Şimdi Ara

Android Box mu almalı Laptopu TV'ye mi Bağlamalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    4K'yı bu kadar arzu edenleri anlamıyorum. Böylesi büyük bir bilboard genişliğinde olması gereken bir görüntüyü laptop ekranında bile seyretmeye alışmış bir kitle var ki evlerden ırak. 56 inç bi TV için bile 1080P gayet yeterli bir görüntü sunuyor ama 4K film gereksiz bir internet kotası ve HDD ziyanı bana göre. Az buz değil böyle bir yayını almak veya arşivlemek sonuçta.
  • Arkadaşım zaten kendince karar verdiğin bir durum için ortaya bir konu açıp sonuç bulmaya çalışıyorsun. öncelikle kafandakileri, beklentilerini, soruların ne ise yazmalısın ki ona göre insanlar yorumlarını çözümlerini fikirlerini senin paylaşabilsinler.
    Bana sorarsan evimde bahsettiğin bütün cihazlar var. Android tv box ı (T95z Plus) 2. el olarak 150 tl ye aldım ve odamda bulunan smart olmayan Samsung marka çok memnun olduğum LCD tv ime bağladım. Böylece bu tv bi anda smart tv ye döndü ve wireles ile bağlanıp iptv olarak kullanıyorum ve kablo karmaşası anten derdi vs yok. KODİ ve Seyirtürk keyfi de cabası. Netflix ten iyi ;). İstersen zaten netflix de var.
    Yapmak istediğin video ve medya oynatmak ise zaten bu işi kablosuz olarak DLNA ile halledebilirsin ve Pc ye bile ihtiyaç yok. En sıradan akıllı telefonundan bile bu işlemi yapabilirsin. Bahsettğim ekran yansıtma olayı değil. Yani PC veya telefonunu istediğin gibi kullanırken medyaları tv inde oynatabilirsin.
    Geriye kalan kısım ise oyun oynama kısmı ki bu da aslında PC yi televizyona bağlamaktan daha çok Televizyonu pc ye bağlama isteğin yani tv yi monitör olarak kullanma... Şimdi düşünüp karar ver bir monitöre mi ihtiyacın var yok sa smart tv ye mi?
    Ve son olarak 6 ay önce Awox 50'' ultra HD 4k Android Smart Tv yi 1900 tl ye satın almıştım. böyle bi fiyat performans ürünü de alıp extra bi tv box a vb. ihtiyaç duymadan istediğin kombinasyonda kullanabilirsin.

• donanim06 D kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bu android TV furyasından dolayı bir etkilenme oldu. Bizim televizyonumuz Smart gibi olan ama wirelles için arkasına bir aparat bulmam gereken bir Panasonic TV'miz hali hazırda var ama internete bağlayamadık bir türlü. TV box da ucuz değil haliyle. Dedik bari bilgisayarı bağlayarak daha kısa yoldan çözeriz her şeyi.

Sizin bulduğunuz cihazların fiyatları ucuz. Ama o fiyatlara şimdi tv ve android box almak hayal, biraz daha bekleyip ilerde daha da güçlenen daha büyük ekran bir TVye geçeriz belki şu an için çok da şaapmamaya karar verdik. Zaten bu cihazlar oturup içerik tüketmek için ve her gün en az bir iki dizi oyun şu bu seyredecek bolca zaman bulmak da bayağı zor. Para biraz cepte kalsın tv için biriksin en azından.
  • tabiki android tv box
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.