Şimdi Ara

Android 13 Güncellemesi Sonrası Bozuk NFC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android 13'ten sonra NFC bozukluğu yaşayan var mı? Şikayette bulundum ve Samsung ulaştı bana. Temsilci kontrol etti ve bir sorun olmadığını söyledi. Kullanılan banka uygulamasında bir sorun olabilir dedi. Ziraat'i aradım onlar da bir sorun olmadığını izinleri kontrol etmemi söyledi. 1 yıldır, yani 13 gelene kadar Galaxy A52'mde sorunsuz kullanıyordum zaten özelliği. Başka banka kullanmadığım için NFC sadece Ziraat Mobil'de mi bozuk karşılaştıramıyorum. Yardımcı olabilecek var mı süreci nasıl yönetmem hakkında? (Forumu ilk kez kullanıyorum yanlış yerde başlık açmışsam kusura bakmayın) Android 13 Güncellemesi Sonrası Bozuk NFC

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• M33 için bugün a13 güncellemesi yaptım, az önce de 2 yerde enpara nfc kullandım sıkıntı olmadı. Banka uygulamasını verileriyle birlikte silip telefonu kapatıp açıp tekrar kurup deneyin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;
    Bu tarz durumlarda 1-2 gün beklemenizi rica ederim.Benzer bir durumu finansbank enpara ile yaşadım.Uygulamayi silip tekrar yükleyince 2 gün nfc ile ödeme yapamamıştim.Sanirim sorun benzer.

Bence bekleyin olmadı tekrar samsung ile iletişime geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım sorun telefonda değil. verileri silip 2 kez tekrar yükledim ziraat uygulamasını. zaten 2 haftadır falan böyle. yapıkrediyi denedim normal gözüküyor. ziraat ve Android 13 ile ilgili başka şikayetler de buldum. konu hakkında ziraate yazdım bakalım ne cevap alacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.