Bildirim
Android'e Exchange kurulumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
touchdown'u dene.... -
exchange kurulumu için bir şey yapmana gerek yok mail ikonuna tıkla username ve parolanı gir hiç bir şeyi değiştirme otomatik alıyo ayarları. -
almadı dostum, hata veriyor
iphoneda dediğin gibi oluyrdu da bunda beceremedik
touchdowna bakayım bi -
E-posta istemcisini açıp menüden "hesap ekle" seçenegiğini seçin.
Tanımlayacağınız e-posta adresini ve şifrenizi girdikten sonra "manuel kurulum" tuşuna basın, gelen ekranda Exchange seçeneğini seçin ve ekrandaki direktifleri takip edin.
Hepsi bukadar.
Not: Android 2.1 için tarif ettim ama diğer versiyonlarda da benze şekilde yapılıyor. (Bazı telefonlarda Exchange yerine "Kurumsal" seçeneği de çıkabiliyor).
Kolay gelsin, -
Ben HTC nin kendi mail client ını çalıştıramadım. Security Policy uyuşmazlığı verdi. Bunun üzerine Toucdown indirdim ve gayet çalıştırdım. Ayrıca RoadSync da iyi bir Exchange client bildiğim kadarıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle fly free -- 27 Mayıs 2011; 11:22:40 > -
ayarlar altında hesap ve senkronizayonda hesap ekle deyip exchange seçeneğini seçin. istenen yerlere exchange hesabına bağlı olan e posta adresinizi ve parolanızı yazın. (ör: ben itü mensubuyum ve itü e-postamı girdim) manuel ayar seçeneğine gelin. sunucu adresi ve etki alanını girin. diğer seçenekler zaten dolu olarak geliyor. sonra next next mantğıyla ilerleyin ve kurulumu bitir deyin. ben htc wilfire s te androi 2.3 sürümünü kullanıyorum. onda böyle. diğerlerinde de pek pazla fark olacağını sanmam.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- bugreport nedir
- fm 24 touch android çıkacak mı
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- tecno nerenin malı
- kayıp telefon bulma
- mediatek dimensity 9300+
- infinix hot 40i özellikleri
- snapdragon 680
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X