Şimdi Ara

Bilgisayar surekli mavi ekran veriyor acamiyorum yardim please

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayar surekli mavi ekran veriyor acamiyorum yardim please
    Bilgisayar fotografda goruldugu gibi surekli mavi ekran vermeye basladi guncelleme yapmadim biseye dokunmadim ders dinlerken bi anda gitti. Simdi ise surekli yapiyor aciyorum bilgisayari mavi ekran veriyor surekli yeniden baslatip mavi ekrana donuyor,hp nin kendi recoveeysinde de wyni hatayi veriyor format atmak istedim format ekranina girip dil sectikten sonra yine ayni hatayi veriyor.ssd yi soktum actim yine ayni hatayi aldim. Yardimci olabilirmisiniz?(mavi ekran hatalarinin belli bir hatasi yok surekli hata isimleri degisiyor)

• Up
  • Up
  • teknik servise götür hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncukaktüsler

teknik servise götür hocam

Hocam bulundugun ilde teknik servis yok diger bilgisayar tamircilerine de ne bileyim gitmek istemiyorum. Servise de gondermek beklemek gibi seyler uzun suruyor 1 hafta felan. Ders dinlemem lazim
  • eğer uygun görürseniz "TKA bilişim", "touch bilişim" ve "size hizmet bilgi teknolojileri" var bunlarla bir görüşün derim

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncukaktüsler

eğer uygun görürseniz "TKA bilişim", "touch bilişim" ve "size hizmet bilgi teknolojileri" var bunlarla bir görüşün derim

bilgisayarcıya verdim baksın diye sorunun ne olduğunu anlayamadı işlemci ya da ekran kartından olabilir dedi hala bakıyorlar. TKA bilişime baktım internetten herkes memnun gibi görünüyor.

• risipkaylic R kullanıcısına yanıt

umarım düzelir kardeşim

• ssd de bozulmuş olabilir , eski bir hdd varsa kurulum deneyin bakalım yapacak mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.