Şimdi Ara

Android dünyasının amiral gemisi Samsung Galaxy S23 Ultra tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
5.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Algı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burada sadece donanimindaki yenilikler yaziyo. Yazılımdaki yenilikler ve özellikler es geçmemek lazim

• Ultra ve plus versiyonlar müthiş aletler.

Ayfon oyuncağına bin basar.

• Ben hala a70 kullanırken bunlar bir yandan hızlıca yenisini çıkarıyor. 😂

• Ekran 240 Hz, Youtube, Instagram v.s. 30 kare olduğu için yağ gibi akması gereken bir video açacaksın 20 kare oynatacak, akıcı izlenmeyecek. İstediğin donanımı koy, içinde Android olduğu sürece basit bir videoyu bile kusurlu oynatacak... yazık.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Hocam siz daha iyisini bilirsiniz de bende 14 Plus olsa onu satıp S23+ almazdım. Değeri çok hızlı düşüyor Samsung'ların ama Apple yıllandıkça değeri artıyor. 2. olarak 14 Plus'ta 1284 x 2778 çözünürlük var sanırım Samsung'a geçince kayda değer performans ortaya çıkmayabilir. Hz olayına girmiyorum o konuda Iphone geridedir.

• sreylare kullanıcısına yanıt
    Bir süre beklemede kalacağım. Hemen atlamam zaten. iPhone 14 Plus çok iyi. 120 Hz fetişisti değilseniz her anlamda mükemmel. Pil ömrünü efsane. Şu anda pil seviyem %54’te ve aldığım ekran süresi 8 saat 50 dakika. Ekran parlaklığı yüzde 30 civarında ve sadece Wi-Fi açık. Alırsam plus değil düz modeli seçeceğim. Fiyat farkı çok fazla geldi. Hem çözünürlük de aynı olduğu için baz moden ekranı daha keskin görüntü verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 2 Şubat 2023; 15:59:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Burak kullanıcısına yanıt
    enflasyonist ortamda istesen de birikim yapamazsın.
    ev/araba sahibi olabilmek için kredi şart

• Önemli olanın mah değeri olmadığını bir türlü anlamadınız pil konusunda en önemli olan tüketimdir yani elimizde bir telefon var ve 5000mah yani 5ah bataryaya sahip ve bu telefon pubg oynarken saatte 1ah tüketsin ani 1000mah 5saat sonra bitti ,bir telefonda 3500mah olsun yani 3.5ah ve pubg oynarken saatte 0.3ah 300mah tüketsin olur sana 11.6 saat telefonlarda pilden önemlisi verimliliktir işlemci,grafik işlemci,ekran,sensörler vb. bunların ne kadar az güç tükettiğidir inşallah anlamışsındır.

• s22 ultranın ön kamerası 40 mp iken s23 ultranın 12 mp olması enteresan sırf bu yüzden almayacam bunu s22 ultradan çok memnunum s23 ultra gereksiz hem de 12mp kamerası ile mide bulanıyor resmen

• 12 MP ön kamera ile nasıl 8k video çekecek. 8 k için en az 33.3 sensör şart

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Siz telefonda oyun oynuyordunuz sanırım. Oyun için düz model yerine plus yada ultra model almanız hem ısı dağılımı, hem ekran boyutu hem de batarya açısından daha mantıklı.

• Hayatta almam bu fiyatlara.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    O mantıkla iPhone 14 Plus aldım. Fakat iPhone SE’den geçince kürek gibi geldi. iPhone SE pili üzüyordu falan ama taşınabilirlik ve kullanım ergonomisi olarak fersah fersah ileride. Apple keşke iPhone XS kasasında bir iPhone SE çıkarsa. Arkadaşımda iPhone XS var. Ekran boyutu, taşınabilirlik ve kullanım ergonomisi olarak belki şimdiye kadarki en ideal cihaz. 6 inç üzeri tek elle kullanımı tamamen öldürüyor. Özellikle uzanırken rahatça tek elle kullanmak imkansız. Ekranın üst kısımlarına dokunmak imkansız. Mecbur çift elle kullanıyorsunuz.

• Valla uygun olursa dediğin gibi 60 ay 5 yıl yapar. En baba telefonu alıp 5 sene rahat kullanırsın ki samsung bile 5 yıl güncelleme sözü vermiş. Demem o ki 40 bin tl / 60 ay desen aylık 666 tl yapıyor. Çok ufak faz bindirse aylık 700tl olsun diyelim. 5 sene boyunca her ay 700tl ödeyeceksin sabit olarak. Bu şekilde 14 pro max veya samsungun s23 ultra sını alıp 5 sene boyunca sabit 700tl ödeyip kullanmak gayet cazip haline geliyor. Ki bu maaş zamları artınca daha da ucuz kalacak 700tl. Bugün 12 bin maaş alırken 5 sene sonra alacaksın 20 22 bin lira maaş belki daha fazla.

• 5000'lik pil bu canavarı kesmez bence.

• 13 promaxtan s23 ultraya geçilir mi ? Objektif yorumlarınızı bekliyorum. Başı günler uzun süreli oyun oynuyorum. Öncesinde note 10+ note8 kullandım daha öncesinde iPhone kullanmıştım hep. Açıkçası spenin eksikliğini de yoğun şekilde hissediyorum büyük kolaylık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • General Mobile GM 22 Pro akarrr :D :D :D

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Irlandada 512gb 1450 euro. S20fe telefonu 305 euro sayiyor. 1145 euroya s23 ultra veriyor yani.

Pahali gibi ya

• kuasudba kullanıcısına yanıt
    Diyelimki yapabildin yaptigin birikimde krediye gidicek. Bisekilde secimden sonra yonetim degisip paranin degeri yukseldiginde aldigin kredi yi odemek cok zorlasicak. Bu sekde olunca daha önceden kredi cekmisler ekonomi duzelmesine ramen parasiz kalmis olucak

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.