Bildirim
Android Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
Ben cihazı uzun süre kullanmayacaksam eğer geliştirici seçeneklerinden Etkinlikleri Saklama ve Arkaplan İşlemlerini Sınırla'dan Arkaplanda işlem yok seçeneklerini işaretliyorum baya bir fark ediyor.Sizede denemenizi tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben oyun oynarken çok şarjım gidiyor normalden fazla gidiyor sebebi nedir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Sildim gitti ;)
admin'e bir tavsiye... Site sizin olabilir ama icerikler yazan kisiye aittir ve dilediginde silinmesini talep edebilir. Bir uye mesajlarimi silmek istiyorum derse, destek talebine cevap verme tenezzulunde bile bulunmadan destek talebini kapatmayin. En azindan kibarlik yapip bir cevap verin. Oturup script yazmak zorunda kalmayalim.
drainBamaged
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:38:56 >
Emeğine sağlık hocam merakla takip ediyorum bakalım
-
benim sorunum telefon kapalıyken değil açıkken. kapalıyken hiç şarj gitmiyor ama açıkken ekran %50-60 şarj tüketiyor. kısık parlaklık olmasına rağmen. oto aydınlatmayı da kapattım. ekran sensörleriyle alakalı ne varsa kapattım. ama ekran en çok şarj tüketen uygulama olarak görülüyor. -
-
-
Konu sahibinin verdiği bilgiler kadar ayrıntılı olmasa da 2senedir kullandığım android telefonlarda gördüğüm şey:
-şebekeniz ve operatörünüz kötüyse, 3g de çekmiyorsa bu aşırı şarj yiyor. çalıştığım yerde genelde 1-2 diş çekiyor ve eve geldiğimde yüzde 70 lere düşüyor.(6-7 saat içinde) bu yüzden operatör değiştirmek ya da 2g ye geçmek şarj için faydalı ama bu da mobil veri hızını düşürüyor.
-evdeyken mobil veri yerine wifi kullanmak şarja olumlu etki ediyor.
-battery doctor ve benzeri adlardaki uygulamaları kullanmak pile en ufak bir etki sağlamıyor.
-ram temizleyici vs uygulamalar kesinlikle fayda sağlamıyor.
-facebook ve messenger uygulamaları arka planda sürekli olarak çalışıyor ve engellenemiyor bu da şarjı resmen içiyor. -
Bu geedbenk batarya testi nasil yapılıyor bilen varmı
Jarjı olumsuz etkileyen maddeler
Facebook
messenger
3G
Ekran parlaklığı
Çok fazla uygulama kurma
Gps ve senkronize
Ekran kullanimi %50 olan samsung cihazlar icin yapilabilecek bir sey var mi? Android sistemi %10'luk bi etkiye sahip sadece
Sildim gitti ;)
admin'e bir tavsiye... Site sizin olabilir ama icerikler yazan kisiye aittir ve dilediginde silinmesini talep edebilir. Bir uye mesajlarimi silmek istiyorum derse, destek talebine cevap verme tenezzulunde bile bulunmadan destek talebini kapatmayin. En azindan kibarlik yapip bir cevap verin. Oturup script yazmak zorunda kalmayalim.
drainBamaged
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:38:45 > -
Sildim gitti ;)
drainBamaged
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:38:39 > -
Sildim gitti ;)
drainBamaged
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:38:33 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X