< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 19 Nisan 2019; 20:30:36 > |
★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★
-
-
Yarin iyiden iyiye ilk mesaji duzenleyeceksiniz isiniz zor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben açmayı düşünüyordum sen açmışsın tutarsa buradan devam ama ilk mesajı yarın itibari ile cihaz tanıtılsın görseller ve teknik detay tablosu ile zenginleştirmek lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoSt
Ben açmayı düşünüyordum sen açmışsın tutarsa buradan devam ama ilk mesajı yarın itibari ile cihaz tanıtılsın görseller ve teknik detay tablosu ile zenginleştirmek lazım.
Hızlı davranmışım hocam sizden
Mesleğim muhasebe zaten sürekli bilgisayar başındayım, forumları takip ediyorum sürekli, canlı yayın olursa onuda takip ederim video fotoğraf teknik detaylar karşılaştırmalar herşeyi yüklerim inşallah -
quote:
Orijinalden alıntı: -KeepCalm-7
Yarin iyiden iyiye ilk mesaji duzenleyeceksiniz isiniz zor hocam
Sıkıntı yok hocam meslek muhasebe bilgisayar başındayım sürekli -
Hayırlı olsun hocam konunuz :) Cihaz s810 ile gelirse kötü olur bana göre bekleyelim görelim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam umarım 810 ile gelmez, gelirse eğer zaten telefonun fiyatını bile merak etmeye gerek yok -
Z3 plus ta pil süresinden bir çok kullanıcı memnun değil işlemci yüzünden bakalım artık göreceğiz
Hocam z2 kullanıyorum ben, 801 çok ısınıyor ama sony yapmış gerçekten bazen 3-4 gün gittiği oluyor telefonun şarjının -
Evet şarj konusunda sony iyi baya
quote:
Orijinalden alıntı: Keljx
Evet şarj konusunda sony iyi baya
z5 820 ile tanıtılıp ocak ayında satışa çıksa bomba olur. 820'de ısınma sorunu olmazsa eğer şarj konusunda yine süper olur sony -
Fiyatı 2500 olacak ve z3+ fiyatı aşağıya çekilecektir diye düşünüyorum,Açıkcası benim gönlümden geçen 4GB Ram olmasıydı ama 3GB Ram ile geldi ve 810 kullanıldı buda demek oluyorki
4-5 ay sonra Xperia Z5+ Tanıtılacak ve 4GB Ram-SD820 ile gelecek,Acelesi olmayan arkadaşlar onu beklesin,çıkması %95. -
Ne kadar da Premium bir Z5 :) -
İlk görseldeki saat Nokialardaki glance scereen saatine benziyor öyle bir saatle gelirse çok güzel olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman347 -- 2 Eylül 2015; 0:20:28 >
https://www.youtube.com/watch?v=bB4_D4Rtn6w Fransız mübareklerin kazara sızdırdığı Xperia Z5 videosu beyler kaldırılmadan izleyin -
Dostum Z5+ değil, Z5 Premium adıyla Z5 ile birlikte tanıtılacak bir cihaz daha. z3+ olayını çok yanlış anlamışsınız
Z3+ aldık şimdi de bu çıktı
hiç üzülme bence z3+ da aynı cihaz ufak farklılıkların dışında hep aynı bence. -
Konuyu açan arkadaş ilk mesajı düzenlemeyecekse, topluluk imzalarını geliştirmeyecekse yazılan sorulara ilk o cevap vermeyecekse bence hiç böyle başlık açıp isminin üstte görünmesine tenezzül etmesin. Z3+'da ana konu açan arkadaş sırra kadem basmış. Ne bir güncelleme var ne bir paylaşım. -
Hocam az sabırlı olun. Bu kadar isyankar olmaya gerek yok. Telefon tanılsın bir tamamen elden geçireceğim konuyu, çoluk çocuk değiliz ki sürekli forumda kalacak zamanımız olsun, çalışıyorum fırsat buldukça gündüzleri giriyorum.
Adama diyorsun ki 3 bin küsur lira nasıl bir paradır, adam gidip pahalı satılan başka bi teli örnek gösterip "ne var o pahalı bu tabii ki pahalı olacak" diyor.
3500 gibi paralar ne biçim miktarlardır. Koskoca led smart tv alabilirsin, iki tane playstation 4 alabilirsin. Ha cihazın fiyatı kur farkından dolayı bu hale geliyor ama zaten sorun da o, türk halkının gelir düzeyi bu kur artışına yetişemiyor. 100 bine araba, 3-4 bine telefon. Benim gelirim yetişemedi bu artışlara, siz yetişebiliyorsanız ne mutlu. bunlara cevap verince ordan burdan ban yiyorum anasını satayım. |
Ben de 4000 tl ye telefon alıp da prizlere bağlı olarak hayatını sürdürenleri gördükçe çok üzülüyorum.
|
3-A sınıfından "AAT.BH" adlı arkadasimizin hikayesini dinledik.
|
Kardeş yanlış anlama ama bak bende Sony fanatiğiyim ama elimde not 5 varken aldığım fiyatın altına satıp üstüne parada ekleyip Z5 almam neden dersen gerçekten bu ciddi bir israf olur ve cebine yazık ben bu düşüncemi seni tanımasamda seni düşünerek yazıyorum
Sana tavsiyem Haziran-temmuz ayına dek note 5'i kullan hem z6'ı o zamana dek çıkmış olur ve piyasaya dağılır 820'li işlemci yorumlarınında artısı eksisi belli olur ve o aralarda note 5'i elden çıkarmak için iyi bir zaman neden dersen çünkü Ağustos sonu-eylül ortası gibi not 6 çıkar ve sende bu tarih öncesi çok zarar etmeden not 5'ini satabilirsin, en azından 1 yıla yakın kullanım deneyimin olur aradaki farka göre not 5 kullandım deyip geçersin Burada birbirimizi kollayıp düşünecez yardımcı olacaz, iyi günler |
Telefonu aldım 3 gün oldu, deneyimlerimi yazacağım ama öncelikle bir konuya açıklık getireyim;
Şimdi "ben bu telefonu alacağım, ne demişler bir bakayım" diye forumlarda gezinen arkadaşlara sesleniyorum. Arkadaşlar telefon taş gibi, hiçbir sorunu yok gayet stabil. Yok kamerasında siyah renk şöyleymiş, yok kırmızısı parlıyormuş falan, sizin için dertse dert edinin ama profesyonel fotoğrafçıysanız telefon değil fotoğraf makinesi alın. Bu telefon dünyadaki tüm telefon markaları kadar fotoğraf çekiyor ve çoğundan da çok daha iyi kalitede başarıyor bunu. Yok bilmem ne testi yapmış da şu şöyle çıkmış, bu böyle çıkmış, diğer telefonda daha iyiymiş. Bak güzel kardeşim, bu telefonu kullanan %99'luk kısım, yani buraya girip araştıran sen de dahil olmak üzere birçok kişi o testlerin sonuçlarıyla ortaya çıkan farkı ayırt edemeyecek durumda. Daha doğrusu umursamayacak durumda. Buraya girip telefonu araştıran yurdum insanına sesleniyorum, sen o binlerce testle ortaya çıkan farkı ömür boyu telefonunda fark edemezsin. O yüzden telefonu beğendiysen al geç kardeşim, yok beğenmediyse samsung al ya da iphone al. seni ilgilendiren farklar değil bu. Telefon taş gibi demiştim de mi; ayrıntı haline getireyim güzel kardeşim, zira marka fanatikliği yapmadım yapmam da. önceki telefonum xperia z, ısınıyor muydu z? bir saat oyun oynarsam ısınıyordu. bu ısınıyor mu? bir saat oyun oynasam bile diğerinin yarısı kadar ısınmıyor. Takılıyor muydu z, çok nadir takılıyordu, z5 takılıyor mu? kesinlikle takılmıyor, grafikler oyunda akıyor. ses çıkışı nasıl? ben bu konudaki buradaki yorumlara gülüyorum, ses çıkışı gayet iyi, sanki radyolu teyp alıyor adam, ses çıkışına takılmış. nasıl seri çalışıyor mu? valla çatır çatır çalışıyor, kamera, zoom, menüler arası geçiş, yani bilmem ne bundan 0,00017 msn daha erken açılıyormuş, yahu yürü git be birader... zaten insanların kafasını kurcalayan bu ayrıntılı inceleme manyağı siteler oldu. adam inceleme yapmış koymuş youtube, yok bilmem kaç mili saniye daha hızlı açılıyormuş... bizim ki de oooo demek ki bu daha iyi diyor :) Neyse konu karışmasın, normal yurdum kullanıcısı olan bir kişinin işini havada karada görür, hatta uçurur... ama yok ben iostan sıkıldım o yüzden aynı seviyedeki telimi satıp buna geçecem diyorsan araştır güzel kardeşim, ona bir şey diyemem. bu en iyisini alma isteği insanları paranoyaklaştırdı. insanları kendilerinin yıllarca kullanmayacağı, kullansa bile hayatta fark edemeyeceği özellikleri araştırmaya, karşılaştırmaya başladı. o yüzden yurdum kullanıcısı olan %99'luk kısma sesleniyorum, telefonun görünüşü hoşunuza gittiyse alın geçin kardeşim, kamera olarak da, şarj süresi olarak da, hız olarak da, stabillik olarak da karşılaştırdığınız telefonlardan bir farkı yok, fazlası-azı sizin fark edebileceğiniz düzeylerde değil. gönül rahatlığı ile alın 3 yıl kullanın, benim z'yi babalar gibi 3 yıl kullanmam gibi. çok şanssız değilseniz, sony bu, bir bok olmaz, sıkılır değiştirirsiniz en fazla.. |
Soğuk kış günlerinde kullanıcı dostu bir işlemcidir snapdragon 810 :)
|
XZ kullanıyorum yaklaşık 4 ay önce aldım. O dönem z5e çok niyetliydim çünkü tasarımını çok beğeniyorum ama teknoloji marketlerde vs bulamadım ben de gidip XZ aldım bunun da tasarımı kalite güzel ama z5 farklı gözümde, özellikle arka taraf çok hoş:)
|
Hocam bence imkanınız varsa sony xz alın. Bu saatten sonra snapdragon 810 işlemcili telefon almak çok uygun olmaz.
Size işlemcinin yol açtığı şeyleri ve telefona genel anlamda etkisini söyliyim. - işlemci çok çabuk ısınıyor ama öyke böyle değil 2 dk lık kullanım bile ısıtabilir abartı bi işlem yapmanıza da gerek yok. - işlemci ısınınca telefonun parlaklığı otomatikmen düşüyor. %75 in üstüne çıkartmıyor parlaklığı. Bu olay yazın güneşte sorun olur mu bilmiyorum ama ben telefondan pubg oynuyorum ve telefon ısınıbca parlaklığı sürekli bi düşürüp bi arttırması biraz sinirlendiriyor. - Gelelim en kötü yanına. İşlemci ısınınca telefon şarjı su gibi içiyor. Ama öyle böyle değil. Normal zamanda 1 saat ekran süresi ortalama %20 götürür ama dışarda parlaklık sonda+mobil veri bir de güneş varsa sıvaksa hava, ısı ile birlikte yarım saatte %20 den fazla götürüyor. Ve ısı en büyük şarj gitme sebebi. Isı sorunu olmasa bataryanın en az %20 daha iyi gideceğini düşünüyorum. Ama maalesef çözümü yok. Almadan önce bunları göz önünde bulundurun. Bu arada ısı performansı etkilemşyor. Pubg oynarken telefonun arkası el ile dokunulamayacak derecede ısınıyor ama performansta bi değişiklik olmuyor. Sadece bazı oyunlarda normalde kasıyosa biraz ısınınca bi tık daha kasıyor. Ama sıkıntı yapılacak bi kasma donma hiç olmadı. |
Evet arkadaşlar, yaklaşık 1 hafta kadar kullandım Lineage OS'i. Gapps girmediğinde olabildiğince stabil bir derleme, ancak Google girdiği andan itibaren cihazın o muazzam stabilitesi sahneyi terkediyor ve arayüzde bile gezinirken ısınan ve pili sömüren bir cihaza dönüşüyor. Lineage OS'un daha önceki sürümlerini de deneyimlediğim için sadelik ve özelleştirilebilirliğin dengesini bu romda da güzel bir biçimde tutturmuşlar, ancak biraz daha ince çalışılıp ayarlanması lazım. Stabilite haricinde gördüğüm en büyük 2. sıkıntı ise SElinux'un devredışı kalması ve public keylerle derlenen bir rom olmasından dolayı bankacılık uygulamalarında büyük sıkıntılar yaratması. Bir diğer büyük eksiklik ise maalesef kamerası, çalışıyor ancak kameranın hızı, çekim kalitesi çok ama çok kötü. Güncel android deneyimini bir süre yaşamak isterseniz ve Z5 yedeğinizdeyse denenebilir ancak daily driver olarak kullanılmaz. Ha şahsen Android 11 den sonra getirdikleri arayüzü ben bir türlü sevemediğim için deneysel olarak da kullanmam. Bu yüzden Z5'imi çekmeceye koyup yoluma Xperia 5 IV ile devam ediyorum. Vesselam |
Benzer içerikler
- telefonda her zaman seçeneği iptal etme
- whatsapp tarih ve saat yanlış hatası android
- device health services nedir
- sony telefon
- sony xperia 1 vi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X