Şimdi Ara

Android Cihazınızdan Para Kazanabilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar yeni keşfettiğim Whaff Rewards isimli uygulamayı tanıtmak istiyorum. Whaff Rewards ile android cihazınızdan arkadaşlarınızı davet ederek,uygulama ve oyun indirerek günde 5$ kazanabilirsiniz.

Nasıl Kullanırım: Öncelikle android marketten uygulamayı telefonunuza indirin.Uygulamaya facebook ile giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra size referans kodu soracaktır.Referans kodu kısmına: AP35370 sizede banada 0.30$ verecek aynı şekilde sizde uygulama içinden aldığınız kendi kodunuzu paylaşarakta uygulamadan para kazanabiliyorsunuz.

premium picks: Bu kısımda genelde bir oyun verilir ve sizden günde 5 dk bu oyunu oynamanız falan istenir. Bu isteği yerine getirirseniz uygulamada yazan ücreti alırsınız. Eğer oyunu silmezsenizde günde belli bir miktar para yine veriyor

whaff picks: burada googleplay uygulamaları olur buradaki uygulamaları indirdiğinizde size yine belli bir miktar para verir.

other picks: Bu kısımda 4 farklı şirket var yalnız bunlardan sadece 2tanesinin reklamlarını gördüm. Fakat o 2 şirkette baya iyi kazandırıyor.anket doldurma küçük oyun indirme ve uygulama indirme tarzında şeyler istiyor iyide para veriyorlar.

lucky picks: Bu kısımda çekilişler yapılıyor. Bi uygulamayı indiren kişiler arasında falan yapılıyor net olarak kaç para veriyor bilmiyorum bende daha katılmadım.

Eğer refimden üye olursanız sizde bende 0.30$ kazanacağız ayrıca elimden geldiğince yardımcı olmayada çalışacağım.

Ref kodum: AP35370

Ödeme yöntemleri: paypal, steam gift cards, google play gift cards, amazon gift card, xbox live gift card, playstation store gift card, facebook gift card, itunes gift card

Ödeme Kanıtları:
     Android Cihazınızdan Para Kazanabilirsiniz.

Not: Ödeme Kanıtları bana ait değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tertos -- 6 Ocak 2015; 11:08:15 >

• Guzelmis saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben teşekkür ederim. Eğer kafanıza takılan birşey olursa konu altından veya PM sormaktan çekinmeyin.
  • Güncel //
  • Nasıl inanalım sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belriez_RT

Nasıl inanalım sana

Ne Konuda ? Whaff Rewards konusundaysa internettende araştırıp bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.