Şimdi Ara

Android 5.0 Lollipop video inceleme: Yeni özellikleri Nexus 5'te denedik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
7.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya kardeşim bunlar üfürükten teyyare atıyor. Android ile İos temelleri unixtir. Komut setleri bile aynıdır sadece çalışma mantığı ve paket yöneticileri , sistem kapalı açık eko sistem farkediyor gelde bunlara anlat işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

02:01 whatsapp yazışmaları

• Ben yıllarca İOS kullandım.Daha sonra S2 ile Android'e geçtim ve uzun süre Android'de kaldım.Daha sonra kendime bir adet Apple 6 Plus aldım ve telefonumdan memnunum.Fakat yıllar içersinde Android'in daha fazla geliştiğini söyleyebilirim.Özellikle 5.0 ile android daha da gelişecek.Yıllar içersinde İOS'ta bu kadar gelişim olduğunu söyleyemem.Hala 4 ile bıraktığım yerde.

• görünüm animasyonlar falan çok şık + performanslı gözüküyor
  • Güzel video tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bbuzol kullanıcısına yanıt
    6 boş,7 tasarım olarak bence geriledi,8 klavye ve widget desteği.

Ha bunlar dışında sistem olarak ilerlemedi mi,elbette çok geliştirildi.

Ama android hem sistem olarak daha fazla yol katetti hem de görünen bir çok açığı,eksiği giderdi. Yenilikçi bir çok özellik var.

Artık hem apple hem de google daha fazla çalışmak zorunda çünkü kafa kafaya gidiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

İoscu zavallılar basmış konuyu.neymiş efenim sanal makine kalkarsa 4 kat performans artacakmış kaynak neresi : tabi iki ioscu fanboyumuzun d.tü

Sanal makine olmadan android olamaz teknik olarak imkansız.ayrıca bir yolu bulunup kalkarsa bile en fazla 1.2 katı aşmaz performans artışı.

Konu mobil bir os un guncellemesi gelen yorumlara bakıyorum. Yazılımın y sini bilmeyenler yorum yapıyor. Nerde duyduysa bir sanal makine andoid yavaşlatıyor diyor geçiyor Sanal makine ne ne işe yarar sor hemen google amcasına koşacak. Google da aratmadan ben yazayım. Sanal makine bir tür emulator görevi görür. İşletim sisteminin farklı donanım speclerinde problem çıkmadan çalışmasını sağlar. Ios tek cpu gpu konfgirasyonunu kullandığı için buna gerek duymaz.
    Edit : Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenTiNeLz -- 22 Ekim 2014; 15:18:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok renkli olmuş.
  • çok şekerli olmuş

• erdi reyız flappy androıdde gelıstırmıs kendını :D

• S4 tam sınırda ama büyük ihtimal s4'e de gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 22 Ekim 2014; 15:33:19 >
  • Samsung gene ağzına eder bunun.
  • Stabilite yakalarsa bir ihtimal

• Açıkcası Bu kartlı tasarımı beğendim diyebilirim. Çok fazla aman aman bir yenilik yok fakat stabilite diye herkezin dilinde dolaşan akıcılık olcak gibi fakat ne kadar belli değil.
    Veya Nexus 5 gerçekten çok hızlanmış diyebilirim bu durum diğer telefonlardaki arayüz ve tasarım ile birleşince güzel bir görüntü olabilir bekleyip görücez.
  • Android L lollipop mu oluyor acaba?

• bu isimleri kim koyuyor yaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renkli ve farklı jli posedinde yeni bir çöp hahahaha :))

• quote:

Orijinalden alıntı: imate

ya kardeşim bunlar üfürükten teyyare atıyor. Android ile İos temelleri unixtir. Komut setleri bile aynıdır sadece çalışma mantığı ve paket yöneticileri , sistem kapalı açık eko sistem farkediyor gelde bunlara anlat işi.

Evet haklısın, bilgisayar dünyasında imkansız diye birşey yoktur bence.
  • Bence gayet güzel olmuş. Ben çok beğendim. Ayrıca bildirim ekranı da ayrıca şık.
  • Dağıtım ne zaman başlicak n4 için bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.