    S3'e güncelleme başlamıştı. Hatta İngiltere çıkışlı cihazlara ve bazı operatör cihazlarına güncelleme gelmişti. Benim cihaz da 4.3 güncellemesini aldı. Ancak güncellemedeki bazı kararlılık sorunları nedeniyle Samsung 4.3 güncellemesini durdurdu. Güncelleme şimdilik ertelendi. Ne zaman geleceği belli değil. Ben de 4.3 güncellemesinden memnun kalmadığım için 4.1.2'ye geri döndüm.
  • 'Ne biliyim *mk genel müdüre sor'

Güncelleme başlamışken uygulama çökmeleri, wifi kopmaları, kasma, pil performansı düşüşü yüzünden durduruldu. Ne zaman tekrar başlayacağı meçhul. Sammobile sitesinden takip edebilirsiniz.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Saolasın arkadaş
  • Balawitz kullanıcısına yanıt
    Saol
  • Hep beraber heycanla bekliyoruz 4.3 ü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

S3'e güncelleme başlamıştı. Hatta İngiltere çıkışlı cihazlara ve bazı operatör cihazlarına güncelleme gelmişti. Benim cihaz da 4.3 güncellemesini aldı. Ancak güncellemedeki bazı kararlılık sorunları nedeniyle Samsung 4.3 güncellemesini durdurdu. Güncelleme şimdilik ertelendi. Ne zaman geleceği belli değil. Ben de 4.3 güncellemesinden memnun kalmadığım için 4.1.2'ye geri döndüm.

Geri nasil doneriz ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl dönüyoruz
  • Odin ile İngiltere MG4 anabant sürümü olan 4.1.2 romunu yükleyin. Telefon açılış animasyonunda takılacak açılmayacaktır. Recovery moda girip wipe seçeneklerini uyguladıktan sonra sorunsuz geri dönmüş olursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.