Arkadaşlar el emeği masamı sattıktan sonra kasa aramaya koyuldum ve genişliği ve uygun fiyata denk gelmesi ile beni cezbeden Corsair Air 540 sahibi oldum, kasamın rengi beyaz, normalde herhangi bir modifikasyon yapmayacaktım hatta bütün sıvı soğutma ürünlerimi forumda satmıştım. Ama ekran kartımın gürültüsüne sadece 2 ay dayanabildim
Ford Mustang kasa modumu hatırlayan arkadaşlar olacaktır, aynı ismi kullanmamak adına bu kez de Shelby GT500 modifikasyonu yapmayı planlıyorum. Sıvı soğutma parçalarını forumdan ikinci el olarak satın aldım.
Sıvı soğutma ürünleri
XSPC 360 mm radyatör Alphacool 120 mm radyatör EK Supremacy EVO Cpu Blok EK Supreme HF Universal GPU Blok MCP35X Pompa Alphacool 10 cm rezervuar EK Fittingler
Evet sistemin çok iyi olmadığının farkındayım bu sene bir ekran kartı güncellemesi yaptım sisteme yaklaşık üç senedir benimle benim işimi gören bir sistem
Kasayı soyup Pazartesi günü metal kısmın komple estoril mavi boyanması için toz boyacıya teslim edeceğim. Fotoğraflarıda boyadan çıktıktan sonra atarım inşallah
Takip
quote:
Orijinalden alıntı: TyfnKCR
Takip
ArkadaşArkadaşlar fotoğrafları yüklemeye başlıyorum, ilk önce size kasamı tanıtmakla başlayayım. Kasa daha öncede söylediğim gibi Corsair Air540, geniş bir alana sahip olması ve fiyatının uygun olması sebebi ile kendisini tercih ettim.
Kasayı boyaya hazırlamak için soyuyoruz, fırına gireceği için bütün plastik aksamı sökmemiz gerekecek. Resimde üzerinden kabaca çıkan parçaları görüyorsunuz aslında çok daha fazlası çıkıyor. çoklu resim upload Bunlar da kasanın soyulduktan sonraki halleri;
Radyatör ve fan bağlantılarını denemek için yerlerine monte ettim.
Daha sonra radyatörleri sökerek boyaya hazırladım, yaprakların boyanmaması için maskeledim.
Bir taraftan da sistemi çalışır tutmak gerekliydi :)
Guzel guzel takipdeyim
quote:
Orijinalden alıntı: Jb.ati
Guzel guzel takipdeyim
Takipteyim bakalım nasıl olacak kasanın normal hali çok şık umarım daha kötü olmaz
yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır
supressor
kullanıcısına yanıt
Kesinlikle lakin bu kasa çok hoş bir model gerçekten yazmadan geçemedim merakla beklemedeyiz bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: Glorfindel1907
Kesinlikle lakin bu kasa çok hoş bir model gerçekten yazmadan geçemedim merakla beklemedeyiz bakalım
Hiç krom air540 gördünüz mü? :D Tabi bu son hali değil renk böyle kalmayacak ama görün istedim.
Radyatörler boyanıyor
Ve radyatörlerimiz hazır.
quote:
Orijinalden alıntı: supressor
Hiç krom air540 gördünüz mü? :D Tabi bu son hali değil renk böyle kalmayacak ama görün istedim.
Radyatörler boyanıyor
Ve radyatörlerimiz hazır.
Alıntıları Göster
devamını bekliyoruz
supressor
kullanıcısına yanıt
Yatak örtüsü güzelmiş
supressor
kullanıcısına yanıt
Takipteyim kolay gelsin.
Hocam cok iyi gidiyorsunuz from 10 numara durmus boylede kalabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Jb.ati
Hocam cok iyi gidiyorsunuz from 10 numara durmus boylede kalabilir
Sonunda kasamızın maviye boyanması işlemide tamamlandı ve hortumlarımız pompa soğutucu kitimiz ve konsantre sıvımızda geldi.
Fırına girmeden önce
ve sonuç :)
quote:
Orijinalden alıntı: supressor
Sonunda kasamızın maviye boyanması işlemide tamamlandı ve hortumlarımız pompa soğutucu kitimiz ve konsantre sıvımızda geldi.
Fırına girmeden önce
ve sonuç :)
Alıntıları Göster
Güzel ve temiz iş. Kolay gelsin takipteyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: MPT-76
Güzel ve temiz iş. Kolay gelsin takipteyiz.
Alıntıları Göster
Kolay gelsin merakla takipteyim.
quote:
Orijinalden alıntı: SJess
Kolay gelsin merakla takipteyim.
Alıntıları Göster
Sonunda eve getirebildim kasayı ve bir kaç fotoğraf çektim.