Şimdi Ara

Android den anlayan arkadaslara sorum var ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BRAİİN

quote:

Orijinalden alıntı: ryzevelyn

quote:

quote:

Hocam hiçbir tepki vermiyosa %90 donanımsal bir problemdir. telefonda darbe falan varsa garanti sıkıntı çıkaramadım bilir hangi garanti

telefonda darbe ufak bi ezik var yani kırık bi prinç kadar köşesinde ilk aldığım haftası olmuştu ..onla alakası yoktur eminim ..

delta garantili

Hocam arkadasin telefonunda alakası olmamasına rağmen garanti üst taraftaki darbeyi bahane edip kullanıcı hatası demişti inşallah sizi başınıza böyle birşey gelmez

hocam yani o ezik darbe bile değil yanlışlıkla yere bastırdım :) ilk aldığım hafta..

Hocam ezik kucuk bişese sıkıntı olmaz o telefon nasıl yere bastırılır bende dandik via v5 var ona kiyami yorum. d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

İnşallah hocam olma şansı düşük ama olmuyor mu oluyor geçmiş olsun inşallah sorunsuz teslim alırsınız

sağolun hocam..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam hiçbir tepki vermiyosa %90 donanımsal bir problemdir. telefonda darbe falan varsa garanti sıkıntı çıkaramadım bilir hangi garanti

telefonda darbe ufak bi ezik var yani kırık bi prinç kadar köşesinde ilk aldığım haftası olmuştu ..onla alakası yoktur eminim ..

delta garantili

Hocam arkadasin telefonunda alakası olmamasına rağmen garanti üst taraftaki darbeyi bahane edip kullanıcı hatası demişti inşallah sizi başınıza böyle birşey gelmez

hocam yani o ezik darbe bile değil yanlışlıkla yere bastırdım :) ilk aldığım hafta..

Hocam ezik kucuk bişese sıkıntı olmaz o telefon nasıl yere bastırılır bende dandik via v5 var ona kiyami yorum. d

yerde otururken bi elimde o vardı malum eski telefonuma göre bayagı büyük oldugundan kalkarken bastırabildim fazla F e maruz kalmadı ama ufak ezildi ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

delta garantili

yerde otururken bi elimde o vardı malum eski telefonuma göre bayagı büyük oldugundan kalkarken bastırabildim fazla F e maruz kalmadı ama ufak ezildi ..

Sıkıntı olamaz inşallah hocam ufak bi ezilmeyse

• ryzevelyn R kullanıcısına yanıt
    inş. hocam :) insan onsuz boşlukta hissediyor :)
  • BRAİİN kullanıcısına yanıt
    Delta paraleller arasında en iyisi diyebilirim. Benim telefon da delta garantili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lise öğrencisiyim malum sınavlardan dolayi Telefonumu 1 ay evde bırakmıştım allah belanı vermişti

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan duymak istediğim şeylerden birini söyledin :D :D içime sus serpiyorsun eyvallah
  • quote:

quote:

Lise öğrencisiyim malum sınavlardan dolayi Telefonumu 1 ay evde bırakmıştım allah belanı vermişti

benim de pazartesi 2. vizeler başlıyor bayagı ihtiyacım oluyo vize haftaları sınav programına felan bakıyodum şimdi elimde sony ericson w810 var :D kamerasıyla yaglıboya fotolar çekiyorum ..
  • BRAİİN kullanıcısına yanıt
    Forumda LG Türkiye hariç çoğu kişinin telefonu delta garantilidir. İçiniz rahat olsun. Ancak Lg türkiyenin bile yamuk yaptığı gibi bir gerçek var bunu da unutmamak lazım. Zaten haksız yere garanti dışı bırakırlarsa tüketici hakem heyetine başvurup hakkınızı alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Forumda LG Türkiye hariç çoğu kişinin telefonu delta garantilidir. İçiniz rahat olsun. Ancak Lg türkiyenin bile yamuk yaptığı gibi bir gerçek var bunu da unutmamak lazım. Zaten haksız yere garanti dışı bırakırlarsa tüketici hakem heyetine başvurup hakkınızı alırsınız.

Cok tesekkür ederim hocam istemsiz şekilde sevindim şuan :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.