Şimdi Ara

Android 6.0 güncellemesi alacak Sony modelleri açıklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolf silver

VURUR YÜZE İFADESİ SONY, XPERİA Z1 ANDROİD 6.0 VERMEDİ BİTANESİ..

UYDU GALİBA :D

Vurur yüze ifadesi çok uzun olmuş bitanesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z ultra olsaymis iyiymis.

• M4 aqua akar gerisi bakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

Z1 e bile android m vermiyormuş. Sony fanboyları xperia z ye gelicek diye övüyorlardı bile

Aslanım sen niye hep ötüyorsun? Paraylamı tutuldun yoksa ? Gitte samsung bataklığında oyna
  • quote:

VURUR YÜZE İFADESİ SONY, XPERİA Z1 ANDROİD 6.0 VERMEDİ BİTANESİ..

UYDU GALİBA :D

...
    Android 6.0 güncellemesi alacak Sony modelleri açıklandı

• Valla ben Samsung kullandım 2012 den bu yana s3 vardı bende ilk çıktıgında üf ne telefon diyip almıştım samsunguda hep överdim ama nerdeyse 1 yıl sonra güncellemeyi kesti ve telefonun şarjı inanılmaz çabuk bitmeye başladı ekranıda kapanıp açılıyordu artık mecbur bi tel almak istedim ucuz bişeydeolsun istedim araştırdım ensağlamı Sony oldugu kanatine vardım ve m4 aqua aldım gerçekten çok memnunum telefon sağlam,şarj süresi inanılmaz rahat rahat kullanıyorum arka ve ön camerada bence baya yeterli.

Samsungdan kurtulduğuma hiç bu kadar sevinmemiştim sony'nin ölüsü yeter çocuktum ilk tanıdıgım firma sony olmuştu az wolkmanlerini kullanmadım telefon su geçirmşyor dayanıklı güncelleme desteği çok fazla daha ne olabilirki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueSquirrel

quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

Z1 e bile android m vermiyormuş. Sony fanboyları xperia z ye gelicek diye övüyorlardı bile

Aslanım sen niye hep ötüyorsun? Paraylamı tutuldun yoksa ? Gitte samsung bataklığında oyna

Hocam hiç ellemeyin kendisi gidiyo o

• Xperia Z kullanıcısıyım neredeyse telefonu alalı 27 ay oldu. Her gelen güncelleme telefon kullanımını kısıtlamadı 1-2 sıkıntı oldu ama hemen yama yayınladılar. Keşke para yetsede z5 alabilsek.

• Z belki ama z1 serisine gelmesi lazım bence.

• xperia z1 e gelir arkadaşlar ama z ye gelmez bence
  • Bugun itibari ile sony aldım gercekten elimde kaliteli telefon tutuyorum.

• Samsung olsaydı oradaki listede sadece 4 tel olurdu

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum ben de M4 Aqua var herhalde telefona 8gb koymayı pahalı bulmuşlar umarım hızlıca 6.0 a geçeriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z ile Z1 in testleri devam ediyor bence ve yakında açıklanacaktır. Sony sever kapak yapmayı.

• bu güncelleme derdine yeni telefon almayı düşünen ve bu her 6 ayda bir değiştirdiği teknoloji harikası akıllı telefonlar ile sadece candy crush instan-gram facebook kullanan tüm arkadaşlara sevgiler iyi ki varsınız :)

• Z1 e mutlaka gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

quote:

Daha 2-3 gün önce BAZI ARKADAŞLAR sonyin Z ye güncelleme vereceğini söylüyordu. Google nexus 4 güncelleme vermeyecek diye dalga geçiyorlardı.. Şimdi ise YOK KARDEŞİM Z ÇOK GÜNCELLEME ALDI ALMASINA GEREK YOKdiyorlarBU RESMEN İKİYÜZLÜLÜK. HALA PİŞKİN BİR ŞEKİLDE SAVUNUYORLAR..Hadi z yi geçtim NİYE Z1 ALMIYOR? Z1 VE Z2 VE Z3 ARASINDA DONANIM ÇOK FARKLI DA BEN Mİ BİLMİYORUM? SNAPDRAGON 800 NEYİ KALDIRMIYOR Kİ? Hangi uygulamaya yetmiyor?

Xperia Z şimdiye kadar 6 Android güncellemesi aldı. Başka firmanın cihazı olsaydı kaç güncelleme alırdı sence? Ayrıca Z1 listeye sonra eklenebilir. G2, Note 3, S5 Android M alsın gel öyle konuş.

Sony 6 güncelleme verdi diyorsunda. Önemli olan ana sürümdür. 4.2.2 ana sürüm mu? Herhalde sen ufak güncellemeleride sayıyorsun.(YADA HATA DÜZELTMELERİ) Z çıkalı 6 tane ara sürüm oldu mu bilmiyorum?

Bu arada MÜJDE galaxy s5 alıyormuş. S5 alıyorsa note 3 te almalı. YADA ALMIYORLARSA ALMASINLAR. BAHANE ÇOKTA UMRUMDA

1.5 AY ÖNCESİNE KADAR Z2 KULLANICISIYDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf silver -- 11 Ekim 2015; 2:07:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

M4'e gelmemesi saçma olurdu, daha 4-5 ay önce satışa çıkmış bir cihaz.

Android 6.0'ın en büyük özelliği, SD kartı dahili hafıza olarak göstermek olacak.

Bu özellik gelmezse Android'e noktayı koyarım artık, yoksa SD kartlı telefonun hiç bir mantığı kalmıyor, uygulamarı SD karta taşıyorsun, verilere bakıyorsun 50MB'lık uygulamanın 27MB'sı SD kartta, gerisi dahili de. EEEE ne anladım ben bu işten hepsini atmayacaksan? Veya ben sadece foto veya müzik atmak için SD kart desteği istemiyorum ki.

Telefon da 16GB hafıza kartı var 1.5GB'lık Max Payne'yi yükledim telefon iptal oldu, dakika başı hafıza dolu diyip duruyor sözde SD karta taşınmış halde oyun.

Android 2.3 de app2sd vardı mis gibi. Sonra onun açığınıda kapattılar hatta bir ara kitkat da sd yi komple devre dışı bıraktılar googleye zamanında Kingston filan mı gömçürdü de böyle oldu anlmadım valla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

quote:

Daha 2-3 gün önce BAZI ARKADAŞLAR sonyin Z ye güncelleme vereceğini söylüyordu. Google nexus 4 güncelleme vermeyecek diye dalga geçiyorlardı.. Şimdi ise YOK KARDEŞİM Z ÇOK GÜNCELLEME ALDI ALMASINA GEREK YOKdiyorlarBU RESMEN İKİYÜZLÜLÜK. HALA PİŞKİN BİR ŞEKİLDE SAVUNUYORLAR..Hadi z yi geçtim NİYE Z1 ALMIYOR? Z1 VE Z2 VE Z3 ARASINDA DONANIM ÇOK FARKLI DA BEN Mİ BİLMİYORUM? SNAPDRAGON 800 NEYİ KALDIRMIYOR Kİ? Hangi uygulamaya yetmiyor?

Xperia Z şimdiye kadar 6 Android güncellemesi aldı. Başka firmanın cihazı olsaydı kaç güncelleme alırdı sence? Ayrıca Z1 listeye sonra eklenebilir. G2, Note 3, S5 Android M alsın gel öyle konuş.

Sony 6 güncelleme verdi diyorsunda. Önemli olan ana sürümdür. 4.2.2 ana sürüm mu? Herhalde sen ufak güncellemeleride sayıyorsun.(YADA HATA DÜZELTMELERİ) Z çıkalı 6 tane ara sürüm oldu mu bilmiyorum?

Bu arada MÜJDE galaxy s5 alıyormuş. S5 alıyorsa note 3 te almalı. YADA ALMIYORLARSA ALMASINLAR. BAHANE ÇOKTA UMRUMDA

1.5 AY ÖNCESİNE KADAR Z2 KULLANICISIYDİM.

4.2
    4.3
    4.4
    Bunlar 4.3 Hariç UI ve Ciddi API değişikliğine uğratılmış sürümler.
    5.1de bile yenilik mevcut. API nedir bilmezsen ben ne yapayım?
    1 ay öncesine kadar S4 kullanıcısıydım hayatımda samsung kadar saçma ve kasan nir ui ye sağip cihaz görmedim ha birde KNOX Denilen zımbırtı vardı ya 1100 e C4. Aldım Dünya varmış be

• Z1 E GELSE IYI OLUR

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.