Şimdi Ara

Android 5.0 Lollipop video inceleme: Yeni özellikleri Nexus 5'te denedik (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
7.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bkaakco

Kullanmadan yorum yapıyorum fakat Android 5.0 arayüzü bir tek bana abartıldığı kadar hoş gelmedi sanırım. 4.x sürümlerindeki Android arayüzü daha hoştu bence, hele o alttaki ikonlar hiç olmamış. Tabii kullanınca alışılır, orası ayrı.

yeni sürüm daha çok gençlere hitap eder cinsten, bencede 4.x.x sürümleri daha iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus vericek zenfone ye ozaman bakarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Kullanmadan yorum yapıyorum fakat Android 5.0 arayüzü bir tek bana abartıldığı kadar hoş gelmedi sanırım. 4.x sürümlerindeki Android arayüzü daha hoştu bence, hele o alttaki ikonlar hiç olmamış. Tabii kullanınca alışılır, orası ayrı.

bende beğenmedim, minimalist görüntü'den çok keskin hatları seviyorum ben

• T50 için bekliyoruz

• Stok androidi çok çirkin buluyordum yeni arayüz mütiş olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: mami907

abi android her geçen gün ios'a özeniyor hemen hemen her yenilik ios kokuyor. Bence ios peşinde koşmayı bırakıp ellerindeki donanimları daha iyi kullanmanın yollarını aramalılar apple'in kullandıgı 1.4ghz işlemci 1gb ram in yapabildiğini adamlar 2ghz işlemci 3gb ram ile yapamadıktan sonra neye yarar yeni bir sürüm. Jelibonlu lolipoplu tatlı şeylerle insanları kandırmaya çalışıyorlar. Bu kafa ile devam ettikleri sürece hiç bir ios ve wp sever androide geçiş yapmıyacaktır

Aynen abi ya geçen bir arkadaştan gördüm ezik samsung kullanıyordu. Bizim ayfonlardaki swipe klavyenin aynısını kopyalamislar resmen yaa, tam aynısını bak şaka yapmıyorum.

• Tüm telefonlara çıktığı gün ve en az 3 yıl süreyle veremedikleri sürece boş işler bunlar.

• Google, 4.4 kikkat ve 5.0 Lolipop ardından 6.0 Kandil Simidi çıkarmaya hazırlanıyormuş

• Hiç çıkarmasalarmış daha iyiymiş.

• yağ gibi akmış telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

quote:

Orijinalden alıntı: mami907

abi android her geçen gün ios'a özeniyor hemen hemen her yenilik ios kokuyor. Bence ios peşinde koşmayı bırakıp ellerindeki donanimları daha iyi kullanmanın yollarını aramalılar apple'in kullandıgı 1.4ghz işlemci 1gb ram in yapabildiğini adamlar 2ghz işlemci 3gb ram ile yapamadıktan sonra neye yarar yeni bir sürüm. Jelibonlu lolipoplu tatlı şeylerle insanları kandırmaya çalışıyorlar. Bu kafa ile devam ettikleri sürece hiç bir ios ve wp sever androide geçiş yapmıyacaktır

Aynen abi ya geçen bir arkadaştan gördüm ezik samsung kullanıyordu. Bizim ayfonlardaki swipe klavyenin aynısını kopyalamislar resmen yaa, tam aynısını bak şaka yapmıyorum.

Foto çekebileceğim bir cihaz bulduğumda size ne demek istediğimi daha iyi anlatıcağımı düşünüyorum. Hepsi bir yana o kadar Donanım farkını görmezden gelmenizede hayran kaldım kısa zamanda dönüş yapacağım

• Başta ve sonda yer alan intro güzel olmuş, soran olmamış müziğin ismi nedir acaba?
  • Benim tek aklıma takılan bu kadar büyük bir güncellemden sonra atıyorum 1 sene önce çıkmış eski bir uygulamayı kurarsam çalışmama ihtimali var mı

• gayet güzel olmuş.
    nexus almayı düşünüyordum ama yeni nexus un hem fiyatı hem boyutu işi bozdu.
    keşke nexus 5 in bataryası biraz daha iyi olsaydı.
  • Moto g ye gelicekmi acep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imate

HALA SANAL MAKİNEDEN VAZGEÇMEDİ Mİ GOOGLE :@ GÜYA SANAL MAKİNE LOLİPOP İLE KALKACAKTI . EĞER KALKSA İDİ 4 KATA VARAN PERFORMANS OLURDU VE CİDDİ CİDDİ İOS RAKİP OLURDU SANAL MAKİNE DEVAM ETTİKÇE BİZ 4 GB RAMLİ CİHAZLARLA İOS 1 GB VERDİĞİ PERFORMANSI ALAMAYACAĞIZ MALESEF.

ART a geçti yetmez mi?
  • insaf be kaydırarak yazmayı bile wp den çalmışlar az orjinal olun

• Sabirsizlikla bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wp alıntı yapmışlar biraz fakat performansı çok iyi duruyor.Aylar sonra telefon şişmez ise ios wp birçok kullanıcı androide geçebilir.Düşük donanımdaki performansı da önemli.

• iphone daki gibi ana ekran bildirimini kaydırınca o uygulamaya gidiyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.