Şimdi Ara

Android dünyasının en hızlısı Vivo Xplay 3S olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yav şu donanımlara 720p ekrana koyun da şu telefonları bir rahatlasın hatta uçurun. her yeni versiyonda sırf şu ekran çözünürlüğü sevdasına telefonların performansı gıdım gıdım yükseliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

O değil adamlar 2K Ekranlı S800 kullanan telefonu En hızlı android ilan ettiler ya la..Abi, Note 3 LTE diye bi versiyon varmış duydunuz mu aynı özelliklerde FHD ekran taşıyormuş 2K değil. Veya Xperia Z1Mini var 720P ekranda adreno 330 taşıyan. Nereye hızlı ya, Adreno 330 nasıl beslesin 2K çözünürlüğü. En net telefonu olabilir ama kesinlikle en hızlısı değil.

Sana kalsa hızlı olsun diye 360x240 ekrana S800 koysunlar. Haberde üst seviye telefonlar arasında donanım olarak en hızlısından bahsedilmiş. Ekran çözünürlüğü her ne kadar yavaşlatsa da. Ayrıca S800 diye nitelendirmeyin işlemciyi. S800'ün 5 farklı versiyonu var ve haberde bahsedilen en son çıkan 8974AB. Adreno 330'da standart versiyonundan çok daha hızlı 450mhz-550mhz %20-25 civarında hız artışı var. Arttırılan çözünürlükte 2 katı yani 2160p değil 1440p. Rahat rahat götürür bu telefonu bu işlemci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marquis-de-Sade. -- 14 Kasım 2013; 10:24:57 >

• Buna ios yükleyeceksin tadından yenmez..

• Arkadaşlar yapıcak birşey yok bu firmalar tamamen milleti kaziklamak için böyle ekranlar kullaniyor.Yapmamiz gereken almayın! Her ne olursa olsun kişisel tepki koyun ve ve almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil konusunda da bir güzellik yapsalar artık,gerçekten ekran ve işlemci dışında gelişen bir şey yok.

• Benim pc FHD değil, bismillah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın alabilme gücüne ve olanaklarına sahip olamadıktan sonra ben ne yapayım bu ürünü. Bu ülkede böyle vergi, gümrük ve işsizlik varken biz daha çook "öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan(kavuşmadan)" şarkısını dilimize dolarız...

• quote:

Orijinalden alıntı: haymatloshan

Pil konusunda da bir güzellik yapsalar artık,gerçekten ekran ve işlemci dışında gelişen bir şey yok.

esnek katlanabilir karbon nano tub batarya yaptilar. yakin gelecekde katlanabilir ekranlarla cok farkli cihazlar gelebilir

• Android'in içine sı***lar vallaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

O değil adamlar 2K Ekranlı S800 kullanan telefonu En hızlı android ilan ettiler ya la..

Abi, Note 3 LTE diye bi versiyon varmış duydunuz mu aynı özelliklerde FHD ekran taşıyormuş 2K değil. Veya Xperia Z1Mini var 720P ekranda adreno 330 taşıyan. Nereye hızlı ya, Adreno 330 nasıl beslesin 2K çözünürlüğü. En net telefonu olabilir ama kesinlikle en hızlısı değil.

Madem bilmiyosun konuşma, koskoca şirketler bunu düşünemeyecek herhalde he aynştayn? Bu güncellenmiş bir S800 canım, diğerlerinden daha hızlı. 2K da aynı performansı verebilirler ancak en hızlısı gene de 8974AB serisi

Zorla yazdırmıyorlar boşver sadece oku sen

Peki canım sen evinde daha belkide 2-4K TV yokken git 5.5 / 5.7 inç ekranında 2K seyret.

GPUyu da 533 mhzden 550 mhz'e çıkardığında performansın 2ye katlanacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. FHD ile Aradaki piksel farkı tam 1,7 kat. Adreno 330 o ekranı besler, nasıl besler biliyor musun? 2bin saydığın telefonda Angry Birds veya Dr.Driving gibi oynamak zorunda kalırsan, o zaman anlarsın. Hadi o oyunda bi GTA Vice aç, Asphalt 8 veya RR3 aç..

Oynatmaz demiyorum. Benim Xperia L kadar akıcı oynatır

• ne androidmiş arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.