|
Bildirim
Note 5 ve S6 ya verilmemesi planlı eskitme değilde nedir.
|
S6 Edge Plus ve Note 5 de 4 GB ram var ve güncelleme vermiyorlar, kimse donanım bahanesinin arkasına sığınmasın.
|
Ben bu şirketin 5000₺ ye sattığı cihazı alan mantığı anlamıyorum. 2 sene içinde hala çalışan ama güncelleme alamayan bir cihaz haline dönüşüyor. Almayın, aldırmayın, çıksın gitsin pazardan yada alınabilir seviyeye insinler, merak ediyorum note 8 normal bir kullanıcı için mi6 dan daha fazla ne sunuyor.
|
Bu kadar para harcıyor insanlar.. Çok sinir bozucu bir durum bence.
|
Geçmiş tecrübelere dayanarak aldıklarına alacaklarına pişman olacaklardır eminim...
![]() |
Note 5 duman. Çok saçma bir politika. Keşke Google bu güncelleme konusunda, şirketler için sert bir politika çıkarsa.
|
Dediklerinize aynen katılıyorum. Amaç yeni cihaz satışı yapmak, dünyadaki genç nüfusun teknolojiye olan merak ve ilgisini kullanmak, gerekirse emek sömürmek ve bunun farkında olan şirketler; ilk iş fiyat arttırıyor, tutmazsa güncelleme desteğini kesiyor, o da tutmazsa paralel ithalat yoluyla sanki hiç haberi yokmuş gibi piyasada ucuza satıyor. Baksan ikisi de aynı marka, neymiş garantiymi?. Samsung teknik servisine çok gittim. Sonuç hep aynı, kullanıcı hatası. Yahu şebeke çekmiyor ama çekiyor gösteriyor diyorum, adam kullanıcı hatasına bağlıyor. Sanırsın ki kullanıcı olarak fabrikada üretime iştirak ettim. Ben uzun zamandır garantili ve pahalı telefon almıyorum, almam da. Garantileri batsın, bunların garantisi ancak kendilerine. Kimse kusura bakmasın paramı sokakta bulmuyorum. Kimse de ben gittim benimkini değiştirdiler demesin, istisnalar kaideyi bozmaz. Benim şebeke arızası için olan sıkıntım için Note 4 cihazımda anakart değiştirip çözüm ürettiler lakin ben ilk başta ürünün kusurlu olduğunu belirtip paramı geriye talep ettiğim de beni tam 6 ay, kullanıcı kaynaklı sıkıntı veya biz arıza göremedik vs vs.(net hatırlamıyorum) diyerek beni servisten sürekli eli boş yolladılar, ha bu arada yerine ikame bi cihaz da vermediler. Defolsunlar gitsinler, vermiyorum 5000₺ falan ya adam gibi hizmet sunarlar yada defolup giderler. Sizler de almayın arkadaşlar 4 asgari maaşa yakın parayı bu legal hırsızlara yedirmeyin. Aynı paraya dünyayı gezin, kitap okuyun, ufkunuz gelişsin. Saygılar...
|
Adamlar telefonu ağırlaştırıyor her güncellemede. Siz ise hala mutlu oluyorsunuz güncelleme geliyor diye. İlginç doğrusu.
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|