Bildirim
CORSAIR AIR540 SHELBY GT500 KASA MODİFİKASYONU (3. sayfa)
Karrimor Edmonton Weathertite Erkek Bot : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFFNPS2H
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gayet güzel olmuş ama akrlik boru yapsan daha bi harika olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervisor_ -- 25 Mayıs 2016; 15:57:54 > -
akriliğe hiç cesaret edemedim eski modum için aldım malzemeleri kurmaktan korktum sattım -
guzel calısma gule gule kullanın.. -
-
-
güzel olmuş eline sağlık borular akrilik olsa daha güzel bi görüntü olurdu Supervisor_ ustanın dediği gibi. -
Gerçekten çok güzel tebrik ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam elinize sağlık gerçekten güzel olmuş. Ekran kartı için yatay koyduğunuz fan dikkatimi çekti bende öyle koymayı düşünüyorum yeni kasama, faydası normal koymaya göre nasıl ? -
öncelikle merhaba eğer sende benim gibi üniversal blok kullanıyorsan malesef pasif soğutulan vrmler için ekran kartına üfleyecek bir fan lazım. Eğer full cover sıvı bloğu varsa buna gerek yok orjinal soğutmasıyla kullanacaksan yine buna gerek yok -
Supressor daha önce de shelby yapmıştın galiba 2 tane miydi yanlış hatırlamıyorsam
Artık ferrari falan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sarı bir kasa yaptım bu arada konu açmadım onun fotoğraflarını da atayım -
quote:
Orijinalden alıntı: supressor
sarı bir kasa yaptım bu arada konu açmadım onun fotoğraflarını da atayım
Yok hocam ben hatırlıyorum önünde yarış arabalarına benzer power butonu vardı gene aynı reset tuşunu kullanıyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gene döktürmüşsün 155 :D -
Eline sağlık -
-
Çok hoş ve şık olmuş. Ford performans araçlarına bir ilgi var galiba. Masaüstü resminde Focus rs
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Var aslında ama sen mümkün oldukça gizlemeye calıştım göselligi bozmasın diye -
Çok güzel bir mod olmuş elinize sağlık. Bi Mustang hastası olarak çok beğendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 3 Temmuz 2016; 10:28:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kasa çok güzel olmuş.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X