Şimdi Ara

Android'de PDF'lerin üstüne yazı uygulaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android tabletlerde PDF'lerin üstüne yazı yazabileceğim bir uygulama bilen var mı????

• "repligo reader" işini görür hocam
  • Bildiğim kadarıyla bu uygulama ReedPAD ürünlerinde kullanılmaya başlandı Reeder Facebook sayfasının updatelerinde dikkatimi çekmişti PDF dosyalarının üstünde kalemle yazı yazıp şekil çizebileceğinizi anlatan bir video paylaşmışlar,ona bakabilirsiniz...
  • Cengiz Bey,

Ben akademik amaçlı ReederCOLOR2 kullanıyorum dosyalar üzerinde kalemle yazı yazıp soru çözebiliyorum en büyük avantajı bu benim için,tavsiye edebileceğim bir ürün işinizi görür umarım...

Saygılar.
  • ben de böyle bir app arıyorum fakat harunender bey sizin dediğiniz uygulamayı markette bulamadım.
    formula01 repligo reader da ücretli.
    Ücretsiz bu işi görebilecek bir uygulama bilen var mı acaba?
  • aynen bende araştırma içindeyim ama paralı bu tarz olanlar
  • arkadaşlar paralı veya ücretsiz farketmez.

pdfde sayfa değiştirmeyi ve üzerine not almayı en hızlı yapan program hangisidir? 1 gb ramli cihazın bütün ramini kullansın ama işlerimi hızlı yapsın istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ezpdf dedklerinizi yapıyor ama full bir yerde bulamadım
  • repligoyu deneyim ancak çok yavaş...

pdfleri resime çeviriyorum o kat kat daha hızlı oluyor

Ama üzerine not da almak istiyorum.
  • Ezpdf reader uygulamasını kulanabilirsiniz. Nerden bulurum derseniz mobilism sitesini ziyaret edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muuzoo -- 27 Mart 2012; 12:11:29 >
  • repligodan daha hızlı bir seçeneğimiz var mı?

1 gb ramli cihazın bütün ramini işlemcisini kullansın ama hızlı olsun tek isteğim budur..

pdflerde bildiğim kadarıyla dosyalar sıkıştığı için biraz yavaş oluyor. bu sıkışmayı azaltacak program var mı?

ayrıca ppt ler üzerinde not alan program için de beklemedeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.