Şimdi Ara

THERMALTAKE WINGS RS 201 500W ATX KASA (İzmir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde kullanmadığım için satmak istediğim başlıktaki kasa mevcuttur.

THERMALTAKE  WINGS RS 201 500W ATX KASA (İzmir)

Kasa oldukça temiz durumdadır. Güç kaynağı 500W diye geçsede 405W'tır; yanıltıcı olmasın; Vatan Bilgisayar gibi bizde insanları kandırmayalım.

Normalde tek fanlı satılan bu kasaya (egzos fan) biz birde beyaz ledli fan ekledik ön tarafa... Vuruğu; çürüğü yoktur. Kullanıma bağlı olarak ufak tefek çizikler vardır üzerinde; ama sıkıntı yaratmıyorlar.

Tek eksisi; bir adet ses kartı ve iki slot kaplayan ekran kartı takıldığı için arka ızgaraların tamamı sökülmüştür ama sonuçta alan arkadaşta bir kaç slotu dolduracak zaten.

Ayrıca ben birde bu kasayı üzerindeki Asus IDE dvd writer ile vereceğim. Yazıcı sorunsuzdur; ama bazen kapağı açılırken takılıyor; ufak bir destek gerekiyor; ama dediğim gibi sorunsuz bir ürün; zaten hediye olarak vereceğim bunu yanında...

Bu arada 405 watt diye küçümsemeyin; bu kasa 7750 işlemci + 4gb Ram + 8800 GTS 512'yi sorunsuz olarak bir seneden fazla çalıştırmıştır.

Evet arkadaşlar; bu kasa + beyaz ledli fan + dvd writer için 90 TL istiyorum. İzmir içi elden teslim alabilirsiniz. Fiyatın oldukça uygun olduğunu düşünüyorum. Kasa şu an en ucuz yerde 145 TL'ye satılıyor.

Hepinize iyi forumlar dilerim.

Mehmet Arda İğçi - 0507 698 14 41

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 31 Mart 2011; 14:58:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.