Şimdi Ara

ANDROİD CİHAZINIZDA WİNDOWS XP KULLANIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
19.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu windows phone 8 tam anlamıyla gelsinde direk wp romları kuralım android cihazlara. umarım cyanogen mod dan winphone 8 romları da gelir. anlatım ve bilgilendirme için sağol. videoları incelemek isteriz. emeğine sağlık.
  • Cok tesekkurler cok guzel bir anlatim olmus. Peki denediniz mi acaba, USB OTG ile fare, klavye vs. baglanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Cok tesekkurler cok guzel bir anlatim olmus. Peki denediniz mi acaba, USB OTG ile fare, klavye vs. baglanabiliyor mu?

klavye sorunsuz fakat farede şöyle bir sorun var androidin cursoru ile xp nin cursoruna sol tıklayıp sürüklüyoruz yani direk xp cursorunu kullanmıyoruz.

Bu arada windows 95 veya 98 kurmayı bilen varsa PM atsın veya buraya yazsın ben pm atayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supressor -- 12 Eylül 2012; 10:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcihat37

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Cok tesekkurler cok guzel bir anlatim olmus. Peki denediniz mi acaba, USB OTG ile fare, klavye vs. baglanabiliyor mu?

klavye sorunsuz fakat farede şöyle bir sorun var androidin cursoru ile xp nin cursoruna sol tıklayıp sürüklüyoruz yani direk xp cursorunu kullanmıyoruz.

Bu arada windows 95 veya 98 kurmayı bilen varsa PM atsın veya buraya yazsın ben pm atayım.

Uygulama uzerinden kullandigimiz icin normaldir ama ya bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede o kadarına hak vermek lazım :)
  • Güncelll
  • ben bi şey sorcam benim tablet çift çekirdekli bu sdl dosyasında bochsrs düzelendiğimizde megs altındaki cpu count yazan yere 1 yerine 2 yazsak daha hızlı olur mu yani çift çekirdekli kullanabilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat121 -- 18 Ocak 2013; 11:23:33 >
  • Ben bu olayı sırf samsun galaxy note 10.1 de photoshop cs 2 kullanmak için yüklemek istiyorum sizce böyle bir imkan varmı ?

• Aslında lol oynayabilsem ve note 2 im olsa direk kurardım.
  • SDL klasörü için link yenilerse biri çok makbule geçer.Kurdum SDL klasörüm eksik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

şu windows phone 8 tam anlamıyla gelsinde direk wp romları kuralım android cihazlara. umarım cyanogen mod dan winphone 8 romları da gelir. anlatım ve bilgilendirme için sağol. videoları incelemek isteriz. emeğine sağlık.

Fikre hayran kaldim cidden

Mantikli yani saka maka

Bence donanim roma iyi tanitilirsa androidden daha stabil calisabilir.

• yaniii

xp kuruluyorsa wp8 de kurulur. bilgisayarımıza hem windows türevleri hem linux kurabiliyoruz. hatta mac os bile kuruluyor donanıma bağlı olarak. wp8 kullanan telefonlarla android kullananlar hemen hemen aynı işlemci ve gpu ya sahipler. android için olan güçlü donanıma, çok güçlü sistem gerektirmeyen wp8 kurmak bence güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcihat37

Evet, android cihazınızda yavaşta olsa Windows XP,98 veya 95 kullanabilirsiniz.
    Gerekli Programlar.
    1-Bochs for PC Buradan
    2-Qemu Manager for PC Buradan.
    3-Bochs for Android Buradan
    4-SDL klasörümüz Buradan
    5-Windows Kurulum CD imajı
    Gerekli dosyaları indirdiğimize göre artık kuruluma geçebiliriz.

1. Adım Bochs programını bilgisayarımıza kuruyoruz.

2.Adım Disk İmage Creation Tool'u açıyoruz
    .
     ANDROİD CİHAZINIZDA WİNDOWS XP KULLANIN

3.Adım Sanal Diskimizi oluşturuyoruz. Gelen sorulara sırayla hd, flat, 1500, c.img yazarak işlemimizi tamamlıyoruz.

4.Adım Qemu Manageri kurarak Sanal Makinemizi oluşturuyoruz.

5.Adım Sanal makinemize Windows yüklemesi yapıyoruz. NOT: 1 saati aşkın sürüyor, zamanınız yoksa başlamayın derim.

6.Adım İndirdiğimiz SDL klasörünü cihazın kendi hafızasına kopyalıyoruz, hafıza kartına değil. Buradaki bochsrc.txt dosyasının ilk satırındaki megs değeri telefonunuzdan programa ayıracağınız ram miktarıdır telefonunuzun ramine göre bir değer girersiniz ben 512 mb olarak ayarladım.

7.Adım C.img dosyamızı kopyalayarak SDL klasörümüze yapıştırıyoruz.

8.Adım Bochs programını telefonumuza kuruyoruz.

9.Adım Bochs programını çalıştırıyoruz ve tadaaaa

Çalışmıyor diyeceklerede mayın tarlası görüntüleri

Tamamen kendi anlatımımdır, konudaki resimlerde bana aittir. Alıntı yapan arkadaş belirtirse sevinirim.

dosyaları bi yenilesek

• sdl klasörünü telefonmuna kopyaladığını koysan biz hiç uğraşmasak olmuyormu
  • Paylaşım için teşekkürler, henüz bir yükleme yapmadan tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim birkaç şey var:
    1. Win 98, win xp den daha mı hızlı çalışır?
    2. Yüklenecek win xxx iso dosyasını yaratırken windows altında çalışan başka bir program ile birlikte iso dosyasını hazırlayıp
    tek bir iso olarak yüklenmesi mümkün müdür ? saygılarımla
  • Adam yapmış abi Bunda gta san andreas oynamak mümkün olu mu acaba ve yaptığınız gerçekten el öpülesi bir şey başarılarınızın devamını dilerim
  • işlerden dolayı foruma bakamıyorum arkadaşlar müsait bir zamanda linleri yenilerim
  • ceo-tr kullanıcısına yanıt
    Android , Linux çekirdeğine sahip olan bir işletim sistemi , WP ise bildiğim kadarıyla NT kernel'a sahip , yani ne Androide WP nede WP'e android kuramazsınız , tabii ki üzerinde calışabilen bir VM applicationu haricinde
  • Cd romun karsindaki bosluga olusturdugumuz diski bulamiyorum ACIl!!

• oraya windows xp cdnizin imajını koyacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.