Şimdi Ara

Android'den sonra (Galaxy S3) hangi WP önerir siniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S3 kullanıyorum, bir sonraki seçimimi WP'den yana kullanmayı düşünüyorum. SD kartı bulunan ve 1,000 TL'yi geçmeyen hangi modeli önerirsiniz?

• Şu an için 735, biraz beklerim derseniz 640 XL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

S3 kullanıyorum, bir sonraki seçimimi WP'den yana kullanmayı düşünüyorum. SD kartı bulunan ve 1,000 TL'yi geçmeyen hangi modeli önerirsiniz?

Sadece dış mekanlarda düzgün fotoğraflar çekerim dersen 1320,iç mekan kalitesi düşük ama dış mekanda kesinlikle çok yüksek.Büyük ekran da istersen ilk tercihim 1320 olsun.Şuana kadar bir sorun yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı biraz düşerse 830.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 535
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

535

Arkadaşın o telefonu aldıktan sonra ilk ve son WP tecrübesi olacaktır,eminim.

• 535 almayın çok çirkin sorunları var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce En İyi Android Launcher?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 925 al güzel telefon tek sıkıntısı pil ve bazen yüksek grafikli oyunlarda fps düşüşü oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

925 al güzel telefon tek sıkıntısı pil ve bazen yüksek grafikli oyunlarda fps düşüşü oluyor.

Bide ısınma sorunu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Phant0mAssassin

quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

925 al güzel telefon tek sıkıntısı pil ve bazen yüksek grafikli oyunlarda fps düşüşü oluyor.

Bide ısınma sorunu var

Hocam ben pek oyun oynamadığım için ısınma yaşamıyorum.
    😉

• 735 al kafan rahat olsun arka kamera 6.7 mp iyi ön kamera 5mp çok iyi ekran 4.7 ne büyük nede küçük ve yeni model olması güncelleme desteğinin daha uzun olacağı anlamına gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 925 olabilir, 1020 olabilir, 830 olabilir.Fiyatlar değişik ama.

• 640 helmeden karar vermeyin derim

• Hicbirini onermem benim canim guzel kardesim. Bide sunu al kafan rahat olsun tarzi yorumlar yapmislar komedi kardesim. WPde hicbi zaman kafan rahat olmaz kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

Hicbirini onermem benim canim guzel kardesim. Bide sunu al kafan rahat olsun tarzi yorumlar yapmislar komedi kardesim. WPde hicbi zaman kafan rahat olmaz kardesim.

• Şu an en mantıklı seçim 735 kesinlikle.
  • 735 hizlial.com da 800 dü en Son bir bakın oraya derim.

• quote:

Hicbirini onermem benim canim guzel kardesim. Bide sunu al kafan rahat olsun tarzi yorumlar yapmislar komedi kardesim. WPde hicbi zaman kafan rahat olmaz kardesim.

Çok boş konuşuyorsun canım kardeşim hatta çok gereksiz konuşuyorsun güzel kardeşim hatta inanılmaz da gereksiz birisin kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

quote:

Çok boş konuşuyorsun canım kardeşim hatta çok gereksiz konuşuyorsun güzel kardeşim hatta inanılmaz da gereksiz birisin kardeşim

Arkadaşlar herkes şu GOTHAM CİTY denen elemana blok atsın,forum yönetimi 4 gün ceza verip yeniden foruma geri getiriyor bu elemanı,basın bloğu ve görmezden gelin

• 735 olabilir. Buyuk ekran benim icin sorun olmaz diyorsaniz zenfone 6 bakabilirsiniz. Cift sim kart destegi ve pili ile gayet guzel telefondur. Ama kamerasi camur gibi. Sus olsun diye konmus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.