Şimdi Ara

Android Exchange Mail Push Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benimle aynı sorunu yaşayan varmı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.Sony ericsson xperia neo V cihaz kullanıyorum android 2.3.4 kurulu telefonuma şirket mail ini kurdum sadece gelen kutusuna gelen mailler push olarak geliyor onun dışındaki örnek veriyorum ahmetten gelen mailler için ahmet klasörü sevgiden gelen mailler için sevgi klasörü oluşturdum buraya gelen mailler push olarak düşmüyor oluşturduğum klasörlere tek tek girip güncellediğimde ancak mailleri görebiliyorum.Bunlarıda push olarak almamın bir yolu varmı?

şimdiden teşekkürler.

• android cihazlardaki exchange istemcisinde sadece gelen kutusuna düşen mailleri push olarak alabilirsiniz. ben de exchange hesabı kullanıyorum. daha çok mobil üzerinden kullandığım için tüm maillerim gelen kutusuna düşüyor. böyle birşey yapabilirsiniz. bu eğer mobil exchange sizin için önemliyse android 4.0.3 ve 4.0.4 versiyonlarında exchange düzgün çalışmıyor hata veriyor.
  • yani benim demek istediğim outlook ta olduğu gibi açılan klasörlere düşen mailler o klasörün içine girip yenilemedikçe mail push olarak düşmüyor sadece gelen kutusuna push olarak düşüyor.Bu şekilde kullanabileceğimiz bir program yada seçenek varmı onu sormuşsum epey araştırdım ama bulamadım.
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.