Şimdi Ara

Android cihazınızla kablosuz olarak pc deki dosyalara erişebilme müzik video resim stream edebilme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
17
Favori
15.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki telefondaki dosyalara pc den nasıl ulaşacağız acaba. Fikriniz var mı
  • Airdroid var bununla birkaç ayardan sonra telefonun'daki dosyalara hızlı bir şekilde sn de 3 mb hızla erişebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneek

Peki telefondaki dosyalara pc den nasıl ulaşacağız acaba. Fikriniz var mı

evet ben de arkadaşın sorusunu tekrarlamak istiyorum..telefondan bu yöntemle başkaca bir uygulama kullanmadan ağdaki bilgisayarlara ulaşabiliyoruz ama aynısını tersten de yapamıyor muyuz? yani airdroid falan kullanmadan bilgisayardan girip ağ üzerinden direk telefon içeriğini görmemiz mümkün değil mi?
  • tarayıcınız üzerinden yapabilirsiniz ama telefonunuza es file explorerı yada airdroid i kuracaksınız (farklı alternatiflerde var fakat en iyileri vede ücretsiz olanları bunlar) es file explorer da basit bir şekilde klasörlere erişim yapabiliyorsunuz. airdroid ile gelişmiş birşekilde erişim yapabiliyorsunuz. rehberlerinize erişebilme numara ekleme veya silme mesajlarınıza erişebilme vede gönderme. telefonunuza bilgisayarınıza indirdiğiniz apk dosyalarınıda burada halledebilirsiniz. bununla ilgili bir detaylı bir anlatımı paylaşırım bu sayfada.
  • ayrıca webkey programı ile telefonunuzun ekranını pcde görüntüleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre350z

tarayıcınız üzerinden yapabilirsiniz ama telefonunuza es file explorerı yada airdroid i kuracaksınız (farklı alternatiflerde var fakat en iyileri vede ücretsiz olanları bunlar) es file explorer da basit bir şekilde klasörlere erişim yapabiliyorsunuz. airdroid ile gelişmiş birşekilde erişim yapabiliyorsunuz. rehberlerinize erişebilme numara ekleme veya silme mesajlarınıza erişebilme vede gönderme. telefonunuza bilgisayarınıza indirdiğiniz apk dosyalarınıda burada halledebilirsiniz. bununla ilgili bir detaylı bir anlatımı paylaşırım bu sayfada.

yorumunuz için teşekkürler.ben her iki programı da kullanıyorum zaten ve es file explorerla aynı yerel ağ üzerindeki bilgisayarlara cep telefonundan erişebiliyorum.burda sıkıntı yok.
    ama sanırım ne demek istediğimi tam anlatamadım. mesela evimizde yada işyerimizde kurduğumuz bir yerel ağ ile nasıl başkaca bir programa gerek kalmaksızın (örneğin teamviewer gibi) windows üzerinden diğer bilgisayarlardaki paylaşılan klasörlere erişebiliyorsak aynı şeyi telefon için de yapamaz mıyız? yani ben telefonumu evimdeki yerel ağa tanıtıp, yine windows ağ paylaşım merkezindeki ağ bilgisayarları içinde telefonumu görüp orada paylaşıma açtığım klasörleri (ki telefondaki klasörleri paylaşıma açabiliyor muyuz o da başka bir soru ama) göremez miyim? yani airdroid ya da webkey gibi bir uygulama kullanmadan direk olarak telefonu ağda paylaştıramaz mıyım?
    android işletim sistemi ile windows işletim sistemi farklı olduğu için bu mümkün değil mi yoksa?

• ozgcn O kullanıcısına yanıt
    Es file explorer ın içinde ftp server özelliği var bu sayede bilgisayarınızdaki firefox chrome gibi tarayıcılar ile klasörlerinize erişebiliyorsunuz. Tabi bu ftp klasöre tarayıcıya gerek kalmadan erişebilmek için bir yöntem var ise onu araştıracağım. Vardır diye umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgcn

yorumunuz için teşekkürler.ben her iki programı da kullanıyorum zaten ve es file explorerla aynı yerel ağ üzerindeki bilgisayarlara cep telefonundan erişebiliyorum.burda sıkıntı yok.
    ama sanırım ne demek istediğimi tam anlatamadım. mesela evimizde yada işyerimizde kurduğumuz bir yerel ağ ile nasıl başkaca bir programa gerek kalmaksızın (örneğin teamviewer gibi) windows üzerinden diğer bilgisayarlardaki paylaşılan klasörlere erişebiliyorsak aynı şeyi telefon için de yapamaz mıyız? yani ben telefonumu evimdeki yerel ağa tanıtıp, yine windows ağ paylaşım merkezindeki ağ bilgisayarları içinde telefonumu görüp orada paylaşıma açtığım klasörleri (ki telefondaki klasörleri paylaşıma açabiliyor muyuz o da başka bir soru ama) göremez miyim? yani airdroid ya da webkey gibi bir uygulama kullanmadan direk olarak telefonu ağda paylaştıramaz mıyım?
    android işletim sistemi ile windows işletim sistemi farklı olduğu için bu mümkün değil mi yoksa?

Sizin istediğniz işlemi android dahil *nix sistemlerde samba programı yapmaktadır. Play store üzerinden "samba server" programlarından birini kurmalısınız.

• proton252 P kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.aylardır cevabını aradığım bir soruydu bu.sonunda çözüme kavuştum..yönlendirmeniz sonucu google play üzerinden "samba filesharing for android" uygulamasını indirdim ve telefonu işyerimde kullandığım yerel ağa tanıttım sonunda :)
    bunu yapmaya çalışan tüm arkadaşlar faydalanabilirler.
  • Guzel haber

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • super bir konu teşekkür ederim tam aradıgım konu bu akşam geç oldu yarın akşam bakarım artık
  • Hocam xp kullanıyorum. Fakat bir türlü yapamadım.
    Paylaşıma açıyorum. Bilgisayarın ip sini cmd/ipconfig'ten alıp yazıyorum
    ip/klasör şeklinde sunucu bulunamadı diyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?

• aradığım konu.sonsuz teşekkürler kardeşim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ncdtkrts

Hocam xp kullanıyorum. Fakat bir türlü yapamadım.
    ip/klasör şeklinde sunucu bulunamadı diyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?

adresi doğru yazdığından emin olup tekrar denedinmi? birde güvenlik ayarında everyone kullanıcı yetkilerini açma gerekiyor bunlara bakıp tekrar denersen çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtrem76

aradığım konu.sonsuz teşekkürler kardeşim ;)

işine yaradıysa ne mutlu bana
  • quote:

quote:

adresi doğru yazdığından emin olup tekrar denedinmi? birde güvenlik ayarında everyone kullanıcı yetkilerini açma gerekiyor bunlara bakıp tekrar denersen çok iyi olur.

Güvenlik duvarını kapatınca buldu. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Güvenlik duvarını kapatınca buldu. Teşekkürler.

bende ilk başta güvenlik duvarı engel oluyordu fakat daha sonra kendiliğinden düzeldi.

• Hocam tamda aradığım şeydi cok teşekkür ederim artık 2 tblık arşivime telefonumdan ulasabilirim. Bir sorum olacak ipad içinde bildiginiz bir yöntem var mı?

• Arkadaşlar ben bu şekilde değil de şifreli olarak bilgisayarımı paylaşmak istiyorum. Android telefonumdaki astro file manager ve ipad'imdeki dosya yöneticileri ile kullanıcı adımı ve şifremi girerek çatır çatır ağdaki klasörlere erişebilirken, bu ES file explorer "hata sunucu bulunamadı" uyarısı veriyor
    Astro video ve müzik dosyalarını indirmeden oynatsa hiç uğraşmayacağım. Daha önce everyone paylaşım yetkisi ile ES'de şifresiz paylaşım yaptım fakat bu kullanıcı adı ve şifresi isteyen paylaşım nasıl olmalı? Yardım ederseniz sevinirim.

@longobardi
    Remote files veya remote file manager kullanıyorum genelde. Medya dosyalarını altyazılı olarak oynatabiliyor. Dts desteği de var.

Edit: Bağlantı sorununu çözdüm. aynı sorunu yaşayan olursa kullanıcı adını BÜYÜK HARFLER ile yazarak giriş yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirk Lee -- 11 Mayıs 2014; 17:20:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirk Lee

Arkadaşlar ben bu şekilde değil de şifreli olarak bilgisayarımı paylaşmak istiyorum. Android telefonumdaki astro file manager ve ipad'imdeki dosya yöneticileri ile kullanıcı adımı ve şifremi girerek çatır çatır ağdaki klasörlere erişebilirken, bu ES file explorer "hata sunucu bulunamadı" uyarısı veriyor
    Astro video ve müzik dosyalarını indirmeden oynatsa hiç uğraşmayacağım. Daha önce everyone paylaşım yetkisi ile ES'de şifresiz paylaşım yaptım fakat bu kullanıcı adı ve şifresi isteyen paylaşım nasıl olmalı? Yardım ederseniz sevinirim.

@longobardi
    Remote files veya remote file manager kullanıyorum genelde. Medya dosyalarını altyazılı olarak oynatabiliyor. Dts desteği de var.

Edit: Bağlantı sorununu çözdüm. aynı sorunu yaşayan olursa kullanıcı adını BÜYÜK HARFLER ile yazarak giriş yapabilir.

Kusura bakmayın yoğunluktan foruma girip cevap veremedim. Bu arada çözdüğünüz sorun es file explorer için mi? Es file için ise çözümünüzü konuya eklerim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.