Şimdi Ara

Android 7 YouTube çalıştırmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S6 Android 7 yüklü ama YouTube çalıştırmıyor. Eski YouTube versiyona dönün çalışır dediler ama eski versiyona dönünce "güncelleyin" uyarısı veriyor. Güncelleyince de YouTube artık bu android versiyonunda çalışmayacağını tarayıcı ile youtube.com'a girerek kullanabileceğimizi söyleyen bir mesaj çıkıyor.

Ben de YouTube uygulamasını sildim.

newpipe
    NewPipe - a free YouTube client
    https://newpipe.net

Açık kaynaklı bir uygulama olduğu söylenen NewPipe isimli uygulamayı kurdum. Bu uygulama güvenilir midir? Alternatif olarak tavsiye edeceğiniz başka bir uygulama veya yöntem var mı?

Demek ki artık Android 7'yi piyasadan çekmek istiyorlar. Gerçi custom rom atılarak daha üst bir android versiyonuna geçilebilir ama başka sıkıntılar çıkarır diye uğraşmak istemiyorum.

• bende de note 5 var. sadece youtube için kullanıyordum telefonu. şu an çöpe döndü android 7 desteği kesilince. dediğin app'i indirdim, gayet güzelmiş teşekkür ederim. google hesabına giremediğin için kendi playlistlerini ve kendi akışını göremiyorsun tabi o bi problem ama zaten bilmediğim bi apk'ya da google şifremi girmek istemezdim. youtube premiuma para verip sonra illegal uygulamaların eline düşmek biraz garip oldu :D en azından bi google uygulamasının android'in çok daha eski sürümlerine destek vermesini beklerdim.

• Snaptube uygulamasıda işe yarıyor. Bilginiz olsun. Mp3 ve video indirme secenekleri çok iyi. Modlu bulursanız reklam derdi de yok. Modyolo com dan indiriyorum genelde apkları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.