Bildirim
Android den anlayan arkadaslara sorum var ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kendi kendine bozulduysa ve açmaya çalıştığınızda hiç tepki vermiyorsa donanımsal arızadır -
Hocam kapan önce bişey oldumu garantiye 1/2 hafta anca gonderir -
Donanımsal % 90 eğer root edip önemli bir dosya silmediysen -
Hocam netten pdf indiriyordum birden ekran kapandı ben kiit devreye girdi sandım knock yaptım ve açılmadı yani sanki ekran kilidi girdi gibi oldu... -
quote:
Orijinalden alıntı: grandherakles
Donanımsal % 90 eğer root edip önemli bir dosya silmediysen
Yok hocam root etmem zaten cihaz yeniydi ben direk bu sabah hiç tereddüt etmeden garantiye postaladım :) aslında düşündüm yapmayı ama pc ye bile bağladığımda cihazı tanımıyordu .. -
Donanımsal hocam acik şekilde belli peki şarja taktığınızda her hangi bir tepki veriyor mu -
Hocam hiçbir tepki vermiyosa %90 donanımsal bir problemdir. telefonda darbe falan varsa garanti sıkıntı çıkaramadım bilir hangi garanti -
quote:
Orijinalden alıntı: StealheX
Donanımsal hocam acik şekilde belli peki şarja taktığınızda her hangi bir tepki veriyor mu
yok hocam hiçbir tepki yok ..sizce anakartı mı değiştirirler yenisini mi verirler :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAİİN -- 6 Aralık 2014; 23:34:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ryzevelyn
Hocam hiçbir tepki vermiyosa %90 donanımsal bir problemdir. telefonda darbe falan varsa garanti sıkıntı çıkaramadım bilir hangi garanti
telefonda darbe ufak bi ezik var yani kırık bi prinç kadar köşesinde ilk aldığım haftası olmuştu ..onla alakası yoktur eminim ..
delta garantili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAİİN -- 6 Aralık 2014; 23:35:18 > -
Benim GM da aynı oldu içindeki anakart ile şarj devresi arasında kalan bölge yanmış kendi kendine -
peki hocam garanti sorun çıkardı mı ? -
Kesinlikle çıkardı 274 tl masraf çıkardı benide çileden çıkardı -
quote:
Orijinalden alıntı: BRAİİN
quote:
Hocam hiçbir tepki vermiyosa %90 donanımsal bir problemdir. telefonda darbe falan varsa garanti sıkıntı çıkaramadım bilir hangi garanti
telefonda darbe ufak bi ezik var yani kırık bi prinç kadar köşesinde ilk aldığım haftası olmuştu ..onla alakası yoktur eminim ..
delta garantili
Hocam arkadasin telefonunda alakası olmamasına rağmen garanti üst taraftaki darbeyi bahane edip kullanıcı hatası demişti inşallah sizi başınıza böyle birşey gelmez -
Her ikiside olabilir, hocam siz telefonun baya bir resmini çekin başınız agrimasin çizik vs olayları çok oluyor çalışan aksanlari belirtin çünkü bi yeri yapıp diğer yeri bozabiliyorlar bol şans -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BRAİİN
quote:
delta garantili
Hocam arkadasin telefonunda alakası olmamasına rağmen garanti üst taraftaki darbeyi bahane edip kullanıcı hatası demişti inşallah sizi başınıza böyle birşey gelmez
hocam yani o ezik darbe bile değil yanlışlıkla yere bastırdım :) ilk aldığım hafta..
-
lg Servisi ile telpa servisini bir tutmamak lazım. Hangi parça sorunlu ise onu isterler eğer bulunamazsa değişim yaparlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: StealheX
Her ikiside olabilir, hocam siz telefonun baya bir resmini çekin başınız agrimasin çizik vs olayları çok oluyor çalışan aksanlari belirtin çünkü bi yeri yapıp diğer yeri bozabiliyorlar bol şans
İnşallah böyle bi durum olmaz kardesim ben gönderdim bu sabah telefonu ..yani dedğiniz gibi bi aksanı çalıstırıp bozacaklarsa direk mahkemelik olurlar.. inşallah sorunsuz alırım .. -
Delta garantisi hocam Fatihte bi yer adresi yalnış anladın :) -
İnşallah hocam olma şansı düşük ama olmuyor mu oluyor geçmiş olsun inşallah sorunsuz teslim alırsınız
Benzer içerikler
- internetsiz radyo dinle
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- mi kumanda vestel klima yok
- tr tools pro ücretsiz kullanıcı adı şifre
- lg g9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X