Şimdi Ara

silinen uygulama tekrar çıkıyor ya da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

itunes ile istemediğim uygulamaları kaldırıyorum. soldaki apps ten de sağ tık, delete - çöp kutusu seçiyorum. siliyorum.

telefona tıklayınca apps kısmında ekran görüntüsünden ve solda silmek istediğim uygulamayı siliyorum.

sync yapınca bazıları geri geliyor . çalışır durumda da oluyor ?????

baktım böyle olmacak siliyorum. başka uygulama eklerken bi bakıyorum bi sayfaya yine yüklemiş o uygulamayı.

pc suit ile uygulamaları atıyorum bazen de....
    onda da bazen atttığım uygulama telefonda gözükmüyor.

ne yapabilirim? ???

• İtunes üzerinde iphone bolumunden app sekmesine girip istemediğiniz programın önündeki seçme işaretini kaldırın. Tekrar sync ettiğinizde program silinmiş olacaktır.
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraLoNe
    İtunes üzerinde iphone bolumunden app sekmesine girip istemediğiniz programın önündeki seçme işaretini kaldırın. Tekrar sync ettiğinizde program silinmiş olacaktır.
    Saygılar...

Arkadaş zaten öyle yapmış;fakat buna rağmen olmamış.
    Geçmiş olsun daha önce hiç duymadığım için yardımcı olamayacağım.
  • Bende de oluyordu bir ara öyle. Applications kısmından da silince bir daha geri gelmiyorlar. Yine de olmazsa belgelerim/itunes klasöründen de silin uygulamayı ozaman olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schumii

Bende de oluyordu bir ara öyle. Applications kısmından da silince bir daha geri gelmiyorlar. Yine de olmazsa belgelerim/itunes klasöründen de silin uygulamayı ozaman olması lazım.

itunes tan soldan app den siliyorum.

belgelerim/müzikler/itunes içinde normal benim istediğim uygulamalar var sadece...
    orada gözükmüyorlar.

acaba pc suit ile açıp , klasörlere girip ordan mı silsem?

hani bazen telefondan kaldırılmış uygulamalar, pc suit ile bakınca klasör içinde bir parcası bişeyi kalmış oluyor ondan mı oluyor acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 1 Haziran 2010; 17:17:00 >
  • 3gs'te var 3g'de var mi bilmiyorum.iphoneden ustunde basili tutup silmeyi denesen belki bir ihtimal isine yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbob
    3gs'te var 3g'de var mi bilmiyorum.iphoneden ustunde basili tutup silmeyi denesen belki bir ihtimal isine yarayabilir.

Var tabii ki;ama iTunes'a bağladığında geri gelebilir.Orada da Cancel Sync dersen halledebilirsin belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyisi itunes kullanmamak galiba...
    pcsuit ile uygulama atmak kaldırmak daha problemsiz olacak ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.