Şimdi Ara

Android 5.0 Lollipop video inceleme: Yeni özellikleri Nexus 5'te denedik (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
7.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel olmuş gerçekten animasyonlar falan çok güzel sadece klavyenin görünüşünü beğenmedim onu da rom root falan hallederiz umarım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu galaxy S3 olurmu..?

• quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

insaf be kaydırarak yazmayı bile wp den çalmışlar az orjinal olun

Akıllı arkadaşım bu android de yıllardır var. Cahil cuhela dolaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Kullanmadan yorum yapıyorum fakat Android 5.0 arayüzü bir tek bana abartıldığı kadar hoş gelmedi sanırım. 4.x sürümlerindeki Android arayüzü daha hoştu bence, hele o alttaki ikonlar hiç olmamış. Tabii kullanınca alışılır, orası ayrı.

O alttaki tuşlar Nexus LG gibi tuş olmayan telefonlar için samsung da alt kısım olmayacak

• android için artık temaya gerek yok. stok tema çok çok güzel duruyor.. sistemi kasan ağılaştıran hantal temalara gerek yok.. çok beğendim..

• Benim gibi saf android kullanan cihazlara sahip insanlar için büyük değişiklikler getiriyor bunun dışında hız konusunda önceki androidlere göre daha iyi çalışacaktır ve yeni sanal düğme tasarımları çok hoş olmuş
  • Mükemmel olmuş şimdiden heycanlandım
  • bende lollipopu çok begendim bundan sebeb nexus 5 in fiyatı arttı ist bilşmde talep artışı oldu ve haliyle 5.0 batarya konusunda ileştirme getirince alınabilir cihaz haline geldi n5 ve n4 bile bu güncellemeyi alıcak olması n4 halen daha 2 yıl gideri var ve n4 güncelleme alıcak olmasıyla google in 18 ay günlenme destegi 24-26 aylara çıkmış gibi duruyor

• Güzel ürün....

• Bende beğendim. Nexus 5 te cok akıcıysa oneplusta uçar :)

• [Deleted by Admins]
  • Ya Allah aşkına bir zamanlar da butter project falan vardı. Tereyağı kıvamında akıcılık derken margarin çıktı karşımıza! Ben o zaman s2 kullanıyordum, en ufak bir faydasını da görmedim. Şimdi de material design diye bir şey çıkardılar. Tamamen pazarlama taktikleri. Material ne allaasen? Bir buçuk milyar keklik olunca tabi çantada ver ver gitsin... İyice oturduk kucaklarına, Allah sonumuzu hayretsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

dağıtım başlasa da indirsek (Nexus 4)

Yoksa daha kurmadın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteux9

Manuel Focus mu gördüm orda??????????????????????

Bir geliştiricinin hazirladigi L Camera isimli Google'un yeni apilerini kullanarak hazirlanan alpha durumundaki kamera uygulamasi. Neden incelemeye dahil edilmis anlayamadim ama güzel bi uygulama. Son surumunda 4k çekim de geldi. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an önce çıksada note 3ede gelse

• quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

Erdi sen de az değilsin daha yeni evlenmedin mi o Tinder'in senin hesapta işi ne

olm yaa

• Bakalım z1'e neler getirecek, sony beni korkutuyor bu yüzden direk güncellemeyeceğim yorumlara göre hareket edeceğim

• Erişilebilirlik sıkıntılarını da hallettiler mi, almamak için sebep mi kalır?

• O Bir Filolog kullanıcısına yanıt
    bu kafayla devam et ne demek? Sıradan basmakalıp ve düz yüzeysel saçma sapan sözcükler. Ne dediğiniz belli değil. Çünkü aslında diyecek fazla bir şeyiniz yok. İoslaşma ha! komik çocuklar. :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.