Şimdi Ara

Microsoft, Windows 7'deki virüs yazılımı Security Essentials'ı artık güncellemeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Microsoft, Windows 7 işletim sistemi için desteğini gelecek yılın Ocak ayında sonlandıracağını açıklamıştı. Şirket bu işletim sisteminde yer alan ücretsiz antivirüs yazılımı Security Essentials'ın da fişini çekmeye hazırlanıyor.

Ayrıca Bkz.Apple'ın iPhone 11 üretimini yüzde 25 azaltacağı iddia ediliyor

Yeni antivirüs güncellemesi almayacak

Şirket 22 Ekim 2009 tarihinde ilk olarak piyasaya sürdüğü Windows 7'ye, hala yüzde 25 civarında bir pazar payı olmasına rağmen desteğini sonlandıracak. Bu işletim sisteminde yer alan ve Microsoft'un kendisinin geliştirdiği ücretsiz antivirüs yazılımı Security Essentials da, 14 Ocak 2020 tarihinden itibaren yeni antivirüs güncellemeleri almayacak. Şirketin, güncelleme desteğini sonlandırdıktan sonra, Security Essentials'ı tamamen emekliye ayırıp ayırmayacağı ise henüz belli değil.

Ancak bu haber Windows 7 işletim sisteminin virüslere karşı savunmasız kalacağı anlamına gelmiyor. Zira Avast Antivirus gibi ücretsiz yazılımlar da dahil olmak üzere birçok antivirüs programı Windows 7'yi bir süre daha desteklemeye devam edecek. Böylece kullanıcılar Security Essentials'ın boşluğunu diğer yazılımlarla doldurabilecekler. Microsoft Security Essentials 2009 yılından beri kullanılmaktaydı ve Windows 10 ile birlikte ise antivirüs koruması olarak Windows Defender yazılımı cihazlarımıza yüklü geliyor.

• Sırf ilgi çekmek için antivirüs yazılımı yerine virüs yazılımı demek de ne bileyim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne büyük kayıp.

• XP yi internet tarayıcıları desteği kesene kadar kullanmıştım 7 de öyle olur. Belki o arada telefon tablet için yapılmış bilgisayar için mobilden uydurma boktan Win 10 yerine düzgün bir 11 mi olur 12 mi iyi birşey yaparlar umut işte

• tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    11 veya 12 gelmeyecek.

• Desenize Avast veri casusluğuna devam edecek. Meydan ona kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.