Şimdi Ara

Android 6.0 güncellemesi alacak Sony modelleri açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: risipkaylic

Ne zaman alacak 1 sene sonrami o da s4e note3e lolipop getirdikleri gibi sorun dolu guncelleme olacak telefon eskimis olacak ... Standart samsung stratejisi

Bak z1 bile güncelleme alır diyen insanlar var.

Güncelleme alıyor ama neden bir şikayet yok yeni sürümler konusunda?

Demek ki bilerek buglı güncelleme vermek gibi bir adiliği yok sony nin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapatid

hadi s4 pro kaldirmiyor diyelim,kaldirir kaldirmasina hd ekranda akar hemde ama velev ki kaldirmiyor.Neleri eledik ? Nexus 4,Xperia Z,ZR.Snapdragon 800 lu modellere gelmesi lazim,cunku 801 ab/ac ler 800 un overclock edilmis ve gpu takviyesi almis hali sadece.Bunlar neler oluyor z1 ve g2.

600 de kaldirir kaldirmasina m7 nin almamasi da ayip.

elde ettigin kârı yazilim ekiplerine sacmak kulaga hos gelmese de guncellemesi var diye çöp gm 4g alan insanlar var.musteri cekmek ve daimi musteri icin mantikli bir politika

Asıl yazılım ekibine para saçmak mantıklı. Yazılım da argedir. Argeye kaynak veriyorsun işte.
  • Z ve Z1 serisi bence eklenir sonradan listeye.
  • hadi xperia z alacak diyorlardı neyse z5 satışları için yalan uydurmuş olabilir sony , aynı samsungun s6 çıktığı zaman note 2 nin 5.0 alacak safsatası gibi amaç yeni çıkan ürünü satmak için güncelleme yalanı uydurmak.. ama z1 ve z1 compact almassa sendende soğurum sony okadar. kısacası bu oyunlara gelmeyin her yeni model duyurulduğunda eski modellerin sözde güncelleme alacak safsatası çıkıyor meydana ama yeni model çıkıp çok sayıda satıp rant elde edinceye kadar o güncellemeler yalan oluyor nedense????? akıllı olun android kullanıcıları okadar diyorum. bu dediğim sony den ziyade tüm android telefon üreticileri içindir genede sony ni güncellme konusunda en iyisi olduğunu biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycihan -- 8 Ekim 2015; 2:22:46 >
  • Android isimleri ne kadar degişik bir sonraki sürüm ne topkek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

Daha 2-3 gün önce BAZI ARKADAŞLAR sonyin Z ye güncelleme vereceğini söylüyordu. Google nexus 4 güncelleme vermeyecek diye dalga geçiyorlardı.. Şimdi ise "YOK KARDEŞİM Z ÇOK GÜNCELLEME ALDI ALMASINA GEREK YOK"diyorlar

BU RESMEN İKİYÜZLÜLÜK. HALA PİŞKİN BİR ŞEKİLDE SAVUNUYORLAR..

Hadi z yi geçtim NİYE Z1 ALMIYOR? Z1 VE Z2 VE Z3 ARASINDA DONANIM ÇOK FARKLI DA BEN Mİ BİLMİYORUM? SNAPDRAGON 800 NEYİ KALDIRMIYOR Kİ? Hangi uygulamaya yetmiyor?

onu diyenlerden biri bendim z alacak nexus 4 niye almıyor diye fakat söylentiler o yöndeydi tabi z5 i satmak için öyle diyecek sony... ama haklısın + nı verdim genç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Sony'de Samsung'ta HTC'de aynı. Bu konuda tek gerçek Apple. Apple telefonuna iyi kötü destek veriyor. Donanımda açık ara Samsung, Yazılım da açık ara Apple. Diğerleri de bir birleriyle yarışsın.

Şimdi beni applecılar da Samsungcular eksiye tutacak diğer markalar da eksiye tutacak ama gerçek bu.

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
  • Z1 serisine guncelleme gelir. Android M alir.

• Millet Xperia Z bile alacak diyordu diğer modellerin konularında, ben de ciddi ciddi yazılım desteği için Xperia Z5 modelini düşünmeye başlamıştım. Demekki her Android üreticisi desteği kesiyor.
    Z2'nin alıp da Z1'in almaması kabul edilemez mesela, s801/s800 hemen hemen aynı chipsetler. Demek ki firmalar donanımdan ziyade çıkış tarihlerini baz alıp kesiyor desteği.
  • Z ve Z1 alır güncelleme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cournaleous

Z ve Z1 e demode oldu diyen arkadaşın asgari ücretten haberi varmı acaba yazayımda öğrensin 1.000,54 TL dir arkadasım haftada 6 gün çalışırsın gerekirse izin kullanmazsın sana verdikleri 1.000,54 TL verilen bu parayla üst düzey cihaz taksidine girseniz 2-3 sene ödersiniz daha cihazın taksidi bitmeden destek kesiliyor yeni bir cihaza yönlendiriliyorsunuz. böyle sistemin içine tüküreyim. sen parayı kolay kazanabılırsın demode oldu diye kestirip atabilirsin hemen yenisini alabilirsin ancak ülkenin geneline bakmak ve akıllıca yorum yapmak lazım. iostan android sistemine geçmem yaptıgım hatalardan bırı oldu. tavsiyem cihaz alacaklar ilerisini düşünüp karar versin.

Asgari ücreti göz önüne alan biri için iostan androide geçmek mantıklı bence. Apple eğer bir telefona son güncellemesini veriyorsa zaten o güncellemeyi yapmayan akıllı davranmış oluyor. Çünkü telefon güncellemeyi yapınca çok övülen stabilliği kalmıyor. Kullanılmaz oluyor. Yenisini alacak olsa 3 asgari ücret toplamı zaten?
    Her ne olursa olsun ben şu anda 0 distribütör garantili Z2yi 1350 liraya alabiliyorsam, Android telefonlar arasında en stabil ve güncelleme desteği En fazla olan Sony ise ve verdiği son güncelleme ile telefonu kullanılmaz hale getirmiyorsa niye Apple aliyim?

2 yıldan fazla oldu Xperia z kullanıyorum. Son güncelleme 5.1 ve telefonun şimdiye kadar aldığı belki de en güzel güncelleme. Şimdiye kadar sadece bir sürüm sıkıntılıydı (4.4) o da sonradan düzeltilmişti. 6 güncellemesi verilirse ne âlâ. Ama vermediler diye Sonye kızmam. Ama Z1e vermeleri gerekir tabi o ayrı. Zaten Z için de 5.1in gelmeyeceği konuşuluyordu. Hatta Mesut abi bi mobilite programında 5.0 ile Znin Son güncellemesini aldığını söylemişti. Ama Zye 5.1 geldi. Tahminim Z1 de 6 güncellemesini alacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mail_er -- 8 Ekim 2015; 7:21:20 >

• H34RTL3SS kullanıcısına yanıt
    Samsungcular cekemıyor ıste. Ama sizde haklisiniz ver o kadar parayi dogru duzgun guncelleme yok. Arayuz sisik. Sagda solda da bu iphonedan daha iyi 3 cegabayat ram vaar diye vızırdıyosunuz

• İşte bu yüzden Note 4 ümü satıp sony alacağım.Adamlar güncelleme verdikçe telefonlar geriye gidiyor.
  • helal sony e eğer samsung note 3 e bu güncellemeyi vermezse ipini çekmeye başlamış demektir. Şimdi sermayeden yediğinin farkında değil. Rakipler çok sağlam geliyor. O kadar kaynakla, eski olmanın verdiği tecrübeyle herkesten iyi yazılım desteği vermesi gerekirken çinli markalar gibi sat arkası yok, böyle salaklık olmaz!

• Bende Z1 serinin güncelleme alacağını düşünenlerdenim, çünkü o tarafta compact, ultra ve GPE versiyonları var ve bunlar snapdragon 800 ailesi ve hala satılan cihazlar, işte bunları satıştan çekmediği için alabilir diye düşünüyorum,

ama Z de S4 Pro işlemci var, hiç zannetmem alacağını ...
  • Xperia z bile bu donanımla 5.1 güncellemesini aldıysa
    z1 z1 compact ve z ultra bu donanımla listeye girer

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

Daha 2-3 gün önce BAZI ARKADAŞLAR sonyin Z ye güncelleme vereceğini söylüyordu. Google nexus 4 güncelleme vermeyecek diye dalga geçiyorlardı.. Şimdi ise YOK KARDEŞİM Z ÇOK GÜNCELLEME ALDI ALMASINA GEREK YOKdiyorlarBU RESMEN İKİYÜZLÜLÜK. HALA PİŞKİN BİR ŞEKİLDE SAVUNUYORLAR..Hadi z yi geçtim NİYE Z1 ALMIYOR? Z1 VE Z2 VE Z3 ARASINDA DONANIM ÇOK FARKLI DA BEN Mİ BİLMİYORUM? SNAPDRAGON 800 NEYİ KALDIRMIYOR Kİ? Hangi uygulamaya yetmiyor?

Xperia Z şimdiye kadar 6 Android güncellemesi aldı. Başka firmanın cihazı olsaydı kaç güncelleme alırdı sence? Ayrıca Z1 listeye sonra eklenebilir. G2, Note 3, S5 Android M alsın gel öyle konuş.

• Z ve Z1'in alması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 Pro olduğu için 6.0 ı almıcak diye bi şeyi işlemcinin hangi özelliğine dayanarak söylüyorsunuz gerçekten merak ediyorum (!). İkinci olarak sp bile 6.0 ı kaldırır(!) ya Xperia Z yi baya hurda yaptınız

• ohh c4 varmış

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.