Şimdi Ara

Android için Facebook, sesli mesaj entegrasyonuyla güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sosyal ağ araması yanında sesli mesaj gönderimi ve internet üzerinden sesli görüşme şeklinde iki önemli yenilik daha sunan Facebook, iPhone için sesli görüşme özelliğini sadece ABD'de aktif hale getirirken sesli mesaj özelliğini de yaymaya başladı.

Android için Facebook bugün sesli mesaj özelliğiyle güncellenirken gruplar, sayfalar ve zaman tünelinde hikayelerin paylaşımı, fotoğrafları daha hızlı açma ve görüntüleme şeklinde yenilikler de eklendi. Uygulama indirmeye sunuldu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.katana<> />

• bilgisi olan var mı arkadaşlar ? ; geçen gün biri bana telefondan sesli mesaj gönderdi, facebook üzerinden, mesajlar kısmından sesli mesajın play tuşunu görüyorum tıklıyorum ama dinleme imkanım olmuyor. bunu dinlemem için illa android yada ios yüklü bir telefonum mu olması lazım ? pc den facebook a girince bu mesajı dinleme gibi bir imkanım yok mu ?
    bilgilendirici not ; ilk gönderilen mesaji dinleyemeyince 3 defa daha sesli mesaj atılmıştır ve hiç biri dinlenememiştir.

• ios için de geçerli mi bu...:?
  • Yaaaaaaaaaaaaaaa nasıl sesli mesaj gönderiliyorr,bizim laptopun facebook msaj yerinde + falan filan yok kii

• iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.