Şimdi Ara

Gigabyte G1 Gaming GTX 1070 (İzmir) (Satılık&Takaslık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar merhaba. Henüz 3 haftalık olan 1070'imi satmak yada takaslamak istiyorum. Satış fiyatım 1700 TL; takas kutusu açılmamış GTX 1080 ile, üzerine isteyeceğiniz rakamı ona göre yazarsınız.

Şimdi sorulması muhtemel sorulara cevap yazalım;

- Türkiye faturalı, 3 yıl garantili, kutulu.

- Denemek için bile oc yapılmadı.

- Cw var ama çok çok düşük boyutta, kasa kapağı açıkken ve ses tamamen kapalıyken duyuluyor, oyun oynarken duymak mümkün değil. Takıntılı arkadaşlara selam olsun.

- İzmir içi elden teslim; İzmir dışına güzelce paket ve kargo ama kart benden çıktığı an sorumluluk (kargo için konuşuyorum) alıcıya aittir. Kargocu arkadaşlar malum her pakete un çuvalı muamelesi yaptığı için... Ben güzelce kundaklarım, gerisini bilmem.

- Satma sebebim mutlaka sorulacaktır; kudurukluktan başka bir şey değil. İnternette ne zaman boş boş gezinsem karşıma 1080'ler çıkıyor, özellikle Zotac GTX 1080 AMP! Extreme; vayyy diyor, vay ki ne vayyyy, niye beni almadın diyor, aklıma giriyor, fısıldıyor, beni al beni al beni al diyor...

- Ve malesef önce havale, sonra kart, forumda çok ağzım yandı, şimdi yoğurdu üfleme zamanı. Ama İzmir için şöyle bir güzellik olabilir, gideriz Vatan'a; ben GTX 1080 AMP! Extreme'i alırım, 1700 TL arkadaşın kartından taksitle çekeriz, alahop tereyağlı ballı ekmek...

- İlan altında ölücülük serbest, stokta olmayan ürün linki vermek serbest...

- Pazarlık yok çünkü acelem yok, zaten 1080p'de her işimi görüyor.

Bütün arkadaşlara selamlar, sevgiler, hayırlı alışverişler...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 11 Ağustos 2016; 14:53:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

, alahop tereyağlı ballı ekmek...

- İlan altında ölücülük serbest,

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

baya güldüm alemsin :)
  • Arkadaşlar kart ''Mumi35'' nikli Muammer kardeşime satılmıştır, iyi günlerde kullanır inşallah...
  • Teşekkürler Arda abi, sadece alışveriş değil bir arkadaşta kazanmak güzel. Sende GTX1080' i iyi günlerde kullanırsın inşallah, benimde hedefinde yardımcı olabildiğim durum olduysa ne mutlu bana.
  • charcharodon carcharias C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Ölücülük serbest kısmında istemsizce güldüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.