P40lite tan 7 plusa geçmek
|
İşlemci anakart değişimi yardım
Arkadaşlar iyi günler;
geçen hafta konu açmıştım pc sürekli mavi ekran hatası veriyor diye;yazılımsal herşeyi denedikten sonra bir bilgisayarcıya verdim anakartın sıkıntılı olduğunu değişmesi gerektiğini söyledi sonra istanbul tka bilişime gönderdim onlarda bugün sorunun işlemciden olduğunu ve işlemcinin çok zor bulunacağını bulunsa dahi değiştirildiğinde düzen tutmadığını söyledi. Anakartın sadece parça ücretinin 4000 tl tutacağını söylediler ve ben de iade istedim. Leptopumu o şekilde satıp yerine idareten bir bilgisayar almaya karar verdim. Leptopum hp i7-7700hq gtx1050 512gb m2 ssd 16 gb ram 1tb hdd özellikleri vardı. Anakartı bozuk şekilde bilgisayarcıya takas için teklif verdim 1500 lira istedim biraz çok felan dedi ama kabul etti ondaki bir biligsayarla takas etmek istedim. Takas edeceğim bilgisayar;
SAMSUNG NP270E5R-K01CN LAPTOP NOTEBOOK DIZUSTU BILGISAYAR
İslemci: intel i3 4005U 1.70Ghz
Ram: 8GB
Hdd: 500GB TOSHIBA MK5055GSX
Ekran kartı: Çift ekran kartlı
Harici ekran kartı: NVIDIA GeForce 710M
Dahili ekran kartı: intel HD Graphics Family
üstüne 900 lira vereceğim. sizce uygunmudur? pc de solidworks için çizim yapmam gerekiyor ihtiyacımı görür mü? başka bir tavsiyeniz varmı? pc yi yaptırmak yerine tanıdığımdan aynı özellikteki bilgisayarı 5000-5500 civarı fiyata alma ihtimalim de var
zevk için broadway tavsiye
|
|
Hp ssd tavsiye degistirmelimiyim yukseltmelimiyim
|
|
|
MATLABda komut yazamıyorum
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 291
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.986 (Bu ay: 539)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 74 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar