Şimdi Ara

android 6 dahili bicimlendirme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GM 4g kullanıcısıyım 6.0.1 surumu yuklu
    dahili olarak bicimlendirilen sd kartın icerigini bilgisayarda nasıl gorebiliriz?

esas sorun söyle ben dahili olarak bicimlendirdigim sd kartı bir sure kullandım icinde onemli olan resim video excel dosyaları vardı. daha sonra cıkar diyerek cıkardım yenisini takınca ekrana xxx hafıza kartı kaldırılsınmı/silinsinmi diye sordu bos bulunup evet dedim. simdi sd kartı ne telefonda ne bilgisayarda icerigine erişemiyorum.

Bu benim hatam olabilir ama aynı sey telefon bozulursa(kırıldı suya dustu vs...) da gecerli. herkesin basına gelebilcek bir durum sd kartı cıkarıp bilgisayara takınca formatlansınmı diye soruyor sistemi tanımyor.
    niye yedeklemedigime gelince herzaman veya her yerde internet wifi imkanı olmuyor. buyuzden google drive ı aktif olarak kullanamıyoruz.
    eski telefonum denize dusmustu yapamadılar ama sdkartı cıkarıp tum verilerimi kurtarmıstım. bu islemi niye zorlastırdılar anlıyamadım.

ben kendi cabamla 7-data card recovery programıyla arattım ve kaydet dedim
    bilgisayara raw dosyalar klasoru altında ShockWave Flash file(.swf) klasoru olarak attı icinde toplamı 13,5 gb toplamı olarak 6 parca dosya attı. file001.swf file002.swf vs... olarak.
    sonra sqlite manager programıyla aç dedim (bu da aklıma diskdigger programı sqlite manager diye gostermisti ordan bi deniyim dedim) dosyayı gordu ama simdi daha buyuk bir sorunum var verdigi uyarı
    "database file001.swf seems encrypted please enter the encryption key in order to be able to manage it."

bana bu sifreyi bulucak ve dosya icerigine erismemi saglıycak bir program
    veya varsa daha kolay direk sdkartın icerigini gostercek bir program telde vaya bilgisayarda olabilir
    veya sdkarta hic dokunmadım telefonda yaptıgım islemi geri alabilcegim ve telefonumun tekrar sd kartı gormesini saglıycak bir yontem varsa cok sevinirim.

yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden herkese tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.