Şimdi Ara

Android Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
303
Cevap
45
Favori
6.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saatlik bir bekleme süresi ardından hiçbir işlem yapılmadan ekran fotoları alındı:

Android Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri
    Android Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri
    Android Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 12 Haziran 2016; 2:19:49 >

• 4 adet facebooku kaldirdiktan sonraki 40 dakikalik rapor su sekilde.

Android Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri

Sanirim samsung push serviceyi de dondurmam gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri

Hocam göründüğü üzere android baya baya fazla yiyor bu lenovo p1 ekran goruntusu yeni alındı ayrıca böyle bi konu açtığınız için şahsım.adina tsk ede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drainBamaged D kullanıcısına yanıt
    Ben cihazı uzun süre kullanmayacaksam eğer geliştirici seçeneklerinden Etkinlikleri Saklama ve Arkaplan İşlemlerini Sınırla'dan Arkaplanda işlem yok seçeneklerini işaretliyorum baya bir fark ediyor.Sizede denemenizi tavsiye ederim.

• Hocam ben oyun oynarken çok şarjım gidiyor normalden fazla gidiyor sebebi nedir acaba?

• drainBamaged D kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam benim saat 3.40 - 9 arası yaptığım test sonucu aldığım raporlar şöyle

Bu mesaja eklenen görseller:

Android Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri

• Devamı
    Bu mesaja eklenen görseller:

Android Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri

• Sildim gitti ;)

admin'e bir tavsiye... Site sizin olabilir ama icerikler yazan kisiye aittir ve dilediginde silinmesini talep edebilir. Bir uye mesajlarimi silmek istiyorum derse, destek talebine cevap verme tenezzulunde bile bulunmadan destek talebini kapatmayin. En azindan kibarlik yapip bir cevap verin. Oturup script yazmak zorunda kalmayalim.

drainBamaged

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:38:56 >
  • Emeğine sağlık hocam merakla takip ediyorum bakalım

• Yaklaşık 8 saatlik rapor! Gece boyu wifi devamli acik beklemede. Sadece screenshot lari alirken kullandim biraz.
    Anlamadigim birsey var soldan baslayarak sayarsak 5. resmimde Alarms kategorisinde ilk sirada olan com.sec.imsservice ilk sirada bu nedir bilen varmi?

Android Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri Android Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri
    Android Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri Android Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri
    Android Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri Android Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri Android Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri Android Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri

Android Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun ÇözümleriAndroid Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 12 Haziran 2016; 17:20:22 >

• benim sorunum telefon kapalıyken değil açıkken. kapalıyken hiç şarj gitmiyor ama açıkken ekran %50-60 şarj tüketiyor. kısık parlaklık olmasına rağmen. oto aydınlatmayı da kapattım. ekran sensörleriyle alakalı ne varsa kapattım. ama ekran en çok şarj tüketen uygulama olarak görülüyor.

1 saatlik WIFI ve 3G karışık kullanım. Bakalım konuyu merakla takip ediyorum.

Kesinlikle anlayamadığım şey neden saatte yüzde 3 e yakın düşme var?

• Konu sahibinin verdiği bilgiler kadar ayrıntılı olmasa da 2senedir kullandığım android telefonlarda gördüğüm şey:

-şebekeniz ve operatörünüz kötüyse, 3g de çekmiyorsa bu aşırı şarj yiyor. çalıştığım yerde genelde 1-2 diş çekiyor ve eve geldiğimde yüzde 70 lere düşüyor.(6-7 saat içinde) bu yüzden operatör değiştirmek ya da 2g ye geçmek şarj için faydalı ama bu da mobil veri hızını düşürüyor.
    -evdeyken mobil veri yerine wifi kullanmak şarja olumlu etki ediyor.
    -battery doctor ve benzeri adlardaki uygulamaları kullanmak pile en ufak bir etki sağlamıyor.
    -ram temizleyici vs uygulamalar kesinlikle fayda sağlamıyor.
    -facebook ve messenger uygulamaları arka planda sürekli olarak çalışıyor ve engellenemiyor bu da şarjı resmen içiyor.
  • Bu geedbenk batarya testi nasil yapılıyor bilen varmı

• Jarjı olumsuz etkileyen maddeler
    Facebook
    messenger
    3G
    Ekran parlaklığı
    Çok fazla uygulama kurma
    Gps ve senkronize

• Ekran kullanimi %50 olan samsung cihazlar icin yapilabilecek bir sey var mi? Android sistemi %10'luk bi etkiye sahip sadece

• Azil48 kullanıcısına yanıt
    Sildim gitti ;)

admin'e bir tavsiye... Site sizin olabilir ama icerikler yazan kisiye aittir ve dilediginde silinmesini talep edebilir. Bir uye mesajlarimi silmek istiyorum derse, destek talebine cevap verme tenezzulunde bile bulunmadan destek talebini kapatmayin. En azindan kibarlik yapip bir cevap verin. Oturup script yazmak zorunda kalmayalim.

drainBamaged

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:38:45 >
  • Lemans kullanıcısına yanıt
    Sildim gitti ;)

drainBamaged

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:38:39 >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Sildim gitti ;)

drainBamaged

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:38:33 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.