Şimdi Ara

Android den anlayan arkadaslara sorum var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yaklasık birbuçuk aydır kulandığım lg g3 dün kapandı ve daha açılmadı yani birden ekran gitti ve ne yaptıysam açılmadı.sizce bu donanımsal bir arızamıdır yazılımsal mı ? garantiye gönderdim bu sorun kaç günde yapılır sizce ? tesekkürler babalar ..

• BRAİİN kullanıcısına yanıt
    Kendi kendine bozulduysa ve açmaya çalıştığınızda hiç tepki vermiyorsa donanımsal arızadır
  • Hocam kapan önce bişey oldumu garantiye 1/2 hafta anca gonderir
    Donanımsal % 90 eğer root edip önemli bir dosya silmediysen
  • ryzevelyn R kullanıcısına yanıt
    Hocam netten pdf indiriyordum birden ekran kapandı ben kiit devreye girdi sandım knock yaptım ve açılmadı yani sanki ekran kilidi girdi gibi oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandherakles

Donanımsal % 90 eğer root edip önemli bir dosya silmediysen

Yok hocam root etmem zaten cihaz yeniydi ben direk bu sabah hiç tereddüt etmeden garantiye postaladım :) aslında düşündüm yapmayı ama pc ye bile bağladığımda cihazı tanımıyordu ..
  • Donanımsal hocam acik şekilde belli peki şarja taktığınızda her hangi bir tepki veriyor mu
  • Hocam hiçbir tepki vermiyosa %90 donanımsal bir problemdir. telefonda darbe falan varsa garanti sıkıntı çıkaramadım bilir hangi garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Donanımsal hocam acik şekilde belli peki şarja taktığınızda her hangi bir tepki veriyor mu

yok hocam hiçbir tepki yok ..sizce anakartı mı değiştirirler yenisini mi verirler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAİİN -- 6 Aralık 2014; 23:34:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryzevelyn

Hocam hiçbir tepki vermiyosa %90 donanımsal bir problemdir. telefonda darbe falan varsa garanti sıkıntı çıkaramadım bilir hangi garanti

telefonda darbe ufak bi ezik var yani kırık bi prinç kadar köşesinde ilk aldığım haftası olmuştu ..onla alakası yoktur eminim ..

delta garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAİİN -- 6 Aralık 2014; 23:35:18 >
    Benim GM da aynı oldu içindeki anakart ile şarj devresi arasında kalan bölge yanmış kendi kendine
  • peki hocam garanti sorun çıkardı mı ?
    Kesinlikle çıkardı 274 tl masraf çıkardı benide çileden çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAİİN

quote:

Hocam hiçbir tepki vermiyosa %90 donanımsal bir problemdir. telefonda darbe falan varsa garanti sıkıntı çıkaramadım bilir hangi garanti

telefonda darbe ufak bi ezik var yani kırık bi prinç kadar köşesinde ilk aldığım haftası olmuştu ..onla alakası yoktur eminim ..

delta garantili

Hocam arkadasin telefonunda alakası olmamasına rağmen garanti üst taraftaki darbeyi bahane edip kullanıcı hatası demişti inşallah sizi başınıza böyle birşey gelmez
    Her ikiside olabilir, hocam siz telefonun baya bir resmini çekin başınız agrimasin çizik vs olayları çok oluyor çalışan aksanlari belirtin çünkü bi yeri yapıp diğer yeri bozabiliyorlar bol şans
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BRAİİN

quote:

delta garantili

Hocam arkadasin telefonunda alakası olmamasına rağmen garanti üst taraftaki darbeyi bahane edip kullanıcı hatası demişti inşallah sizi başınıza böyle birşey gelmez

hocam yani o ezik darbe bile değil yanlışlıkla yere bastırdım :) ilk aldığım hafta..

• lg Servisi ile telpa servisini bir tutmamak lazım. Hangi parça sorunlu ise onu isterler eğer bulunamazsa değişim yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Her ikiside olabilir, hocam siz telefonun baya bir resmini çekin başınız agrimasin çizik vs olayları çok oluyor çalışan aksanlari belirtin çünkü bi yeri yapıp diğer yeri bozabiliyorlar bol şans

İnşallah böyle bi durum olmaz kardesim ben gönderdim bu sabah telefonu ..yani dedğiniz gibi bi aksanı çalıstırıp bozacaklarsa direk mahkemelik olurlar.. inşallah sorunsuz alırım ..
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Delta garantisi hocam Fatihte bi yer adresi yalnış anladın :)
    İnşallah hocam olma şansı düşük ama olmuyor mu oluyor geçmiş olsun inşallah sorunsuz teslim alırsınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.