Şimdi Ara

android geçmiş mesajlar gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum şöyle, bir kişi ile konuşurken ondan yeni mesajlar gelince daha önceki mesajlar gözükmüyor. Bunları nasıl geri getirebilirim? Telefonum: note 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Ne demek istediğinizi pek anlamadım ama SMS ile konuşma sırasında 200 mesaj sınırı dolduysa yeni gelen mesaj 201. olacağı için en üstteki mesaj siliniyor ve yeni gelecek mesaja yer açılıyor, böylece eski mesajlar tek tek siliniyor ve 200 mesaj sabit tutuluyor.

Mesajların otomatik silinmesini engellemek için, Menü > Mesajlaşma > Ayarlar > Genel Ayarlar kısmından Eski Mesajları Sil seçeneğini iptal edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Google Chrome

Ne demek istediğinizi pek anlamadım ama SMS ile konuşma sırasında 200 mesaj sınırı dolduysa yeni gelen mesaj 201. olacağı için en üstteki mesaj siliniyor ve yeni gelecek mesaja yer açılıyor, böylece eski mesajlar tek tek siliniyor ve 200 mesaj sabit tutuluyor.

Mesajların otomatik silinmesini engellemek için, Menü > Mesajlaşma > Ayarlar > Genel Ayarlar kısmından Eski Mesajları Sil seçeneğini iptal edin.

Teşekkür ederim demeye çalıştığım buydu. Şimdi eski mesajları silmeyi kapattım fakat silinen eski mesajları görebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sınıfsız

quote:

Orijinalden alıntı: Google Chrome

Ne demek istediğinizi pek anlamadım ama SMS ile konuşma sırasında 200 mesaj sınırı dolduysa yeni gelen mesaj 201. olacağı için en üstteki mesaj siliniyor ve yeni gelecek mesaja yer açılıyor, böylece eski mesajlar tek tek siliniyor ve 200 mesaj sabit tutuluyor.

Teşekkür ederim demeye çalıştığım buydu. Şimdi eski mesajları silmeyi kapattım fakat silinen eski mesajları görebilir miyim?

https://play.google.com/store/apps/details?id=easis.sms.recovery.demo

https://play.google.com/store/apps/details?id=sms.recovery

Bu uygulamalar işinizi görebilir; şayet ikiside root istiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.