Şimdi Ara

Android 5.0 Lollipop video inceleme: Yeni özellikleri Nexus 5'te denedik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
7.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jelly bean ile kitkat arasında bir fark yoktu bundada cok görmedim maksat işimizi yapıyoz diyolar artık lg g2 gelirmi gelirsede bakarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Rehber yine geç açılıyor mu ?

Kullandığın telefon samsungsa rehberin geç gelmesi android kaynaklı değil TW kaynaklıdır. Yani samsung ara yüzünün suçu
  • Abi inceleme güzel olmuş fakat 02:01 deki whatsapp yazışması :DSF:AD: abi yapma ya :ASW:DAS:D

• quote:

Orijinalden alıntı: imate

HALA SANAL MAKİNEDEN VAZGEÇMEDİ Mİ GOOGLE :@ GÜYA SANAL MAKİNE LOLİPOP İLE KALKACAKTI . EĞER KALKSA İDİ 4 KATA VARAN PERFORMANS OLURDU VE CİDDİ CİDDİ İOS RAKİP OLURDU SANAL MAKİNE DEVAM ETTİKÇE BİZ 4 GB RAMLİ CİHAZLARLA İOS 1 GB VERDİĞİ PERFORMANSI ALAMAYACAĞIZ MALESEF.

Şimdi daha iyi misin abi?
    Android 5.0 Lollipop video inceleme: Yeni özellikleri Nexus 5'te denedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Sure

Android çöp, ios ezer geçer

/>
  • Lollipop

Ama güzel olmuş

• Miu da çoğu özellik zaten vardı :))

• Kamera uygulamasının versiyonunu söyleyebilir misiniz? Nexus 4 de 5.0 kullanıyorum ama kamera da manuel focus özelliği yok ve o özelliği kullanmayı çok isterdim açıkçası.
  • O geri yükleme sadece nfc ile mi internetten çekmiyor mu

• abi android her geçen gün ios'a özeniyor hemen hemen her yenilik ios kokuyor. Bence ios peşinde koşmayı bırakıp ellerindeki donanimları daha iyi kullanmanın yollarını aramalılar apple'in kullandıgı 1.4ghz işlemci 1gb ram in yapabildiğini adamlar 2ghz işlemci 3gb ram ile yapamadıktan sonra neye yarar yeni bir sürüm. Jelibonlu lolipoplu tatlı şeylerle insanları kandırmaya çalışıyorlar. Bu kafa ile devam ettikleri sürece hiç bir ios ve wp sever androide geçiş yapmıyacaktır

• çok başarılı gözüküyor , umarim tel ureticileri romlarını özelleştirirken bu performansı koruyabilirler.

• s4 e de aynı tema şeklinde mi gelecek yoksa değişiklikler olacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami907

abi android her geçen gün ios'a özeniyor hemen hemen her yenilik ios kokuyor. Bence ios peşinde koşmayı bırakıp ellerindeki donanimları daha iyi kullanmanın yollarını aramalılar apple'in kullandıgı 1.4ghz işlemci 1gb ram in yapabildiğini adamlar 2ghz işlemci 3gb ram ile yapamadıktan sonra neye yarar yeni bir sürüm. Jelibonlu lolipoplu tatlı şeylerle insanları kandırmaya çalışıyorlar. Bu kafa ile devam ettikleri sürece hiç bir ios ve wp sever androide geçiş yapmıyacaktır

• Adam sade samsung kullanmış ya da bi yerden duymuş, hala rehber geç açılıyor mu diyor, biri çıkmış android ios dan özeniyor diyo. Nerenizle takip ediyorsunuz bir bilsem. Gayet güzel olmuş L, ek arayüz kullanılmasına gerek bile kalmamış. L den önceki serilerde ben de stok android i sevmiyordum, gerek renkler gerek aşırı sadeliğiyle ama L olmuş.

• Nexus 5 zaten iyiydi bi de L cikti oh tadindan yenmez... nexus5im ve ben sabirsiziz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne göz varmış arkadaş, helal olsun :D
  • serseri006 kullanıcısına yanıt
    malesef ki samsung o iğrenç tasarım anlayışını yeni touchwizde gösterdi bile
  • Sen hangi at kafasını yaşıyorsun merak ediyorum kardeş. Android ile İos aynı sistem temeli unix tabanlıdır. biri dalvik ile çalışır diğeri ise unix çekirdeği ile . İos sanal makinesiz nasıl çalışırsa android de çalışır. Teknik olarak imkansız demisin yahu gülüyorum senin gibi zerzavatçılara :D Android çekirdeğini yeniden yazarlar dalvik kalkar ios ile aynı mantık çalışır sistem komut girdileri bile ios ile aynı androidin :İD
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

02:01 whatsapp yazışmaları

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.