Şimdi Ara

ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.101
Cevap
42
Favori
188.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asdert67

nasıl???

kumanda üzerinden menüye gir search disk setup kumandadan ttx bas frakans listesi çıkar frakansın üzerinde basılı tut bir menü çıkar set position gel sinyali görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 18 Mart 2014; 14:09:01 >
  • Arkadaşlar sizde hazır yedeklenmiş kanal listesi varsa upload edebilirmisiniz format attım yedeği almamıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arafataras

Arkadaşlar sizde hazır yedeklenmiş kanal listesi varsa upload edebilirmisiniz format attım yedeği almamıştım

Benim kendi kullandığım kanal listesi bu buyrun ;http://www78.zippyshare.com/v/88449011/file.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

quote:

Arkadaşlar sizde hazır yedeklenmiş kanal listesi varsa upload edebilirmisiniz format attım yedeği almamıştım

Benim kendi kullandığım kanal listesi bu buyrun ;http://www78.zippyshare.com/v/88449011/file.html

yedeği dvb databese bölümünden eskisi gibi atıyoruz deyilmi saygılar

• munib kullanıcısına yanıt
    Evet aynı yöntemle atıyoruz.
  • Teşekkürler şahin kardeş beni zahmet işten kurtardın

• root lu cihaza tam yazma yetkisi nasıl oluyor.bazı dosyaları kopyala yapıştır yapmıyor saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 19 Mart 2014; 15:56:47 >
  • Arkadaşlar bu cihaza xbmc kuruluyor galiba performansı nasıl merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @arafataras Rica ederim.

@munibhttp://www74.zippyshare.com/v/16478854/file.html verdiğim linkten root explorer'ı indirin. Kopyalamak istediğiniz dosyayı bulup üstüne uzun basarak copy deyin. Sonrasında yapıştırmak istediğiniz dosyaya gelin. Aşağıdaki resimde üstte "Mount R/W" yazısı var. Ona tıklayın yapıştırma işlemini gerçekleştirin.

ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ

@ugur1706 Evet kurulu geliyor zaten. Performansı da gayet iyi. 9gag, Discovery Networks, Espn, Youtube gibi add onları kullanıyorum çok rahat bir şekilde. Vakit bulduğumda Türk eklentilerini de ekliycem. Bir de sportsdevil ve icefilms'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 19 Mart 2014; 18:24:46 >

• quote:

sağolasın kardeş resimdeki yere kadar sonunda geldim

ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 20 Mart 2014; 11:30:15 >
  • Munib kardeş tvheaded kurulumunu bana ayrıntılı yazsana

• quote:

Munib kardeş tvheaded kurulumunu bana ayrıntılı yazsana

takinin verdiği tvheaded linki içinde türkçe açıklama var taki türkçe biliyor
    http://www61.zippyshare.com/v/83043115/file.html
    taki cihazın kernel source sini istedi ben bilmiyom biliyorsan takiye yaz çok yardımcı oluyor
    şahin ustam daha iyi biliyor
    burdan takinin meşajlarını takip et bu şekilde kurabilirsin
    http://tvdroid.info/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 22 Mart 2014; 12:16:03 >

• Takiye yazdım bi ara dvbs-2 desteği olan xbmc gördüm ama bizim cihazın tuneri ile uyumlu değilmi bilmiyorum uygun driver bulunursa bu sıkıntıdan kurtuluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dax

arkadaslar anladigim kadariyla cihazda tuner problemi var sharp tunerli bir model varmi link verebilirmisiniz

sharp tunner dahamı iyi oluyor. bende araştırıyorum da şöyle bir model buldum. anlayan arkadaşlar bir bakarsa sevinirim.

• Gördüğüm kadar ile onun tuneride avl6211 bizim cihazlarda avl6211 araştırdım diğer markalarda avl6211 galiba androide iyi uyum sağlıyor driver felan uğraştırmıyor. Avl6211 tuner kore üretimi her firma kendi box cihazına port ediyor
    Almak isteyen vivoboxa baksın daha stabil bide bis key ccam var şifre kırar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arafataras -- 23 Mart 2014; 18:15:26 >
  • quote:

Gördüğüm kadar ile onun tuneride avl6211 bizim cihazlarda avl6211 araştırdım diğer markalarda avl6211 galiba androide iyi uyum sağlıyor driver felan uğraştırmıyor. Avl6211 tuner kore üretimi her firma kendi box cihazına port ediyor
    Almak isteyen vivoboxa baksın daha stabil bide bis key ccam var şifre kırar

Link goremedim

• Aliexpress sitesine gir arama bölümünden vivobox yaz karşına çıkar

• arafataras A kullanıcısına yanıt
    Eğer doğru gördüysem vivobox'ın android yüklü cihazı 170-200 dolar civarında. Android olmadan düz uydu alıcılı Fta cihazları ise 126 dolar civarında. Fiyat/performans olarak pek mantıklı seçim gibi gelmedi bana.
    Bizim cihazlar 85 dolar arada 100 dolardan fazla fark var. Risk alıp vivo alınacağına, yerli android uydu cihazı alınabilir(malesef üzülerek söylüyorum ki. ayrıca kesinlikle de tavsiye etmem).
    Kaldı ki cihazlara geliştirmeler hala devam ediyor. Ben böyle düşünürdüm.
    Bu arada tunerle ilgili sorular geliyor. Ben anlamam hangisi daha iyi yada fark var mı bilmiyorum ama ben yayınları kesintisiz şekilde izliyorum onu soruyorsanız.
  • quote:

Eğer doğru gördüysem vivobox'ın android yüklü cihazı 170-200 dolar civarında. Android olmadan düz uydu alıcılı Fta cihazları ise 126 dolar civarında. Fiyat/performans olarak pek mantıklı seçim gibi gelmedi bana.
    Bizim cihazlar 85 dolar arada 100 dolardan fazla fark var. Risk alıp vivo alınacağına, yerli android uydu cihazı alınabilir(malesef üzülerek söylüyorum ki. ayrıca kesinlikle de tavsiye etmem).
    Kaldı ki cihazlara geliştirmeler hala devam ediyor. Ben böyle düşünürdüm.
    Bu arada tunerle ilgili sorular geliyor. Ben anlamam hangisi daha iyi yada fark var mı bilmiyorum ama ben yayınları kesintisiz şekilde izliyorum onu soruyorsanız.

Vivobox İ3 aldım. Fakat aynı sorunlar onda da var.
    Görüntüde takılma seste cızırtı vs.
    Bende Sahin arkadaşa katılıyorum.Yüksek meblağ'lı paralar verilmez. onun yerine yerli android cihaz alınabilir.

• hele biraz daha bekleyelim yeni yazılım çıkar ümütlüyüm
    cihazdan fiyatına göre memnunum ses görüntü sorunu yok
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.