Şimdi Ara

Android Acr Pro Lisansı 1,5tl Google Playde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Root edince çok daha temiz ve güzel kayıtlar alınıyor ama denediğim kadarıyla bu da fena değil.
    Tek handikapı etraf sesini de fazlaca alıyor gibi hissettim.
  • Arc de bluetooth kulaklık bağlıyken kaydetmeyi dene diye ayarlarda bir yer var tıklayıp denemek lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seas79 kullanıcısına yanıt
    Automatic Call Recorder Pro kullanıyorum. Aynı ayar onda da var fakat ne yazık ki bluetooth kulaklık takılıyken görüşmeleri kaydetmiyor. Çok merak ediyorum bunu başarabilen var mı?
  • esperante E kullanıcısına yanıt
    bahsedilen program kaydediyor...
  • normalde fiyatı ne kadardı?
  • mortarxl kullanıcısına yanıt
    Bahsedilen program kaydediyor derken hangi programı kast ettiniz? İki programı da denedim ama sonuç ne yazık ki menfi.. Sanırım siz programdaki açıklamaya dayanarak söylediniz bunu.. Bluetooth kulaklık kullandığım görüşmelerde ne yazık ki çift taraflı kayıt alamıyorum.. (Samsung Galaxy Note 4)
    Automatic call recorder kullanıyorum çok memnunum hem ücretsiz hem 300 kayıt saklıyor ve blt. kulaklık ilede kayıt yapıyor. Arama kaydedici diye aratın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 23 Ocak 2016; 15:19:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertac-73 kullanıcısına yanıt
    Ben de onu kullanıyorum zaten. Bluetooth kulaklık ile kayıt yapıyor ama karşı tarafın sesini ne yazık ki kaydetmiyor.. Yoksa benim sesimi kaydediyor. Ama ne önemi kalıyor ki?

Bu programı da hem iyi bir fiyat düşüşü olduğundan hem de diğerinde olmayan bir kaç güzel özelliğinden dolayı satın aldım. Ama ne yazık ki Bluetooth kulaklık ile konuşurken çift taraflı kayıt yapmadığı için hiç önemi kalmadı 2 programın da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

Note 3 e yükledim. Arkadaşın verdiği linkteki sadece lisans onu satın aldıktan sonra uygulamasını yükleleceksiniz siz sadece pro lisansını satın aldınız galiba açıklamalarda yazıyor ve link veriyor uygulama için selamlar.

Teşekkürler arkadaşım...

Enteresan zaten lisansı kullanıyorum.

denedim kayıt etti fakat oynatırken tek duyduğum şey cızırtı. Android 4.4.2 note 3 n9005

Aracımın multimedya sistemi bluetooth'lu; telefonu eşleştirip kullandığım zaman acr programı çift taraflı kayıt yapıyor. Kayıt ayarları kısmında "bluetooth'ta kaydet" kısmını aktif hale getirmediyseniz o sebepten kaydetmemiş olabilir. Daha önce Galaxy Win telefonda da bu şekilde çalışıyordu, zenfone 2 telefonumda da bu şekilde çalışıyor.
    amazondan a better camerayı bedava aldım
  • Arkadaşlar fiyat tl olarak yazıyor tıklatınca onay ekranında dolara dönüyor 1.5 usd yazıyor

Bunun bir çözüm yolu yok mu? Siz tl ile mi alıyorsunuz

• Automatic Call Recorder adlı uygulamayı sorunsuz GM telefonum ile kullanıyorum.Yalnız telefon ile yapılan bu kayıtların yasal olarak ceza gerektirdiğini biliyorsunuz değil mi?
  • 1.53tl kesti benden... yıllardır kullandığım ve defalarca çoook işime yarayan program.

• onat kullanıcısına yanıt
    biliyorum ama ne yapabilirim; sürekli dışarda oluyorum iş için, müşteri bilgi veriyor telefonda durup da not almaya vakit olmuyor... kaldı ki kullandığım telefon zenfone 2'nin kendisinde de olan bir özellik zaten; hatta yanlış bilmiyorsam android 5'in kendi özelliği aslında...
  • WoLWeX kullanıcısına yanıt
    size kısmetmiş

özellikle panaroma modunun çözünürlüğü çok iyi; piyasadaki çoğu telefon panaroma modunda düşük çözünürlükle çekiyor, bu program baya yüksek çözünürlükle çekmeye imkanı veriyor...
  • Valla Note 3 de kullanıyorum sorun yok. Bugün aracımda denedim gayet güzel kayıt yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 23 Ocak 2016; 18:07:29 >
  • Bende almayı planlıyordum fakat Lenovo Vibe P1 modelinde kendinden ses kayıt özelliği varmış.

Android Acr Pro Lisansı 1,5tl Google Playde
  • Teşekkürler.
    hala bedava olabilir bir kontrol edin sadece panaroma değil oto modu da güzel daha kalitelisini görmedim içinde aile fotoğraflarım olmasa resimleri atardım biraz makyaj yapıyor fotolara ama her türlü çok güzel çekiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.