< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Android dünyasının amiral gemisi Samsung Galaxy S23 Ultra tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)
-
-
Tamam o biliniyor fakat döküm işini Samsung mu yaptı TSMC mi bunun sorgulaması yapılıyor, bence tsmc. Qualcoom hem Samsung a hemde tsmc döküm için para ödemez tsmc olduğunu düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel diyorsun da s22 128gb ile başlıyordu baz modeli, s23 ün baz modeli 256gb zaten, dolayısı ile 8gb ile geliyor. Şuan çıkan çoğu amiral seri 8gb ile başlayıp 12-16 diye gidiyor, yani günümüz standartı bu. Ayrıca cihazları olabildiğince ucuz yapmaları gerekiyor ve normal bir kullanıcının da 12gb rame ihtiyacı yok. Dolayısı ile 8gb modeli alıp gidiyor. Lazımsa ultra modeli al diyor çoğu firmada olduğu gibi.
Batarya olayına katılıyorum, fakat tüm serinin bataryalarını tek bir fabrika ürettiği için (samsung sdi) bana öyle geliyor ki üstün bir batarya ile donatamıyorlar talebe yetişmek için. Bidiğim kadarı ile belirli bir değerin üstünde tek batarya kurtarmıyor ve ikili veya daha fazla batarya gerekiyor bu da iki katı üretim demek. Düz modele bence 45w yeterli ama üst modellerde daha fazlası gerek.
Samsung 3nm üretimde haberlere göre tmsc yi yakaladığını söylüyorlar. Bakalım batarya testleri çıktığında samsung üretim çiplerin verimliliğini görücez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 1 Şubat 2023; 23:03:06 >
-
Hocam ne demek üstün bir batarya ile donatamıyor bunların MİLYAR dolarlık arge yatırımları var. Hiç olmadı daha küçük bir fabrika açıp sadece sayılı modele üretirler ama onu da yapmıyorlar
-
Yillarca samsung note kullanici idim. Kalemi iyi tabiki.ama bu sarj olayi baya kotu. Piyasada bu ozellik ve batarya ile neredeyse ceyrek fiyattan alirsiniz. Ve batarya omru mukemmel. Bu samsung lar daha sarjdan cikitigi an %99 oluyor neredeyse
ben peynir kredisinin çıkacağı günü bekliyorum. "kahvaltılık kredisi, bir aylık peynir ve yumurtanız ilk elden bankamızdan. daha sonra çok düşük faizle (%31+) kira öder gibi ödeyin😊😊"
-
simdi baktim fiyatina 1455CAD mis oha dedim kim bukadar para verirde alir ki
Çok haklısınız bence bu doyuma ulaşılalı çok oluyor, S7 kullanıyorum 4GB RAM var ve batarya dışında hiçbir şikayetim yok, kamerası bile gayet iyi sonuç veriyor.
-
Galaxy S22 serisinde pilin kötü olmasının başlıca sebebi dökümünün Samsung tarafından yapılmasıydı. Fakat iddiaların aksine “for Galaxy” ibaresi taşıyan işlemcilerin dökümünün de TSMC tarafından yapıldığı kesinleşti. Galaxy S23 her anlamda iyi bir cihaz. Elimdeki iPhone 14 Plus’ı sattıracak bana. Aklımdaki model Galaxy S23+. Sebebi de ekran çözünürlüğünün oyunlarda daha iyi sonuç verecek olması. RAM konusunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Hayatımda ilk kez bir Samsung cihaza gerçekten olmuş notu verdim. Üstelik bu cihaz Galaxy S6 serisinden beri Samsung’un çipset (Exynos-Snapdragon) ayrımı yapmadan çıkardığı ilk seri. Bu sayede çipsetler yüzünden ayrı ayrı güncelleme yayınlamak zorunda da kalmayacak ve güncellemeler çok daha hızlı bir biçimde gelecek. Zaten 4+1 güncellemeyi de hesaba katarsak Galaxy S23 yıllar sonra Samsung’un çıkardığı en sorunsuz model olacak gibi duruyor. Kullanıcı deneyimleri bir ortaya çıksın görürüz.
gizmochinaSnapdragon 8 Gen 2 For Galaxy Announced Aboard the Galaxy S23 Series: Here's How it Differs - Gizmochinahttps://www.gizmochina.com/2023/02/01/snapdragon-8-gen-2-for-galaxy-announced-aboard-galaxy-s23-series-how-it-differs/?amp=1
https://www.zdnet.com/google-amp/article/what-is-the-qualcomm-snapdragon-8-gen-2-for-galaxy-everything-you-need-to-know/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne düşünüyorsunuz diye sorulmuş. Bu fiyatlarla kalemi sokacak bir yer olmasa da olurmuş. Fiyat ile sokuluyor zaten yeterince. Bakmakla yetiniyoruz sadece.
Samsung cihaz tanitim donemlerinde yurtdisinda cok iyi kampanyalar yapiyor. Onsiparis verdim, Google Fi operatoru ile 4 ay kullanma sartiyla Unlocked-512GB Galaxy S23 Ultra yi 600 dolara siparis verdim. Google Fi hat aylik 20 dolar.
-
günah?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hay ben sizin günah algınıza
500 mA mi kurtaracak ? Sanmam
Kamera 1inc olacaktı olmamış sensör Sony kadar kaliteli mi tartisilir lens konusu hala parasini hakediyormu bilinmez 4k 60fps ile sınırlı , ama 200 MP yersen Samsung devrimsel hicbise yapmamış bide 50bin ister şimdi tr de
Zort
Kesinlikle fiyatını haketmeyen, dandik bir cihaz olmuş. DAĞ fare doğurdu.
-
Bu saatten sonra katlanabilir telefonlara yönelmek gerek.
Yeni normal cihazlarda yenilik biteli çok oldu.
-
S26 ultra satışa çıktığında s23 ultrayı anca alabiliriz herhalde
-
Evet kredi brikime engel oldugu icin fakirlerin daha fakir olmasina yol aciyo. O yuzden fakirligin olmadigi ulkelerde faiz dusuk ve bazilarinda %0
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X