hangi internet sağlayıcı
arkadaşlar merhaba gümüşhanede ikamet ediyorum fiber internet kullanıcısıyım. 190 liraya 100 mbit fiber sözleşmem bitiyor ve türk telekom ilk 6 ay 500 sonraki 6 ay 600 liralık teklif sundu. sizce diğer internet servis sağlayıcılara geçmeli miyim hangisini tavsiye edersiniz. telekom ile hız ve kesinti sorunum hiç olmadı daireye kadar fiber geliyor.
Twingo Lpg ayar problemim
Arkadaşlar sadece konu ile ilgili bilgisi olanlar yazar ise sevinirim.
Twingo aracıma bu yaz atiker fast 100 montajı yaptırdım. İşçilikten memnun kalmadım manifold üzerindeki nozullar çok geriden delinmişti, araç rölantide aşırı dalgalı çalışıyor ve alt devirlerde bayılıyordu.
Manifoldu söktüm olması gereken yerlerden direk sübaplara bakacak şekilde yeniden konumlandırdım eski delikleride kapattım fakat sorunlarımı çözmedi tabiki performans açısından faydası oldu.
Aracın benzin enjektörleri birbirine bağlı bir kütük ile elektrik alıyor ve bu kütüğe 3 kablo giriyor. Lpg montajcısı bir arkadaşım aracın yarı grup denilen sistem ile çalıştığını söyledi 3 kablolu olmasından dolayı.
Ayarları kurcalarken enjeksiyon tipini standarttan çifte yazan seçeneğe çektim ve rölanti düzeldi alt devirler düzeldi herşey güzel fakat bu ayarlarda da rölantide 3 ohm kırmızı enjektörler benzinin 2 katı mslerde çalışıyor. Şöyleki rölantide benzin 3 ms lpg 6ms az gazlıyoruz 16 17 olur 4000 devir üstü araba yürümüyor silkeliyor ve enjektörler tam açık uyarısı veriyor.
Regülatör basıncı şu an 1.20. ben 1.50 ilede ayar yapmaya çalıştım fark olmadı nozullar 1.6.
2 ohm enjektör alsam sizce faydası olur mu
havalı tüfek hakkında danışma
arkadaşlar 15 yıllık yivsiz tüfek maceramdan sonra artık değişik şeyler denemek istediğimden havalı tüfek almaya karar verdim. sadece hedef kağıdına atış yapacağım bir adet ikinci el tüfek denk geldi hatsan mod 125 sniper vortex üzerinde dampa ayak ve 3-9 40 dürbünle birlikte fakat 6.35 kalibre. sizce 900 tl ye almalı mıyım ? yoksa 5.5 pelletli mi almalıyım
Oda Termostatı konusunda fikir danışma
|
CORSAIR AIR540 SHELBY GT500 KASA MODİFİKASYONU
|
|
|
|
jameson jsm 027 almayi dusunuyorum yardim
|
FORD MUSTANG BOSS 302 KASA MODU
Alışveriş Yaptıklarım : apple59 , evo5558 ,Tari_34, gamebit, Rcc4, jackal_61, white_power, Tenacious D, Sir Wilde, xenon41, Tasud0, drekeskin, ali_korkmaz, Swothra, ultraaskin, eagle58, B.M.W, BLACK PRINCE, serdardiego, gamebit, goflaz, FEARTR, Yılmaz YK, arbiter, halon, west, Gamlı Baykuş, OneDream, |
Core i7 4790K l Gigabyte GA-Z87X-D3H l Kingston Hyper X 2*8 GB 1866 Mhz l Gigabyte Windforce GTX 1070 l Samsung 850 Evo 500 GB l Samsung CF 390 27" Led Monitör l Logitech G510S l Logitech G29 l Logitech GPro Mouse l Corsair Void Wireless l Phanteks P400S l |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.052
İkinci El Bölümü Mesajları: 260
Konularının görüntülenme sayısı: 18.965 (Bu ay: 233)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 471 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun