Şimdi Ara

Microsoft'un son Windows 11 güncellemesi Copilot'u yanlışlıkla sildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft'un son Windows 11 güncellemesi Copilot'u yanlışlıkla sildi
    Microsoft'un 11 Mart'ta yayınladığı en son Windows 11 güncellemesi bazı bilgisayarlarda Copilot uygulamasının "kazara" silinmesine yol açtı. Kullanıcıların bildirdiğine göre söz konusu güncelleme, Copilot kısayolunun görev çubuğundan kaldırılmasına ve uygulamanın sistemden silinmesine neden oluyor.

Ayrıca Bkz.Windows 11 için yayınlanan Mart güncellemesi hata kaynıyor: Kabusa dönüştü!

Microsoft, Mart ayı Windows 11 güncellemesi için yaptığı açıklamada bu sorunu kabul ederek bazı cihazların etkilendiğini ve düzeltme çalışmalarına başlandığını duyurdu. Şirket bu sorunla karşılaşan kullanıcıların Copilot uygulamasını Microsoft Store'dan yeniden yükleyip manuel olarak görev çubuğuna sabitleyebileceklerini söylüyor.

Microsoft'un son Windows 11 güncellemesi Copilot'u yanlışlıkla sildi

Copilot'u kullanmayanlar sevindi

Yapay zeka destekli asistanı kullanmayan bazı Windows 11 kullanıcılarının ise bu hatayı memnuniyetle karşıladığını belirtelim. Microsoft özellikle son 1 yıldır Copilot uygulamasını durmadan geliştiriyor. İlk olarak, web uygulaması yerine yerel bir uygulama sunuldu. Ayrıca artık klavye kısayolu ile hızlıca sesli komut verilebiliyor.

Yazılım devi aynı zamanda 4 Nisan'da düzenleyeceği özel bir etkinlikte Copilot'a yönelik ek güncellemeleri tanıtmayı planlıyor. Akıllı asistanın yeni özellikleri Microsoft AI CEO'su Mustafa Suleyman tarafından açıklanacak. Tüm bunlara ek olarak, Microsoft'un OpenAI ile rekabet edecek kendi yapay zeka modellerini geliştirdiği de konuşuluyor.

Kaynak:https://www.theverge.com/news/631053/microsoft-windows-11-update-uninstall-copilot

• Her güncelleme sonrası sistem ayarlarımı bile bozacak kadar beyinsiz bir işletim sisteminden fazlasını bekleyemezsin zaten

Arkadaş kendi ayarlarını unutan işletim sistemi mi olur ulan

Androide güncelleme yapınca playstore şifresini unutması gibi bişey lan bu

• Normalde kullanmam hep orda dururdu, geçen kullanayım dedim bulamadım. Bende de silmiş demek ki. Tüm dünyada iş ve insan kalitesi düşüyor gitgide.

• Sonunda güncellemeler bir işe yaramış

• Update kapattım. En iyisi. Sorunsuz Windows şuan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlışlık değildi, Office 360'a entegre edip satmayı planlamışlardı ama DeepSeek tüm.planları bozdu.

• Microsoft bu işin iyice b.k unu çıkardı 24h2 faciasını saymıyorum bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.