Şimdi Ara

Windows Phone ye APK Gibi Oyun Yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
18.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Marketi Açalım Uygulamalar + Oyunlardan Bir Uygulama Veya Oyun Seçelim . (www.windowsphone.com)

Ben Asphat 8: Airborne yi Seçtim

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/asphalt-8-airborne/3a9e6a13-433b-495d-879e-d4704fb40703 Link Bu

Linkin Sonuna /xap?apptype=regular ı Ekleyince Bilgisayarınıza Xap Olarak İniyor Andoriddeki APK Gibi :)

Örneğin :www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/asphalt-8-airborne/3a9e6a13-433b-495d-879e-d4704fb40703/xap?apptype=regular

Daha Sonra Bunu Hafıza Kartına Atın . Hafıza Kartını Telefonunuza Takın Ve Telefonu Yeniden Başlatın . Telefon Açılınca 1-2 Dakika Bekledikten Sonra Mağazaya Girin Ve SD karta Dokunun Uygulamaya Tıklayın Ve Kurulmasını Bekleyin .
    Edit : Telefonum Lumia 820 İşe Yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan.1297 -- 4 Ocak 2014; 14:29:11 >

• Muhtemelen yine deneme sürümü olarak iner, çünkü telefonu açarken belirlediğin hesaba geçmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Ücretli Oyunları Denemedim Şu An Bir Yerde Gördüm Burda Paylaşılmamıştı Paylaşıyım Dedim Dungeon Hunter 4 ü Bu Şekilde İndirdim. Windows Phonenin PC Den Uygulama Yüklemesini Bu Şekilde Developer Üyeliği Olmadan Yapabiliriz.
  • olmuyor, ancak büyük boyutlu oyunlar yüklerken iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 4 Ocak 2014; 14:00:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

olmuyor, ancak büyük boyutlu oyunlar yüklerken iyi olur
    başlığı değiştirdim o zaman
  • Bu olay zaten yapılabilen bir şeydi fakat ücretli uygulamaları ücretsiz olarak yükleme gibi bir şansınız yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Bu olay zaten yapılabilen bir şeydi fakat ücretli uygulamaları ücretsiz olarak yükleme gibi bir şansınız yok.

Bende Bir Yerde Gördüm Xap ı Pek Çok WP Kullanıcısı Bilmiyor Diye Paylaşıyım Dedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merak etme bende denedim hatta konu açmak üzereyken bir de baktım deneme sürümü olarak açıldı yani yapcan bişey yok kredi kartına mahkumuz şu anlık :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kurabilirsiniz fakat ücretlileri ücretsiz kurma gibi bir durum söz konusu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: amrinas

Merak etme bende denedim hatta konu açmak üzereyken bir de baktım deneme sürümü olarak açıldı yani yapcan bişey yok kredi kartına mahkumuz şu anlık :(

Kredi kartı kullanmıyorsanız ininal karta bir göz atın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan.1297

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

olmuyor, ancak büyük boyutlu oyunlar yüklerken iyi olur
    başlığı değiştirdim o zaman

Şu 512 ramlilere subway surfers falan denedim o olsaydı iyiydi ya

• Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Hocam 512 ramliler hiç mi oyun oynamıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnmlk

quote:

Merak etme bende denedim hatta konu açmak üzereyken bir de baktım deneme sürümü olarak açıldı yani yapcan bişey yok kredi kartına mahkumuz şu anlık :(

İninal karta baktım almayı da düşünüyorum aslında uzun zamandır da migrosa kim gitcek o var yaşda 18 den küçük olduğu için

• quote:

quote:

quote:

İninal karta baktım almayı da düşünüyorum aslında uzun zamandır da migrosa kim gitcek o var yaşda 18 den küçük olduğu için

Hocam kartın özelliği zaten 18 yaş altına verilmesi bende 18 yaş altıyım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam kartın özelliği zaten 18 yaş altına verilmesi bende 18 yaş altıyım

Hadi ya bak b onu bilmiyorum o zaman ben bu hafta alırım onu teşekkürler bilgi için

• oynanıyor ancak uyumlu çıkarsa tamam yüksek boyutlu oyunları beklemiyorumda şu basit subway surfers temple run 2 bile gelmedi yeni alacaksanız 1 gb ram'li olanlardan alın (bu oyunlara gelecek diyorlar ancak bekliyoruz)
  • fark yok
  • 725 i bekleyeceğim hocam o zaman :) yeni seriden 1gb ramli ve 1000 lira altıvolan telefonu alırım. 725 yada 825 diye tahmin ediyorum bende :)
  • Geçen 925 indirimliydi ucuza bulunur şimdi de
  • pekı cihazda hafıza kartı yok ise örneğin 8x o zaman xap'ı nereye atacağız?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.