Şimdi Ara

Android browser'ı pc/windows sürümü browser olarak göstermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz web siteleri browser'dan gelen header'ları(user/agent kısmını) okuyor ve mobil bir cihazın browser'ı ile talep geldiyse otomatikman m.xyz.com gibi mobil versiyonlara yönlendiriyor otomatik olarak. Ben android cihazımdan(gs2) bu sitelerin full boyutta flashlı vs. hallerini görüntülemek istediğim için bu kısıtlamayı aşmak istiyorum. Dolayısıyla çözüm browser'ı modlayarak olabilir gibi geldi. Bunun hali hazırda
    bir yöntemi var mıdır acaba ?

Edit : Bu arada ekleyeyim, browser'a about:debug yazıp ayarlara girince debug ayarları çıkıyor. Eski sürümlerde burdan User agent desktop olarak ayarlanabiliyormuş ama 2.3.5 sürümünde debug ayarları çıkmasına rağmen öyle bir ayar çıkmadı malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 29 Aralık 2011; 13:10:00 >

• Opera falan kullansan? İlk girdikten sonra tekrar adres çubuğundan silince mobile ile başlayan adresi normal olarak giriyor. Sen hiç uğraşmadan hep bilgisayardan girermiş gibi istiyorsan onu bilmiyorum maalesef
  • O olay web sitesinin kodlamasına bağlı olarak değişir, eğer user agent'ı android/ios olan cihazları sürekli yönlendirmesi için direktif koydularsa malesef silinse de girmez.
    En iyi yöntem user agent string'ini bir şekilde değiştirip sayfaların pc gibi yüklenmesini sağlamak gibime geliyor.
  • Arkadaşlar android changeloglardan yeni ayar parametresini buldum. Gingerbread telefonlarda browser'a about:debug değil about:useragent yazmak gerekiyormuş.
    Bunu yazdığınızda cihazın user agent'ını seçebiliyor cihazı başka bir cihazmış gibi gösterebilirsiniz. Desktop seçince tüm siteler full halleriyle açılıyor bilginize.
    Umarım benim dışımda da bir çok kişinin işine yarar bu bilgi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Arkadaşlar android changeloglardan yeni ayar parametresini buldum. Gingerbread telefonlarda browser'a about:debug değil about:useragent yazmak gerekiyormuş.
    Bunu yazdığınızda cihazın user agent'ını seçebiliyor cihazı başka bir cihazmış gibi gösterebilirsiniz. Desktop seçince tüm siteler full halleriyle açılıyor bilginize.
    Umarım benim dışımda da bir çok kişinin işine yarar bu bilgi.

bu iyi oldu

teşekkürler

üstelik flash desteği olmadığı söylenen Muhteşem Gio bu şekilde youtube videolarını bile açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Ağustos 2012; 14:31:08 >

• Boat browserda sırf bu işlem için ayar bölümü var. UA ayarlayarak, masaüstü, android, iOS, İE, Firefox, iPad gibi görüntülemesini sağlıyorsunuz
  • Dolphin kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dolphin daha çok tavsiye ediliyor sanırım.

file explorer olarak ne önerirsiniz ?
  • Faydalı paylaşım teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

dolphin daha çok tavsiye ediliyor sanırım.

Ben de Dolphin'e bir türlü ısınamadım

Dosya yöneticisi olarak ise favorim Solid Explorer

• quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

hemen baktım da betası var... 5k kullanıcı

ES File Explorer File Manager var önerilerde, 200k kullanıcı ve 4.5 yıldız...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

hemen baktım da betası var... 5k kullanıcı

ES File Explorer File Manager var önerilerde, 200k kullanıcı ve 4.5 yıldız...

Beta olmasına rağmen bu kadar iyiyse tam sürüm olduğunda düşünün. Türkçe desteği daha yeni geldi, zamanla kullanıcısı artacaktır. Kullanışlılık ve görünüm olrak diğerlerinden çok farklı bir dosya yöneticisi. Uygulamadan çıktığınızda gereksiz yere arkada çalışmıyor, bu da bir artısı

• Arkadaşlar konum eski, artık neredeyse tüm browserların ayar menüsünden user agent rahatça seçilebiliyor. Eskiden böyle uğraştırıyordu biraz.
    Ics'den sonra android'in kendi browser'ının menüsüne de geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.