Şimdi Ara

İzmir Bit Bazarı-(Amfi Receiver - HD Media Player - Kablosuz Kulaklık - 5.1 Sistem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar merhaba. Elimden çıkarmak istediğim bir kaç ürün var; tek tek ilan açmak yerine bu başlık altında toplamak istedim hepsini. Her üründen elimden geldiğince detaylıca bahsetmeye çalışacağım.

Elimden çıkarmak istediğim ilk ürün ile başlayalım;

1 - ) ''The Eagle Eye''

Sanırım çok fazla bahsetmeye gerek yok; PS3'e klavye mouse bağlamanıza yarayan dönüştürücü. Yurtdışından kendim getirdim, kullanmaya fırsat bulamadığım için öylece yatıyor bir köşede. Sadece 2 gün kullandım, tertemiz, kutulu eksiksiz.

İstediğim fiyat 80 TL, takas yok, indirim yok...

İzmir Bit Bazarı-(Amfi Receiver - HD Media Player - Kablosuz Kulaklık - 5.1 Sistem)

http://www.penguinunited.com/

Devam edelim;

2 - ) ''Akasa Apache 12 S-flow Ultra Sessiz Kasa Fanı''

Boşta duran 120mm'lik güzel bir kasa fanı. Kutu yok, fatura yok, takas mevcut, pazarlık ölümüne serbest...

İstediğim fiyat 15 TL...

Sıradaki gelsin, daha doğrusu sıradakiler gelsin, bu iki ürünü ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum;

3 - ) ''Microlab X15 Ses Sistemi + PlayVision Dijital Decoder''

Ses sistemi gerçekten ebatlarına göre kendisinden beklenmeyecek derecede güçlü bir sistem. Kısaca teknik biligilerini vermek gerekirse;

Amplifier:
    Output power: 170 Watt RMS
    Power distribution: 16 Watt x 5 + 90 Watt
    Harmonic distortion: < 0.3% 1W 1kHz
    Frequency response: 20Hz - 20kHz
    Signal/Noise ratio: > 80dB
    Separation: > 50dB
    Input sensitivity: 400mV
    Nominal impedance: 4 ohm

Speakers:
    Tweeter driver type: 2"
    Tweeter rated power: 16 Watt x 5
    Bass driver type: 8" - eAirbass
    Bass rated power: 90 Watt
    Frequency range: 20Hz - 20kHz

Interfaces:
    Output: RCA
    Input: 2RCA

Power:
    Power supply: AC220V - 240V, 50Hz 800mA
    Fuse: T2AL250V

Basları yeterli, tizleri oldukça iyi, uzaktan kumandalı şık bir sistem. Vuruğu, patlağı, çürüğü yok, arka uyduları için ayak mevcut.

Birazda decoderden bahsedelim; ''Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder''

Aslında basitçe; optik girişi olmayan ses sistemleri için (bknz. Microlab X15 ) bir nevi dönüştürücü; dijital giriş -----> analog çıkış...

Sitesinde ise şöyle diyor; HDA-51A isimli ürünümüz, optik ve koaksiyel girişi olmayan amplifikatörler ve 5.1 ses sistemleri için özel olarak dizayn edilmiştir. Ayrıca decoder özelliği sayesinde Dolby Digital, Dolby Pro Logic, DTS, AC-3 , HDCD gibi dijital ses formatlarını çözüp, 5.1 analog çıkış olarak ses sisteminizden almanızı sağlar.

Artık ses sisteminizi dijital girişi olmadığı veya çeşitli ses formatlarını çözemediği için değiştirmenize gerek yok. Ayrıca optik girişi olan ve sırf güncel ses formatlarını destekledikleri için yüksek fiyatlara satılan ses sistemlerini de almanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken, kullanmak istediğiniz cihazın dijital çıkışını HDA-51A nın uygun bir dijital girişine bağlamak ve cihazımızın 5.1 analog çıkışını da ses sisteminizin veya amfinizin 5.1 analog girişlerine bağlamak. Hepsi bu kadar...

Kutu mevcut; 5 ay kadar daha garantili; faturalı...

Evet dostlarım, bu iki ürünü ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum. Birlikte gerçekten çok iyi bir ikili oluşturdular; optik çıkışlı media oynatıcılar için oldukça uygun bir sistem diye düşünüyorum. Sadece decoderin şu an satış fiyatı 200 TL civarında.

Ben bu iki ürün için (kesinlikle pazarlıksız) 300 TL istiyorum.

Alttaki ürün benim ilk göz ağrılarımdan; çok sevdiğim bir parça; istediğim fiyata satılmayabilir; sıkıntı yok, kullanmaya devam o halde...

4 - ) ''Sony STR-DB 790 AV Alıcı''

Sony'nin QS serisinden, zamanının en iyilerinden...

5 x 90 W (RMS)
    QS Serisi
    Dolby® Digital / DTS Dekoder
    DTS-ES (matrix 6.1, discreet 1) DTS 96/24, DTS NEO:6
    Dolby® Pro Logic® II Dekoder
    Digital Cinema Sound EX
    32 bit Dijital Ses İşlemcisi
    3 Ses Girişi, 1 Ses Çıkışı
    4 AV Girişi, 2 AV Çıkışı
    5 Dijital Giriş, 1 Dijital Çıkış

Doğal olarak kutu, fatura, garanti yok. Kondisyonu oldukça iyi, üzerinde kullanıma bağlı bir kaç ufak çizik dışında sıkıntı yok... Isınma sorunu yok, kumanda mevcut...

İstediğim rakam 390 TL, dediğim gibi satılmaz ise sıkıntı yok...

Birde media player ekledik mi ilan tam olacak;

5 - ) ''Smartmedia HD VISION 1080p DTS/DOLBY DIGITAL Medya Oynatıcı''

İhtiyaç fazlası bir ürün. Sorunsuz, kutulu, faturalı, garantili.

Özellikleri ise;

İşlemci: REALTEK RDT1073DD
    Bellek: DDR DRAM 256 MB + 32 MB FLASH NOR ROM
    Giriş / Çıkışlar: HDMI v1.3a, Kompozit Video, S/PDIF Optik ses, 2 x USB HOST 2.0, Ethernet 10/100 , USB arabiriminden Wireless 802.11 b/g/n desteği (Hediye ediliyor)
    Güç Girişi: 12 V
    Ebatlar: 168 x 124 x 33 mm.
    Ağırlık: 310 gr.
    Desteklediği Video Konteynırları: MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V), MPEG1/2 PS (M2P, MPG, DAT, VOB), MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), AVI, ASF, WMV, Matroska (MKV), MOV (H.264), MP4
    Desteklediği Video Kodekleriı: BP@L3, MP@L4.0, HP@L4.0, HP@L4.1, MP@HL, AP@L3, WMV9(MP@HL), MPGEG2(MP@HL), MPEG4.2, DIVX, XVID, Çözünürlük: HDMI 1.2 ile 1920 x 1080 piksel.
    Desteklediği Ses Konteynırları: AAC, M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), WAV, WMA, FLAC, OGG
    Desteklediği Ses Konteynırları: Dolby Digital, DTS, WMA, WMA Pro, AAC, MP1, MP2, MP3, LPCM, FLAC, Vorbis
    Desteklediği Resim Formatları: JPEG, PNG, BMP, GIF
    Desteklediği DiğerFormatlar: ISO
    Desteklediği Altyazı Formatları: SRT, MicroDVD SUB, SSA, SUB/IDX
    Ağ Bağlanılabilirlik Hizmetleri :UPnP AV, Windows Media Connect, SAMBA
    Ağ Depolama Hizmetleri : SAMBA Client
    Web Hizmetleri: Picasa, Flickr, NPR, Le Figaro, CNN Live, BBC, Canlı Hava Durumu Raporu, Youtube
    Diğer Özellikler: Harici USB Optik Sürücü bağlama ; BD-ROM, DVD-ROM

İstediğim rakam 80 TL, pazarlık yok, takas yok...

6 - ) ''AKG T-910 Kablosuz Kulaklık''

Product Type Headphones - radio
    Colour Black gloss
    Recommended Use Home audio system
    Headphones
    Headphones Type Headphones - binaural
    Headphones Form Factor Ear-cup
    Headphones Technology Dynamic
    Connectivity Technology Wireless - radio
    Sound Output Mode Stereo
    Total Harmonic Distortion (THD) 1.0%
    Impedance 19 Ohm
    Wireless Link
    Radio Transmitter Power 10 mW
    Radio Frequency Range 864MHz
    Radio Channel Qty 3
    Modulation Type FM
    Transmission Range 100 m
    Transmission Angle 360°
    Miscellaneous
    Cables Included Audio cable
    Included Accessories Transmitter unit, 6.3 mm (1/4") stereo adapter
    Power
    Power Device Power adapter - external
    Battery 2 x battery - AAA type - rechargeable - Nickel Metal Hydride
    Included Qty 2
    Capacity 550 mAh

AKG kalitesinde kablosuz kulaklık keyfi... Temiz ürün, kutu yok, fatura yok, sorun hiç yok...

Takas mevcut, pazarlık yok, istediğim rakam 140 TL...

7 - ) ''Logitech MK120 Klavye&Mouse Set''

''Eagle Eye ile birlikte kullanmak için almıştım, nasip olmadı. İlk günkü gibi kutusunda duruyor.

İstediğim rakam 20 TL, pazarlık edilecekse istediğim rakam 30 TL, pazarlık sonucu 20 TL'ye düşerim

Son ve genel olarak;

Ürünlerin tamamı ilanda anlatıldığı gibidir, resimler temsilidir, isteyen olursa birebir resimlerini koyarım.

İzmir için (Bornova - Manavkuyu - Evka3 - Özkanlar - Bayraklı - Kemalpaşa) elden teslim edebilir; şehir dışına kargo yapabilirim. Ama kargo ile günderdiğim elektronik ürünlerin ''kargo riskilerini'' karşı taraf üstlenmiş sayarım...

Gönderdiğim ürünün beğenilmemesi durumunda iade almam söz konusu değil, iyice araştırmanızı tavsiye ediyorum. Her türlü bilgi isteyen mesajınızı cevaplar, pazarlık mesajlarını yanıtsız bırakırım.

İlanımda atladığım, eksik olan noktalar olabilir. Uyarırsanız düzeltirim.

Hepinize iyi forumlar dilerim.

Mehmet Arda İğçi

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 7 Temmuz 2012; 14:26:25 >

• Sadece ses sistemini satmayi dusunurseniz izmirdeyim almayi planliyorum
    İyi satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, özel mesaj gönderdim.
  • KİMSE BİŞEYİ ELLEMESİN ÖNCELİK BENDE
  • Play vision digital decoderi tek satarsaniz alabilirim.
    05362236614

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldıklarımı ilandan kaldır istersen Arda
  • neleri aldınız yazarsanız bizde boşuna beklemeyiz teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.