Şimdi Ara

===< ANDROİD DE NEDEN GYROSCOPE DESTEKLİ OYUN VS PROGRAM YOK ? ===>

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi sizde bunları okuduktan sonra bana hak vericeksiniz. Android le çalışan o kadar marka ve model telefon varki. yani yeni çıkardıkları telefon modelinin daha yayılmamışken arkasından bir kaç yeni özellik işlemci hızında artış,ram hafızasında artış gyroscope vs vs yeni özellikler ekleyip satışa sunuyorlar. ve şu an da en iyi donanıma sahip atrix 4g , lg optimus 2x, optimus 3d , galaxy s 2 falan bunlar çift çekirdeklli falan donanım özellikleri kuvvetli telefonlar ama hangisi tam anlamıyla uyumlu çalışıyor. işte android de en sevmediğim kısım bu donanım - yazılım ilişkisi fazla yok. işlemci hızı 1.2ghz 1.5ghz olsa ne olur yazılım kullanmadıktan sonra. htc telefonların çoğu ve nexus s mesala gyroscope destekli fakat kullanabiliyormuyuz hayır. donanım olarak iphone 4 diğer 1 ghz li androidli telefonlardan daha mı üstün hayır. ama adamlar donanım -yazılım ilişkisi çok iyi telefonda kullandıkları donanımları sonuna kadar kullanıyorlar gyroscope destekli o kadar oyun varki iphone 4 için. süper oyunlar var rage hd , nova, modern combat vs vs.mesala adamlar retina display dedi hakkaten iphone oyunları retina display ve gyroscope destekli ÇIKIYOR. demek istediğim adamlar telefonun nimetlerinden yararlanıyor. gameloft mobil oyun dünyasında birincisi sayılır. iphone için 83 küsür oyun varken android için 4/1 kadar var ve android oyunlar içinde adamlar gyroscope desteği koymuyorlar. bunun ilk başlarda androdin 2.3 sürümünün eski versiyonlarının desteklemediğini düşündüm fakat nexus s ve xperia play de 2.3 versiyonu var ama star battalion olsun diğer fps tarzı oyunlardada gyro desteği yok anlamadım gitti. neyi bekliyorlar. birde android için yeni fps tarzında oyun çıkıyor eski android sürümleri desteklemiyor yada takılarak çalışıyor falan işte iphone burda farkını koyuyor yeni bir oyun yada program çıktığı zaman genellikle eski iphone kullanıcılarıda yararlanıyor. ve güncellemelerde aynı şey söz konusu iphone yeni güncellemeleri eski telefonlarınada çıkarıyor. ama android öylemi yeni çıkan telefonların bazıları bile androidin son versiyonu 2.3 ile değilde eski 2.2 ile çıkıyor. ve yeni versiyonları çok zaman sonra güncelleyebiliyor yada hiç güncellenmiyor kullanıcılar custom rom larla idare ediyor. ben iphone 4 fanı yada android fanı değilim tarafsızım ama düşünüyorum neden özelliklerini kullanamadığım yüksek donanımlı androidli telefon alıyım. iphone 4 için oyun çıktığı zaman tam stabil oluyor neden çünkü ios la çalışan başka telefon yok stabilite mükemmel oluyor bu yüzden son cümlelerim olarak android böyle çok çeşitlilik kavramından ve telefonların donanım özelliklerine uyum sağlayamadığından hep 1 adım geriden takip eder gibime geliyor. ÇOĞU HERKES galaxy s yerine gyroscope destekli nexus s aldı ama kullanabiliyorlarmı bu özelliği HAYIRRR.. BENDE İPHONE 4 YADA ANDROİDLİ İYİ BİR TELEFON ALICAM ama karar veremiyorum siz olsaydınız ne YAPARDINIZ?

• Nova,nova 2,m var bir de galiba modern combat 2 de var amma sen gyroscop olmayan bir telde oymarsan tabikide olmaz
  • arkadaşım belli ki yazının hepsini okumamışsın. sence ben bu bilgileri yazdıktan sonra hangi telefonda gyro olup olmadığını bilmeyecekmiyim. ayrıca ben ANDROİD den bahsediyorum yok diye bu oyunların android sürümlerinde gyro desteği yok anladınnn. galaxy tab için nova oyununda gyro desteği var sadece. oda sonuçta bir tablet...
  • akıllı telefon sana verebildikleri kadar akıllıdır..
    donanım olarak apple geriye düşse de uygulamalarda sineğin yağını çıkarıp her türlü özelliğinden maksimum faydalanıyorlar..

-androidde adamın kafası karışıyor. farklı donanım aralıklarında o kadar çok telefon var ki...
    geliştirici yüksek donanım isteyen uygulama yazsa düşük donanımlılar oynayamıyor. düşük bir uygulama yaparsan iyi telefon için ezik kalıyor.. ortada bir standart yok..
    market 100.000 uygulama oldu deniyor, nfs'yi aratıyorum 3 tane çıkıyor aynısından farklı fiyatlarda... korsan almış başını yürümüş zaten. telefonun rom'unu bile oynamadan korsan uygulama yüklemek mümkün..

-sistem zaten tam karmaşa. uygulama kapatmak için bile uygulama kuruyorsunuz (task killer vs.). telefonu stabil hale getirmek için kendiniz birşeylere başvurmanız gerekiyor (lagfix vs)
    telefonun sistemin kaynaklarını nasıl yediği belli değil. 2 gün pili dayanan android telefon yok gibi bir şey.

-Çift çekirdek 1.2 ghz telefon çıkıyor ama Unreal Engine desteği yok.. Bakın Unreal Engine geliştiricisi Epic Games'in cevabı
    "When a consumer gets the phone and they wanna play a game that uses our technology, it's got to be a consistent experience, and we can't guarantee that [on Android]. That's what held us off of Android," said Rein.

"If you took the underlying NGP hardware and shipped Android on it, you'd find far far less performance on Android. Let's say you took an NGP phone and made four versions of it. Each one would give you a different amount of memory and performance based on the crap [networks] put on their phone."

"Google needs to be a little more evil. They need to be far more controlling."

kaynak
    http://www.droidgamers.com/index.php/game-news/android-game-news/1454-unreal-engine-still-not-supporting-android-officially-doesnt-mean-you-cant-make-games-with-it-though
    Dolayısıyla Android telefon sahiplerinin havası oyun performansları değil, benchmark puanları oluyor. iphone 4 benchmark puanlarında geri kalıyor ama aralarında infinity blade gibi bir oyunu oynatabilen tek telefon

-android yeni versiyon çıkıyor. htc ortalama 50 günde yayınlıyor. samsung 150.. güncelleme çıkmama korkusu da cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi williamwallace88 -- 25 Nisan 2011; 15:57:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.